dedikodu yaptim pismanim

mozzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.719
1.580
248
İstanbul
Selam kizlar .fazla dolandirmadan koyuya girecegim.bir ortamda artik ne kadar dolduysam "aman onlar kendine baksin" diyerekten ver yansin ettim kaynanam ve gorumcem icin. Ha onlarda surekli atar tutarlar benim hakkimda ve bunlar kulagima gelir ama ne bilim bu benim tarzim birsey degil yani kendime yakistiramadim ne bilim. Ha dediklerimi duyarlar duymazlar bilemem ,ama % 60 konustugumuz komsu onlara anlatacaktir simdi ben napayim .akil verin bana

Dip not: iliskimiz iyi degildir zaten yuzlerine soyleyemedigim seyler konusulmadi ama ilk defa birine ev ici durumlardan bahsettim.ins konu ayyuka cikmaz.

Durduracak kişilerle niye konuşursunuz ki?
Kavga çıkmaz inşallah

Durduracak kişilerle niye konuşursunuz ki?
Kavga çıkmaz inşallah
Bilmiyorum kontrol kaybi diyelim yada artik gina geldide diyebiliriz. Birde siz onlari benden dinleyine bagladim bir an . ve isin garibi kaynanamin cok eski komsusu ve gorusurler hala.hos derdim bu degildi yani oyle konusacak olsam kendi arkadaslarima anlatirim oncelikle .dedigim gibi .anlik ,bikmakla alakali

Yaaa amaan taktığınız şeye bak.. :)) Alttan alma sakın tavrını koru bir şey diyemezler
... ama utanır sıkılırsa karşılarında ananı ağlatırlar :))
Baktın eşine yansıdı olay.. bire bin katmış ben bu şekilde konuşmamıştım de.. :))

Ben olsam " evet dedim" derdim. " onlar kendine baksin" dediğinize göre pek de masum değiller.

Laf taşıyan kişilerden uzak durmalısınız.ben yüzünüze vuracaklarını düşünmüyorum.haklısınız,herkes oturup kaynatırken katılmamak zor ama bir daha dikkat edin.sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz.

Anacim sen dedikodu yaptığın için değil onlar duyacak olduğu için pismansin

bence bundan sonra dedikoduyu iletmeyecek kişilerle yap.

Anacim sen dedikodu yaptığın için değil onlar duyacak olduğu için pismansin

bence bundan sonra dedikoduyu iletmeyecek kişilerle yap.
Ya tabi yuz yuze soylemek baska arkadan konusan insan konumuna dusmek baska .ben zaten yeterince kiziyorum kendime.

Bir ara senlede yapariz .bugun gunumde degilim yada kotami cok astim diyelim :)
Keske soylemeseymissin kiz duyarlarsa kotu olur cok dolduysan bence onlari tanimayan birileriyle konus ya da bi kk klasigi vardir 'arkadasimin kaynanasi' diye bahset. Bakalim ogrencekler mi

Nasil yani anlamadim ?
Yani bakalim diyorum komsu kaynanana soyliycek mi. Ama bi daha cok dolup dertlesmek istersen onlari tanimayan insanlarla konus, ya da taniyanlara 'arkadasimin kaynanasi' de çakmasinlar. Diyom

Yani bakalim diyorum komsu kaynanana soyliycek mi. Ama bi daha cok dolup dertlesmek istersen onlari tanimayan insanlarla konus, ya da taniyanlara 'arkadasimin kaynanasi' de çakmasinlar. Diyom
Hmm tamam anladim.ya ben cenemi kapali tutayim en iyisi .susmayi bilirsem daha az zor durumda kalirim gibi

annene, kardesıne, kuzenıne.. kısacası kendı tarafından birine veya arkadasına anlatacaktın
komsuya anlatmak büyük tehlıke ve buyuk ıhtımalle kulaklarına gıdecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…