Dedikoducu kiraci

Boşverin. Eşiniz haklı muhatap olmayın. Sözleşmesi bitince çıkarırsınız. Ev sahibinin kira alması da zalimlik değil. Her ev sahibi alıp da kirayı borsaya yatırmıyor. Borcu harcı ihtiyacı olan, kira geliriyle yaşayan insanlar var. Benim de ev sahibim kira alıyor. İhtiyacı var ne yapsın. Belki sizin de ihtiyacınız var. Mahalleli ne düşünürse düşünsün. Allah içinizi biliyor.

Kiracinin sozleri sizi neden bu kadar etkiliyor ki? Bosverin umursamayin. Herkesin arkasindan konusuluyot fazla samimi olmayin kiracinizla yeterli. O kadar cok dert varken dedikodu olsa ne olmasa ne deyip gul gec.

Bir de insablara ne yapsan yaranamazsin. Benim de kiracim mesaj yollamis faturalarda zorlaniyorum vs bu ay diye. Yardimci olur musunuz yazmis. Ben de nasil bir yardim dedim kiranin yarisini odesem dedi. Malum durumlardan oturu peki dedim. Kadin baskalarina benim icin o kadar işi evleri vs var yine de kiranin yarisini aldi demis😄 Ne desek bos güldüm gectim

valla o kadar çok yüze gülüp arkadan laf yayan insan gördüm ki, kiracınız size cici görünüp gidip şikayetlenmiş de olabilir.
belki nasılsa almazsınız diye düşünüp getirdi kirayı, siz alınca da bozuldu.
belki gerçekten o da iyi niyetle getirdi, dilden dile konu değişti.
o konuştuğu kişilerle kiracıyı yüzleştirmeden ortaya çıkmaz, o zaman konuşmalardan anlarsınız kimin ne dediğini.
sonuçta kiracıya sorsanız, yüzünüze evet kötüledim diyecek hali yok.

Bir de insablara ne yapsan yaranamazsin. Benim de kiracim mesaj yollamis faturalarda zorlaniyorum vs bu ay diye. Yardimci olur musunuz yazmis. Ben de nasil bir yardim dedim kiranin yarisini odesem dedi. Malum durumlardan oturu peki dedim. Kadin baskalarina benim icin o kadar işi evleri vs var yine de kiranin yarisini aldi demis😄 Ne desek bos güldüm gectim

:) o kafayada bayılırım. e ihtiyaç olmasa o kiraya insan zaten hibe eder daha ihtiyaç sahibi biriine, en baştan kira almaz yahu..
ki bu dönemde işi olan insanlar da gayet zorlanıyor, sanki kriz bir kiracılara geldi.. anlayış gösteren ev sahibine bir hayır dua edeceklerine direkt karalama..

Ev sahibi kira ödememeni teklif etmiş
Teklifini reddetmişsin zor durumda değilim demişsin parayı getirmişsin sonra neden kirayı aldı?

Ev sahibi psişik güçleriyle zihin mi okuyacak? 😂

İyi niyetle yaklaşarak bir konuşun bakalım, size gelen dedikodunun yanlış olduğunu düşünmüyorum.

Üzerini de isteyin lütfen müstehak

Bizim ev sahibi de kirayı ödedikten sonra ben kimseden kira istemedim demiş. 🤦

Back
X