dedikodu

crv80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
33
27
3
herkese merhaba.ben onemli bi firmada yonetici olarak calismaktayim.ve yanimda yirmiye yakin elemanim var.is yaptiramadigim noktada sorun yasadigim elemani uyariyorum isten atilmasini da istemiyorum ama diger elemanlarin yaninda da farkli zamanlarda sinirlenip konusuyorum.sirf bu nedenden kendimle kavga halindeyim.dedikodu yapiyorum diye.nasil kurtulabilirim hem insanlari acitm
adan hemde kendimden uzaklasmadan

Dedikodu kötü hem de çok. Özellikle de yönetici iseniz çok daha kötü.
Dua ile üstesinden gelebilirsiniz.
Bizim idarecimiz çok dedikodu yapardı. Şimdi işyerim berbat durumda.

Dedikodu kötü hem de çok. Özellikle de yönetici iseniz çok daha kötü.
Dua ile üstesinden gelebilirsiniz.
Bizim idarecimiz çok dedikodu yapardı. Şimdi işyerim berbat durumda.
dua ediyorum aslinda ben biraz mukemmelliyetciyim ve ceza vermemeye calisirken sanirim kendimi harciyorum

Biraz daha profesyonel davranmaya calisabilirsiniz. Boyle bir yoneticiyi kimse dikkate almaz.
tesekkurler cevabiniza.haklisiniz gayet amator davraniyorum bu hususta dikkat edecegim

Elemanlariniza karsi esit mesafede davranin kimseyi kimsenin yaninda rencide etmeyin kimsenin arkasindan konusmayin. Genel sorunlarda biriminizle toplanti yapip kisiler hedef alarak degil eksiklik oldugunu dusundugunuz is kollarini sayarak konusun, ilgili kisiler anlayacaktir. Saygi dilinden uzaklasmayin, kisilerle birebir tartismaya girmeyin. Egerki sorumlular halen uzerine alinip uyariyi dikkate almiyorlarsa da bire bire gorusme yaparak uyarin.
Stratejik davranin, duygu ve ofkelerinizi kontrol edin.
Yonetici olmak kolay is degil helede , insanlar en ufak bir yakinlik yada samimiyetten istifade ederek yuz bulup kaytarmaya baslarlar. Orasi profesyonel bir ortam herseyden once bunu siz hissedin ve hissettirin. Onemli olanin yaptiginiz is ve parcasi oldugunuz kurum oldugunu hissettirin. Ve insanlara bir butunun parcasi bir takimin elemanlari olduklari mesajini verin.
Bu sekilde yaptiklari ise deger verildigini hissederler, elemanlarinizi tesvik edin odullendirin, gerektiginde gereken kisiyi honore edin, olumlu donusler yapin.

Iyyy benm yonetici aklıma geldi.. Sizi tenzih ediyorum bu soyliceklerimden.. Kadın kendini beğenmiş erkek manyağı ve ayaklı gazeteydi.. Son gunlerde allahın selamını bile kestim kendiyle...

lutfen çalışanlarınıza adil olun ve dedikodu yapmayın. Yoksa bu imaj asla silinmez

dedikleriniz cok kiymetli.marifet hayata gecirmekte.yarindan itibaren uygulamaya calisacagim hemen sabah 7.30 da toplanti yapacagim.ve yapabildigim gunlerde de kendimi odullendirecegim caliskan elemanlarla birlikte

aslinda sorun adil olmamdan kaynaklaniyor.mola harici cok calisan ve ayak surtenleri ayirt ediyor ve uyariyorum.hala yapmaya devam ettiklerinde atilmalarini istemedigim icin olur olmadik heryerde soyluyorum.onunde arkaasinda

Dedikodu yapan biri her koşulda yapar.bunu her yaptığınızda,ağzınızda,insan etinden leşler çiğnediğinizi düşünün ve o tiksindiğiniz şekilde dedikodudan tiksinin...

dedikleriniz cok kiymetli.marifet hayata gecirmekte.yarindan itibaren uygulamaya calisacagim hemen sabah 7.30 da toplanti yapacagim.ve yapabildigim gunlerde de kendimi odullendirecegim caliskan elemanlarla birlikte

tabiki yazmasi kolay uygulamasi zor ama,kendinize sakin kafayla dusunup olusturdugunuz ilkeler belirleyin, ne tur bir is kolunda calisiyorsunuz bilmiyorum ama ben toplantilarin onceden haber verilmesini daha profesyonel buluyorum.
Yoksa oyle damdan duser gibi ne olmus bu kadina kocasiyla kavga mi etti sabah sabah bizi buraya topladi simdide catiyor demesinler.

aslinda sorun adil olmamdan kaynaklaniyor.mola harici cok calisan ve ayak surtenleri ayirt ediyor ve uyariyorum.hala yapmaya devam ettiklerinde atilmalarini istemedigim icin olur olmadik heryerde soyluyorum.onunde arkaasinda
aslında yoneticilik dikkat edilmesi gereken çok onmli bir pozisyon. Butun mola aşımı yapanlara aynı tepkiyi veriosan okey.. Çunku bizim yonetici adam kayırıyordu ve acayip tepki topladı hepimiDen

isletme mezunuyum yoneticilikten anlamadigim halde sirf guvenildigim icin kidemlendirildim.fakat vicdanimla mantigimin catistigi noktada ofke kontrolunu saglayamayip olur olmadik yerde konusuyorum.belki de tasdik edilmek duygusuyla

dogru soyluyorsunuz.o zaman haftalik degerlendirme seklinde rutin bir uygulama yapabilirim sanirim

aslında yoneticilik dikkat edilmesi gereken çok onmli bir pozisyon. Butun mola aşımı yapanlara aynı tepkiyi veriosan okey.. Çunku bizim yonetici adam kayırıyordu ve acayip tepki topladı hepimiDen
kendimce hep adalet duygsuyla yasiyorum.yani bu dedikodu mevzusu harici hicbir elemana haksiz bir uyari yapmadim yapmadigimi zannediyorum ki en dogrusunu Allah bilir.is yaptiramadiginiz elemanla calismaya devam etmek o kadar zor ki

mesela bu son cumlemi elemanlarinda bildigi belli isimleri soyleyip duruyorum herkesin yaninda.

Dedikodu yapan biri her koşulda yapar.bunu her yaptığınızda,ağzınızda,insan etinden leşler çiğnediğinizi düşünün ve o tiksindiğiniz şekilde dedikodudan tiksinin...
umarim dediginizi yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…