olumlu oldugunu dusundugum her elestiri basim gozum ustune ama kendi ezikligini disa vuran kisilere yanitim yok.ben belkide bicok kisinin umursamadan surekli yaptigi bi marazdan kurtulmaya calisiyorum.bugun gayet duzgun bir gundu benim icin cok sukur.mesaim 20 de bitiyo biraz fazlaca calisiyorum.bundan sonraki hergunum boyle gecer insallah
sakin ol şampiyon, çok gergin bir hayatın olsa gerek gevşe biraz... eletiriyi kaldıramayan yönetici düşündürücü bir şey.... önce sakin ol.... 25 sene sonra hepiniz emekli maaşlarınızla botoks pazarlığı yapıyor olacaksınız... 35 sene sonra da ölümü bekleyişe geçeceğiz yani demem o ki bu kadar hızlı esme gürleye gürleye sakin ol ölümlü dünyadayız sakinnn....
haa bu arada kendi yaşanmışlığı derken ??? benim nereden yazdığımı şu anda hangi pozisyon için hangi şirketle görüşme yaptığımı, CV mi, önceden altımdaki gurubun beni geri çağırtmak için neler yaptığını biliyor musun ???
bugun olmasi gerekeni yaptim.calismayan is yaptiramadigim iki elemanin ayrilisina sebep oldum.icim rahat.artik sadece geregini yapacagim konusmayacagim
bugun olmasi gerekeni yaptim.calismayan is yaptiramadigim iki elemanin ayrilisina sebep oldum.icim rahat.artik sadece geregini yapacagim konusmayacagim
tebrik ederim sizi.
yönetici olmasak da ne yazıkki iş yerinde dedikodu yapmamak çok zor.
öfke patlaması yaşamamak için hepimiz yapıyoruz dedikodu.
inşallah bende bırakabilrim.
tebrik ederim sizi.
yönetici olmasak da ne yazıkki iş yerinde dedikodu yapmamak çok zor.
öfke patlaması yaşamamak için hepimiz yapıyoruz dedikodu.
inşallah bende bırakabilrim.
gozlemledigim kadariyla buyuk yaada kkucuk capli herkes yapiyo dedikodu.sadece bunu sorun yapan ve yapmayan insanlar var.bide istisna ben asla yapmam diyenler var ki ben onlara inanmiyorum