Bilmiyorum kontrol kaybi diyelim yada artik gina geldide diyebiliriz. Birde siz onlari benden dinleyine bagladim bir an . ve isin garibi kaynanamin cok eski komsusu ve gorusurler hala.hos derdim bu degildi yani oyle konusacak olsam kendi arkadaslarima anlatirim oncelikle .dedigim gibi .anlik ,bikmakla alakaliDurduracak kişilerle niye konuşursunuz ki?
Kavga çıkmaz inşallah
Ya yalan birsey yok soylediklerimde ama ev ici mevzular iste ne bilim ya yakistiramadim kendimeBen olsam " evet dedim" derdim. " onlar kendine baksin" dediğinize göre pek de masum değiller.
Ya tabi yuz yuze soylemek baska arkadan konusan insan konumuna dusmek baska .ben zaten yeterince kiziyorum kendime.Anacim sen dedikodu yaptığın için değil onlar duyacak olduğu için pismansin
bence bundan sonra dedikoduyu iletmeyecek kişilerle yap.
Evet iste hos olmadi.burdan nasil toparlanir bilemiyorum . yada toparlanir mi ?? BilemedimHoş olmamış
Gereksiz insanlara birşey ispat etmeye ne gerek var.
Herkes kendine yakışanı yapsın
Bir ara senlede yapariz .bugun gunumde degilim yada kotami cok astim diyelim :)Aman yaa dedikodu var sandim geldim gidiyom ben
Keske soylemeseymissin kiz duyarlarsa kotu olur cok dolduysan bence onlari tanimayan birileriyle konus ya da bi kk klasigi vardir 'arkadasimin kaynanasi' diye bahset. Bakalim ogrencekler miBir ara senlede yapariz .bugun gunumde degilim yada kotami cok astim diyelim :)
Nasil yani anlamadim ?Keske soylemeseymissin kiz duyarlarsa kotu olur cok dolduysan bence onlari tanimayan birileriyle konus ya da bi kk klasigi vardir 'arkadasimin kaynanasi' diye bahset. Bakalim ogrencekler mi
Yani bakalim diyorum komsu kaynanana soyliycek mi. Ama bi daha cok dolup dertlesmek istersen onlari tanimayan insanlarla konus, ya da taniyanlara 'arkadasimin kaynanasi' de çakmasinlar. DiyomNasil yani anlamadim ?
Hmm tamam anladim.ya ben cenemi kapali tutayim en iyisi .susmayi bilirsem daha az zor durumda kalirim gibiYani bakalim diyorum komsu kaynanana soyliycek mi. Ama bi daha cok dolup dertlesmek istersen onlari tanimayan insanlarla konus, ya da taniyanlara 'arkadasimin kaynanasi' de çakmasinlar. Diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?