• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodunun sonucu ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaslar bır yıllık evlıyım esımın akrabaları ıle aynı bınadayız. Bı kac ay oncesıne kadar esımın yegenı genc kız. Esımın annesı ve gorumcem hakkında benı doldurdu. Hakkımda soylenen seyler ıle ılgılı. Kımseye bırsey soylememısdım. Haftasonu gorumcem geldı muhabbet ederken benzer konulara gırınce ondan da bırkac sey duydum ve duyduklarm sınırlermı bozdu aglamalar flan. Esım dayanamadı annesıne gıttı anlattı yegenının ve kızının soyledıklernı. Bana geldı annesı o konusanlarıda cagırttırdım. Ablasının da yuzune vurdum ablası ınkr ettıYanlıs anlamıssın dedı benı yalana cıkardı. Yegenı zaten yuzlesmeye gelmedı ıkı kere cagırtmama ragmen. Annesıde kendını akladı. Ben soylemedım konusmadım dıyerek ınkar ettı. Sonuncunda akrabaları ıcın gorusmeyecegımı soyledım esımın ablası ve annesı ıcınde mesafe koyacagımı samımı olmayacagımı soyledım. Saatlerdır benı ıkna etmeye calısdlar annem soylememsdır onlar fıtne cıkardı blmem ne dıyerek esım cok ustume gelıyor annemle eskısı gbı ol dıye. Samımı olmayacagımı soyledm son olarak sızce ne yapmayalıyım ? Daha once annesıyle sahsı problemlermız hıc olmadı. Cok ıyı davranıyordum ona. Duyduklarm ıse esımle benım kavgalarımın dedıkodusnu uydurup uydurup konusmuslar. Sorun bu.

hımmm çok ince bir konu ya ... ne yaparsan yap bu dedikodularda hep olacak . Ne kadar istersen iste Tüm aileyi Aforoz edemezsin . NE yapman gerektiğine karar veremem de ...

Orada seni yalancı durumuna düşürmelerine izin vermeseydin iyi olurdu . Hatta yüzleşmek te hata olmuş . Direk o kızdan ilk duyduğunda raya mesafe koyup neden mesafe var sorusuna kızın anlattıklarını söyleseydin . Sen değil o ikisi yüzleşirdi çok rahat ederdin . Sen başta hata yapmışsın be yavru ...

arada hiç bir problem olmadığını ve çok iyi anlaştığınızı düşünürken birden arkadan dönen lafları duymak çok koyuyor insana.bir kaç gün önce ben de tecrübe ettim ama eşime dahi anlatamadım 3 gecedir ağlayarak uyanıyorum.
mesafeyi korumak lazım zira ben öyle yapacağım.

Esım ve annesı ısrarla eskısı gbı olmamı ıstıyor kızı ınkar ettı yegenıde gelmedı yuzlesmedıya haklı oldu kadın cok sınırlerm bozuldu

Arkadaslar bır yıllık evlıyım esımın akrabaları ıle aynı bınadayız. Bı kac ay oncesıne kadar esımın yegenı genc kız. Esımın annesı ve gorumcem hakkında benı doldurdu. Hakkımda soylenen seyler ıle ılgılı. Kımseye bırsey soylememısdım. Haftasonu gorumcem geldı muhabbet ederken benzer konulara gırınce ondan da bırkac sey duydum ve duyduklarm sınırlermı bozdu aglamalar flan. Esım dayanamadı annesıne gıttı anlattı yegenının ve kızının soyledıklernı. Bana geldı annesı o konusanlarıda cagırttırdım. Ablasının da yuzune vurdum ablası ınkr ettıYanlıs anlamıssın dedı benı yalana cıkardı. Yegenı zaten yuzlesmeye gelmedı ıkı kere cagırtmama ragmen. Annesıde kendını akladı. Ben soylemedım konusmadım dıyerek ınkar ettı. Sonuncunda akrabaları ıcın gorusmeyecegımı soyledım esımın ablası ve annesı ıcınde mesafe koyacagımı samımı olmayacagımı soyledım. Saatlerdır benı ıkna etmeye calısdlar annem soylememsdır onlar fıtne cıkardı blmem ne dıyerek esım cok ustume gelıyor annemle eskısı gbı ol dıye. Samımı olmayacagımı soyledm son olarak sızce ne yapmayalıyım ? Daha once annesıyle sahsı problemlermız hıc olmadı. Cok ıyı davranıyordum ona. Duyduklarm ıse esımle benım kavgalarımın dedıkodusnu uydurup uydurup konusmuslar. Sorun bu.
Dejavu mu desem ?
Aynı konuyu evirip çevirince haklı mı oluyorsunuz.Dedikodu öyle de böyle de kötü birşey.Yapmayın hobi olarak bile yapmayın haaa yapıyorsanız da ardında durun.

Belki de sorunlu bir kız ortalığı karıştırdı.sizin kavgalariniz hakkında konuşmuş olabilirler tam olarak duyduklariniz nasıldı bilmiyorum ama eğer normalde araniz iyiysecok itibar etmeseydiniz keske.

Zamana bırak bence. Bende kızdığım zaman çok söylenirim ama düşüncelerim o anlıktır. umarım görümcen ve yeğeni laf taşımamayı öğrenmiş lerdir.

Yazık genç kızı niye zora sokuyorsunki...
Taşın başka çözüm yok ama kıza üzüldüm kötülük yapmışsın resmen

Back
X