Dedikoducu eltimle yaşadığım sorunlar

burukk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
12
0
16
İstanbul
Eltim ne yazık ki iş yerimizde finansta çalışıyor. Eşim bazı şirket ödemelerini şirket hesabı yerine kendi özel hesabından yapıyor. Bunun için de eltim talimat vs geçiyor bankaya. Eltimin fitnelikleri vs ile ilgili ayrıca bir yazı yazıp akıl almak istiyorum sizden ama bu problemime acil olarak bugün çözüm bulmam lazım.
Burun ameliyatı olacağım ve oldukça pahalı bir ücreti var. Eltim bunun ücretini öğrenirse kaynanama her zaman olduğu gibi yetiştirir ve bolca beni çekiştirir.
Aklıma gelmedi yanlışlıkla eşimin o hesabını kulladındım ne yazık ki. Benim meraklı fitne eltim gerekli olmamasına rağmen sürekli bankadan eşimin özel hesabının hareket dökümlerini istiyor. Yani burun ödememi görecek. Eşime bankaya talimat ver senden başkasına hesap hareketlerin gönderilmesin diye dedim ama yok banka müdürü kankasıymış o görürmüş iyice kıllandırmayalım diyor. Eşimin bu acizliğine katlanamıyorum. Banka müdürü senin işin nedeni ile onunla görüşüyor ve müşterisi olduğu için var muhabbetleri. Hesaplar vs senin o bir çalışan sonuçta. Sen görülmeyecek diye talimat verirsen kimse cesaret edemez vermeye herhalde.
Müşteri sensin o değil. Yanılıyormuyum kızlar??
Eğer talimatı vermezsen ben bankaya parayı iade edeceğim dedim kapattım telefonu arayan yok. Ne yapayım sizce?????
Acil akıl lütfen hemen bişey yapmam lazım

niye banka müdürünü arıyorsunuz ki telefonla bankayı arayın müşteri hizmetleri bile size yardımcı olur. illaki banka müdürünün bilmesi gerekmiyor.. ayrıca ne haddine kocanızın banka hesaplarına bakmak ya ne saçma.. bence kocanızı arayın aşkım müşteri hizmletlerini ara ne yapmamız lazım sorarmısın de bence..

neden hesap veresiniz ki..sonuçta eşin kazanmıyormu bu parayı..uğraşma bence inceldiği yerden kopsun.öyle hayat mı sürer.sıkma canını yaptığın ayıp değil günah değil..

Kendi paranizi bile harcamaktan korkmaniz beni saasirtti acikcasi. Kazanan sizsiniz harcayanda siz. Böyle düsünerekte biraz eltinizin eline magzeme veriyorsunuz. Eltiniz burun ameliyati sonrasinda zaten dedikodu yapmayacak mi? birakin yapsin. Konusa konusa agzi yorulsun ne diyeyim böyle fesat insanlara.

Burun ameliyatı olunca herkes bilmeyecek mi bunu zaten ? Miktarını saklamak neye yarar ki ?

Çok kurcalamayın, eşinizide bu yüzden üzmeyin..Bu acizlik değil.

Bilecek ameliyatı ama parasını çok konuşur kaynanam vs öyle rahat insanlar değil. çok dedikodum döner tepki gösterirler. ücretini bilmeseler daha rahat olurdum
eşimin ki nie acizlik değil bankayı arayıp kimse görmeyecek talimatı vermek çok mu zor yok daha da kıllandırmayalım... Benim hesabım olsa ben bu şekilde talimat verirsem ve onlar yine de gönderirlerse kolay kurtulamazlar elimden. Gerekirse mahkemeye veririm zaten bankadakiler de cesaret edemez buna

ben ''tın'' derdim

bencede herkes görecek elinde sonunda rakamıda öğrenecek bunun için kendinizi yıpratmayın eltinizde konuşuyormu sizde kocam bana değer veriyor kendimi iyi hissetmem için kaç para olsa öder de nispet yap bence bu arada eşiniz özel hesabınıda iş içinde aynı hesabı kullanıyorsa ayırmalı bence özel hayatınızdaki harcamaların başkalarının görmesi herkesi rahatsız eder.

ben ''tın'' derdim

Katılıyorum...
Herşeyden öte, eşinin büyük hatası var burada, şahsi hesaplarını niye kontrol ettiriyor?
Özel harcamalar dahi yapsanız bunlar göz önünde olacak şeyler.. Çok gereksiz.
Benim şahsi hesabımı annem-babam dahi bilmez ki, eltim veya o derecede bir akraba bilebilsin...
Herkesin kazandığıda harcadığı da kendisine!

