Bir kaç ay önce çok sıkıntılı zamanlar geçirdim.. Evleneceğim insanın aldatması sözlenmesi vs..
Hazmedebilmek epey bir zamanımı aldı ama çok şükür atlattım ta ki bugüne kadar..
Bugün annemle biraz tartıştık geçmişte yaptığım o hatayı yine yüzüme vurdu. Benim yakın arkadaşımın annesi ile annem arkadaş. Arkadaşım herşeyimi bilirdi ben ona derdimi anlatırken oda annesine anlatmış. Annesi de anneme.
Kadın her geldiğin de anneme o konuyu açar geçen gün geldiğinde yine anneme, o çocuk senin kızınla oynamış diğer kız hazır da bekliyomuş hemen söz yapmışlar falan demiş. Annemde bugün bunları bana söyledi yerin dibine girdim resmen cok utandım, demek insanlar benim hakkımda böyle düşünüyormuş diye. Defalarca bu kadın aynı şeyi yaptı bıktım artık. Kadın o konuyu açtıkca annem benim üstüme geliyor.
Halbuki kimse benimle oynamadı sevdim sevildim..Sıkılınca gerçek karakteri çıktı ortaya ve aldattı bende ayrıldım tüm iletişim yollarını kapattım konu orda kapandı. Ama insanlar kapatmıyor öyle bi ortam da yaşıyorum ki insanlar kendi hatalarına bakmadan başkalarının hayatı hakkında konusuyolar.