dedikoducu müdür

hcrakbas34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
17
4
1
46
merhaba arkadaşlar.
ben bir özel eğitim kurumunda çalışıyorum 4.yılıma giricem.
bir müdürümüz var iyi birisi ama herkesin arkasından konuşuyor.mesela ben yanındaysam başka birine sinir olmuşsa benim yanımda onun arkasından konuşuyor.bana sinir olduysada başka bir arkadaşın yanında benim arkamdan konuşuyor.
bu durum gerçekten çok rahatsız edici arkamdan konuştuğunu defalarca duydum başkalarının arkasından konuştuğunuda duyuyorum.her defasında suratımı asıyorum ona karşı.anlıyor hemen gönül almaya başlıyor.
ben böyle olmasını istemiyorum bir müdürün bunu yapması çok ayıp.bir kaç kere işten çıkma girişiminde bulundum farklı sebeplerden ötürü ki hepsinde ben haklıydım asla izin vermedi.
bende iş bulabilirmiyim acaba diye düşündüm çıkmadım
bu druum gerçekten sinirimi bozuyor diğer arkadaşta biliyor arkasından konuşlduğunu umrunda değil ben öyle olmayı beceremiyorum.
ne yapmalıyım

Maalesef özel kurumlarin cilvesi.bazen laf almak icin bile böyle yapabiliyorlar.

Bir de karsinizdaki insanin karakteri de önemli.
Olabildiğince ogrencilerinizle dosyalarinizla vakit gecirirseniz cok fisat vermezsiniz arkanizdan konuşmasina da baskasini konuşmasina da

o zaman iyi biri değilmiş ona karşı dikkatli olun koz vermeyin ve arkanızdan konuşulduğunu bildiğinizi belli edin.

Belirli bir sinirda kalin bence guleryuzlu ama mesafeli ondan size laf getirenlerlede mesafeli durun soyleneni duymak icin soyledigi kisiyi dinlemek konusulan ortamda bulunmak gerekir dinlemezseniz ortamda takilmazsaniz duymazsiniz buda daha relax olmanizi saglar

orn bir is arkadasi size gelipte mudur senin icin soyle dedi derse nazikce hoslanmiyorum bu dedikodumsu konusmalardan duydugunu bana soyleme lutfen diyin bi daha gelemez sizde mudurunuzle baskasi hakkinda asla konusmayin havadan sudan guncel konulardan kisa sohbet yapip gecin

Tecrubelerime dayanarak soyluyorum istisnalar vardir, ancak is ortami rekabet ortami birinin digerinden 10 tl fazla maas olmasi bile mevzu olabiliyor.Arkadaslik dostluk durustluk cokta beklemeyin (yilin 365 gunu isten olumsuluklardan bahseden kimse isini birakmaz mesela karsisindakini bezdirir kendini psikolojik rahatlatir karsi isi birakir gider o kalir calisir misal)

Isinizi yapin maasinizi alin disardaki sosyal ortaminiza zaman ayirin
Zamanla sizde tinlamamayi ogrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…