- 15 Ocak 2022
- 11
- 10
- 1
Merhabalar ben zamanında bir hata yaptım akrabalarla samimiydim her şeyimi anlatırdım sonra dersimi çok güzel aldıktan sonra bazılarına mesafe koydum. Fakat annemler hala bunu kabullenemediler. Zamanında sebebini sordular anlattım yinede büyüten benmişim gibi davrandılar. İşte bir şey olmaz, ne yaptı ki o sana, çok takıyorsun gibi laflarla sürekli beni yumuşatmaya çalışıyorlar hala daha. Hayır diyorum içim almıyor artık istemiyorum dedikçe üzerime geldiler sanki suçlu benmişim gibi. Bu insan öyle yakınımda da değil yani ayda yılda bir görürsem gördüğüm bayramda düğünde falan denk gelirsek öyle gördüğüm biri ama ailem sanki illa görüşmek zorundaymışım gibi bir tavır içindeler. Düğünüme istemediğim halde zorla çağırdılar, kız herkese sıcak görünüp kendini sevdirmeye çalıştı amacı neydi anlamadım şaka gibi. Herkes düğünden sonra onu konuştu ne kadar da sıcak bir kızdı diye bana soranlar oldu kim diye. Bilerek oynadı resmen. Anneme de senin hatrın için geliyorum demiş. Siz sizinle yaşıt bir akrabanızı kuzeninizi yakın olarak görüp güvenseniz sonra arkanızdan iş çevirdiğini duysanız, sosyal medya profilinizi stalklayıp her paylaşımınızdan kendince anlamlar çıkarıp daha sonra annenize yumurtlasa, üzerine vazife olmayan şeyler hakkında bilip bilmeden yorum yapsa, yalan yanlış şeyler anlatsa üstüne bide akıl verse ve anneniz “ne olmuş ya gibi bir tavra bürünse ne yapardınız ? Bide üstüne arayıp ben sana kırıldım dese ? Halbuki kırılan benim yani arkamdan iş çeviren kendisi. Hiç tanımadığı arkadaşlarımı ekleyip selam yazmış bide. Arıyor anneme anlatıyor, puccanın bu arkadaşını gözüm tutmadı, puccaya bu arkadaşı hiç yakıştıramadım falan diyor. Deli midir nedir derdi ne anlamadım işi yok galiba. Böyle insana mesafe koyuyorum diye ailem tarafından ben suçlu oluyorum. Annemede kırıldım bu yüzden çünkü onu dinliyor ve bana gelip x bu arkadaşını gözü tutmamış diyebiliyor. 24 yaşında evli bir kadınım hala bu görüşmelisin tavrından kurtulamadım. Hala konusu açıldığında o bir şey yapmadı, ben büyütüyorum, görüşsem ne olur diyorlar bana hak verdikleri falan yok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce