Arkadaşlar merhaba, benim altı senelik kiracim var. Aslında çok iyi anlaşıyoruz. Daha 3 gün önce sen söyle iyisin şöyle merhametlisin diye mesaj attı. Eşi calismadigi için bu Corona mevzusu yüzünden abla kendini sıkma eline ne Zaman geçerse o zaman ver dedim. Oda binbir dua etti . Sonrada kira diye bir kere aramadım. Bu ay kirayı kapıya getirdi bende zor durumdaysaniz getirmeseydin dedim. Olsun sizde zorda kalmayın dedi. Tamam dedim aldım kirayı. Daha sonra gidip mahallenin kadınlarını toplayıp benden kira istediler , bundan sonra kira vermicem diye bir sürü şey soylemis. Daha ayrıntısıyla da anlatmadi. Resmen mahallede bizi zalim ilan etti. Eşime anlattım. Sözleşmesi bitince cikartirsin dedi. Ama o kadar şaşırdım ve sinirlendim ki. İnsanların gerçek yüzü zora düşünce çıkarmış. Yarın arayıp konuşmayı dusunuyordum. Eşimde boşver muhattap olma günü gelince çıkarırsın olur biter dedi. Ama biryandan düşünüyorum insanlar yalan söyleyebilir. 1 in üstüne 99 katıp soylediklerine çok şahit oldum. Ne yapsam sizce?