Her ne konuda olursa olsun, eltinizin dedikodusundan kurtulmak istiyorsanız, araya set koyacaksınız.
Muhattap olmayıp fazla, ağzına laf vermeyecek ve aynı şekilde sizde fazla kurcalamayıp uzak duracaksınız.

Ha karşılığında hala dedikodunuzu yapıyorsa "tın"mayacaksınız.
Bazı insanların huyu böyle malesef, kimse kimseyi değiştiremez. O yüzden bence çok kafa yormayın bu konuya da.
Benim başıma gelseydi, öğrense ne olur öğrenmese ne olur derdim...

şimdi diğer taraftaki konuyu okudum eltiniz büyük sıkıntı bendede ara bozan bitane görüşmüyorum kendileriyle
eşin sana değer veriyosa bibahane ile işten çıkarmalı bence ilerde çok sorun yaratır bu tipler benim elti oturduğum eve geçmek için söylemediğim şeyleri söyledi ağlayarak evimden çıkmama sebep oldu ama ben kayınvalideme gidip arkamdan ne konuştuysa sordum sonra eltimi çağırdım yüzleştirdim eltim kaçtı herkes nası dedikodu yaptığını bildiği içinseslerini bile çıkarmadı sonuç şimdi kirada oturuyorum ama eltim artık dedikodumu yapamıyor

Boşversene canım. Kime hesap vereceksin ki, kocan kabul etmiş vermiş parayı diğerlerine ne ki. Eğer parasını duyarlarsa o zaman eltine neden iş yerinde olup biteni dışarıya taşıyorsun. İş ahlakına uyuyormu diye eşin hesap sorsun. Bir daha değil burun paranı, hiç bişeyini söyleyemez.

bu kırmızı yaptığım yeri eşinize söylediniz mi ayrıca eşinizin özel hesabını kullandırması çok saçma şirket hesabı varken eltiniz meraktan bakar tabi sürekli bence bankacıya gerek kalmadan internetten ilk etapta şifresini değiştittirin nasıl olsa cebine gelmeyecek mi şifresi açmak için nasıl hala kullanabilecek eltiniz

aslında arkadaşın dediğinede katılıyorum... eşiniz neden eltinizden korkuyor onuda anlamış değilim:44::44::44:

eşinize sordunuz mu... neden çekiniyorsun bu kadar diye artı birde görürse ve söylersede direkt gidip söyleyin... biz sana güvenip emanet edelim siz ilk açıkta hoba dedikoduya çok iyi bir çalışanımızsınız canım deyin

neden bu kadar sorun ediyorsunuz ki? nasıl olsa her durumda dedikodunuzu yapacaklar, kasmayın kendinizi

ben olsam harcayabildiğim kadar harcardım. kime ne?

Banka hesabınızın eltini ilgilendirmemesi bir yana...Ameliyat ücretin hele hiç ilgilendirmez.
Bence çekinmene gerek yok.Laf ederlerse,elbette en iyi doktora yaptıracağım,canımı emanet ediyorum dersin.

sizin paranızdan kime ne ki
zaten burun ameliyatı diyon anlamayacaklar mı ameliyat olduğunu sonuçta ameliyat olduğun yere bi ödeme yapacan
bedava yaptıracak halin yok
bırak kim çekiştirirse çekiştirsin ya ALLAH aşkına
nedir bu kaynana korkusu

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...um-hayatimda-istemiyorum-mumkun-degil-di.html

cnm bu konunu okudumda bu kadının muhasebede çalışması çok zararlı işyerinden uzaklaştırmaya bak... hesapları sen devir al biran önce olmazsa..... tabi ben yapcam artık diye değil ....yani böyle söyleyerek direkt başlama ama git muhasebeyi öğren ve bu kadını uzaklaştır eşin bunları bilmiyor mu allah aşkına işyeri sahibi nasıl böyle hadsiz insanlara tahammül ediyor... o kadını işyerinden uzaklaştırın yoksa bir bakmışsınız hesaplar alt üst... kadın resmen içten pazarlıklı eşini çok güzel kandırıyordur...... eşini ayakta uyutuyordur... dili laf yapıyor baksana

Niye bu kadar çekiniyorsunuzki eltinizden.Ben olsam hiç oralı olmazdım,istediği kadar dedikodu yapsın.Varki param harcıyorum,kime ne?Eşinede biraz baskı yap ve eltini biran önce ordan uzaklaştırmaya bak.Ne bu böyle bütün hesapları falan biliyor,hiç özeliniz yok,çok saçma.Önce eşini ikna et canım,sonrada yavaştan yavaştan eltini uzaklaştır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…