Dedikoducu mu oldum

Eski okul arkadaşım hemşire geçenlerde sağlık ocağında karşılaştık bana hamile olduğunu söyledi ve kimseyle paylasma nazardan korkuyorum dedi tamam dedim sonra aradan bı kaç hafta geçti ve ortak bı arkadaşımız o hamile arkadaşı sordu bende iyi hamile dedim öyle birdenbire çıktı ağzimdan veee dün kızımın aşısı vardı sağlık ocağına gittik sordum arkadaşıma hamilelik nasıl gidiyor diye iki hafta önce düşük yaptım dedi o kadar şaşırdım ki konunuzu okuyunca bı an kendimden şüphe ettim ben miyim diye 😟😟😟😟😟
sanmıyorum ama ben de arkadasımı aramaya korkuyorum allah korusun oyle bi durum varsa diye.

benden çıkmamalıydı ya hic hos değil. daha ağızımdan çıkanlara dikkat etmeliyim bana yapılsa bende üzülürdüm

Demek ki herkese tek tek söyleyip “sakın kimseye söyleme” demiş sanırım. Yine de sizin söylemeniz hoş olmamış tabii. Benden duymuş olmayın deseydin ..🤫

meraba herkese. arkadaslarla sohbet ediyorduk eski ortak bir arkadasımız bana bebeği olacağını söylemisti ama soylerken kimseye soyleme falan diye anlattı. neyse bu arkadaslarla daha oncede yan yana geldik anlatmadım. o arkadasın yine mevzusu gecti napiyor falan diye konustuk. kendi kendime bebek büyümüstür karnı cıkmıstır diye düsündüm bebeği olacakmıs dedim.ortamda diğer arkadasta biliyormus, banada kmseye deme diye anlattı ondan soylemedim dedi bi de 🙈 simdide içim rahat değil insanların özelini konuşmuş gibi hissettim. sizce?
9 ay boyunca gaz şişkinliğim var bu sıralar lpg tankı gibiyim diyecek degıldı herhade.Her dakika binlerce kadın hamile kalıyor nedir yani bu saklamalar falan.Bence sorun yok cok normal bir durum sızın söylemenız.

bisey demedim daha ama ben olsam benim yanımda bisey konusmazdım ya özel biseydi
Demek ki herkese tek tek söyleyip “sakın kimseye söyleme” demiş sanırım. Yine de sizin söylemeniz hoş olmamış tabii. Benden duymuş olmayın deseydin ..🤫

9 ay boyunca gaz şişkinliğim var bu sıralar lpg tankı gibiyim diyecek degıldı herhade.Her dakika binlerce kadın hamile kalıyor nedir yani bu saklamalar falan.Bence sorun yok cok normal bir durum sızın söylemenız.
ilk ayları hadi nazar diye düsündü zaten kimseye söz etmedim, sonra bebek büyümüstür diye düsünüp ya oyle cıktı ağzımdan ama onun özeli kendi soylerse soyler aslında yinede hos durmuyor

Hamilelik niye saklanır anlamış değilim ya :işsiz: neyse size söylenmemesini tembihlenen şeyi söylemeseymişsiniz yine de

Bende 14. Haftamdayim kendi anne bile yeni söyledim . Riskliydi gebeliğim eğer problem olsaydi o da üzülecekti.

İki kişinin bildiği sır değildir :) Zaten size söylemiş sonra başkaarına da söylemiş. Eğer riskli bir durumu olsa zaten sizlere de söylemezdi. Böyle gizem yaratmaya çalışan insanları da hiç anlamam.

bizim şirkette de var böyle bir arkadaş.. Herkese söyleyip aman kimseye söyleme diyen..
boşverin ya takılmayın zayen artık herkes biliyor.. Olan olmuş . .

Back
X