Dedikoduları kafaniza takar mısınız?

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar 6_ 7 ay hayatında bir çocuk vardı.Sevgli olmamıştık ama konusmustuk o zamanlar yakin olan bir arkadaşıma bu çocuktan bahsetmiştim.Sonra o yakın arkadaşım evlendi.Dugunune kadar gittim .Eylül ayında gorustuk en son.Ama bir daha da görüşmedik evlenince mesafe koymak istedi galiba.Ayda bir birbirimizi ararız sadece.
O süreçte ben o çocukla yapamadım hayatıma baska biri girdi sevgili bile olduk hatta ayrıldık bile .Benim çevren iş arkadaşlarım da biliyor o sevgilimi. Ama ayrıldığımızı yakın arkadaslaeim biliyor.Is arkadaşlarımdan biri de benim o evlenip mesafe koyan arkadaşımla yakın arkadaş olmuş
.Şimdi kızlar onlar aralarında konuşur beni yanlış tanırlar mi.Cunku iş arkadaşlarım da 6 7 ay önceki çocuğu bilmiyor yakın arkadaşım da yeni çocuğu bilmiyor. Kötu düşünürler mi hakkımda?Kafama çok taktım siz olsanız takar miydiniz?

Insanlarin dedikodularını takmam. Eskiden cok takip kendimi cok üzmüştüm. Sonra biri bana insanlarin ne konuştuğu ne düşündüğü gerçeği değiştirir mi? Sen öyle yaptığını düşünüyo musun? Demişti. O günden sonra hiçbirseyi takmam

Kızlar 6_ 7 ay hayatında bir çocuk vardı.Sevgli olmamıştık ama konusmustuk o zamanlar yakin olan bir arkadaşıma bu çocuktan bahsetmiştim.Sonra o yakın arkadaşım evlendi.Dugunune kadar gittim .Eylül ayında gorustuk en son.Ama bir daha da görüşmedik evlenince mesafe koymak istedi galiba.Ayda bir birbirimizi ararız sadece.
O süreçte ben o çocukla yapamadım hayatıma baska biri girdi sevgili bile olduk hatta ayrıldık bile .Benim çevren iş arkadaşlarım da biliyor o sevgilimi. Ama ayrıldığımızı yakın arkadaslaeim biliyor.Is arkadaşlarımdan biri de benim o evlenip mesafe koyan arkadaşımla yakın arkadaş olmuş
.Şimdi kızlar onlar aralarında konuşur beni yanlış tanırlar mi.Cunku iş arkadaşlarım da 6 7 ay önceki çocuğu bilmiyor yakın arkadaşım da yeni çocuğu bilmiyor. Kötu düşünürler mi hakkımda?Kafama çok taktım siz olsanız takar miydiniz?
konunu okumadım direkt cevap veriyorum
takmam

Takmam,ama daha ortada dedikodu bile yokken niye takdınız belki sizi hiç konuşmayacaklar bile farklı konulardan konuşacaklar şimdiden kafanıza takmayın bunları.

Kızlar çok haklısınız burası küçük yer olunca insanlar olur olmadık konusuyorlar canım çok sıkılıyor

Insanlar birbirini tanimak icin sevgili olur
Baktin sana gore degil tabiki ayrilacaksin
Dedikodu istemiyorsak ilk merhaba dedigimizle evlenmeliyiz
Bence takma

Herkesin değer yargıları, kendi tecrübelerine dayanarak oluşur. Siz başkalarının düşüncelerini değiştirmeye çalışsanız da; değer yargılarını değiştiremeyeceğiniz için, düşüncelerini değiştirmeniz de mümkün olmayacaktır.

Bu durumda, çevrenizdekileri etkilemek için, onların standartlarına göre hareket etmeye çalışmaktansa, enerjinizi ve vaktinizi kendinizle olan ilişkinizi geliştirmek için kullanın.

Back
X