Dejavu mu desem ?Arkadaslar bır yıllık evlıyım esımın akrabaları ıle aynı bınadayız. Bı kac ay oncesıne kadar esımın yegenı genc kız. Esımın annesı ve gorumcem hakkında benı doldurdu. Hakkımda soylenen seyler ıle ılgılı. Kımseye bırsey soylememısdım. Haftasonu gorumcem geldı muhabbet ederken benzer konulara gırınce ondan da bırkac sey duydum ve duyduklarm sınırlermı bozdu aglamalar flan. Esım dayanamadı annesıne gıttı anlattı yegenının ve kızının soyledıklernı. Bana geldı annesı o konusanlarıda cagırttırdım. Ablasının da yuzune vurdum ablası ınkr ettıYanlıs anlamıssın dedı benı yalana cıkardı. Yegenı zaten yuzlesmeye gelmedı ıkı kere cagırtmama ragmen. Annesıde kendını akladı. Ben soylemedım konusmadım dıyerek ınkar ettı. Sonuncunda akrabaları ıcın gorusmeyecegımı soyledım esımın ablası ve annesı ıcınde mesafe koyacagımı samımı olmayacagımı soyledım. Saatlerdır benı ıkna etmeye calısdlar annem soylememsdır onlar fıtne cıkardı blmem ne dıyerek esım cok ustume gelıyor annemle eskısı gbı ol dıye. Samımı olmayacagımı soyledm son olarak sızce ne yapmayalıyım ? Daha once annesıyle sahsı problemlermız hıc olmadı. Cok ıyı davranıyordum ona. Duyduklarm ıse esımle benım kavgalarımın dedıkodusnu uydurup uydurup konusmuslar. Sorun bu.
Yazık genç kızı niye zora sokuyorsunki...Arkadaslar bır yıllık evlıyım esımın akrabaları ıle aynı bınadayız. Bı kac ay oncesıne kadar esımın yegenı genc kız. Esımın annesı ve gorumcem hakkında benı doldurdu. Hakkımda soylenen seyler ıle ılgılı. Kımseye bırsey soylememısdım. Haftasonu gorumcem geldı muhabbet ederken benzer konulara gırınce ondan da bırkac sey duydum ve duyduklarm sınırlermı bozdu aglamalar flan. Esım dayanamadı annesıne gıttı anlattı yegenının ve kızının soyledıklernı. Bana geldı annesı o konusanlarıda cagırttırdım. Ablasının da yuzune vurdum ablası ınkr ettıYanlıs anlamıssın dedı benı yalana cıkardı. Yegenı zaten yuzlesmeye gelmedı ıkı kere cagırtmama ragmen. Annesıde kendını akladı. Ben soylemedım konusmadım dıyerek ınkar ettı. Sonuncunda akrabaları ıcın gorusmeyecegımı soyledım esımın ablası ve annesı ıcınde mesafe koyacagımı samımı olmayacagımı soyledım. Saatlerdır benı ıkna etmeye calısdlar annem soylememsdır onlar fıtne cıkardı blmem ne dıyerek esım cok ustume gelıyor annemle eskısı gbı ol dıye. Samımı olmayacagımı soyledm son olarak sızce ne yapmayalıyım ? Daha once annesıyle sahsı problemlermız hıc olmadı. Cok ıyı davranıyordum ona. Duyduklarm ıse esımle benım kavgalarımın dedıkodusnu uydurup uydurup konusmuslar. Sorun bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?