kin kusmak mı ??? yazdığım yoruma bir bakın isterseniz .... neden bu kadar paralandınız anlamadım siz bir tatile çıkın bencesakinim ve yapici elestiriyi kaldiriyorum cok sukur.ama manasizca kendi yasanmisliklariyla icindeki kini kusan siz gibi insanlari anlayamiyorum
haa bu arada kendi yaşanmışlığı derken ??? benim nereden yazdığımı şu anda hangi pozisyon için hangi şirketle görüşme yaptığımı, CV mi, önceden altımdaki gurubun beni geri çağırtmak için neler yaptığını biliyor musun ???sakinim ve yapici elestiriyi kaldiriyorum cok sukur.ama manasizca kendi yasanmisliklariyla icindeki kini kusan siz gibi insanlari anlayamiyorum
bugun olmasi gerekeni yaptim.calismayan is yaptiramadigim iki elemanin ayrilisina sebep oldum.icim rahat.artik sadece geregini yapacagim konusmayacagim
artik dedikodu yapmiyorum gerekmedikce konusmayarak buldum cozumu :) bi insana elbisesi ne kadar uzun dedigimiz bile giybetmis dusunsenize
gozlemledigim kadariyla buyuk yaada kkucuk capli herkes yapiyo dedikodu.sadece bunu sorun yapan ve yapmayan insanlar var.bide istisna ben asla yapmam diyenler var ki ben onlara inanmiyorumtebrik ederim sizi.
yönetici olmasak da ne yazıkki iş yerinde dedikodu yapmamak çok zor.
öfke patlaması yaşamamak için hepimiz yapıyoruz dedikodu.
inşallah bende bırakabilrim.