• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca Tup Bebek Deneyenler...

Havuz yaptirmak mantıklı ama maliyet olarak yukseltir tabi fiyati. Ben kayseri acibadem de denemeyi dusunuyorum ama daha hazir değilim. Son tedavimi oldum aslında ama olmadi yine. Vazgecemiyorum deniyorum olmuyor da ne yapcam bilmiyorum. Acibadem de mustafa bey nasıl aceba. Maddi olarak zaten çok fazla para harcadik

Merhaba canim evet simdi gordum.
Ben de 2.istiyorum ama iste kismet olmuyor.. histereskopiden sonra ki ay transfer yapıyor cok kolay bir islem.
Bana havuz önermişti aygul hoca ama 2 embriyo oluşuna vazgecti..aslinda yapsa daha iyiydi
Çok teşekkür ederim dönüş yaptığınız için. Şimdi bir planınız var mı? Bir kere daha deneyecek misiniz Aygül hoca ile

Çok teşekkür ederim dönüş yaptığınız için. Şimdi bir planınız var mı? Bir kere daha deneyecek misiniz Aygül hoca ile
Evet negatiften sonra 2 adet geçsin gel dedi..mayıs gecti haziran adetiylr gidecegim insallah..Ama bilmiyorum ite rezervim az..cok kilo almıştım onu vermeye çalışıyorum belki etkisi olur diye..sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum işte..

Evet negatiften sonra 2 adet geçsin gel dedi..mayıs gecti haziran adetiylr gidecegim insallah..Ama bilmiyorum ite rezervim az..cok kilo almıştım onu vermeye çalışıyorum belki etkisi olur diye..sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum işte..
Anladım.Negatif olmasının sebebi hakkında bir yorumda bulundu mu?

Anladım.Negatif olmasının sebebi hakkında bir yorumda bulundu mu?
Embriyolarda genetik problem olabilir bir dahakine pgt yapalim dedi ama embriyo basi 300 dolardı cok pahalıya geliyor..gene pgt yaptırmayacağım..onun dışında histereskopi yapti rahme cizik atti..bi cok yöntem uyguladı ama kimyasal gebelikte wonclandi iste

Bana 4bc kalite 2 tane transfer edildi olmadi. Ben de daha çok 1.kalite tutuyor tabi ona ulasmakta çok zor iste. Size hangi kalite transfer edilmisti
4ba 2 adetti.embriyolog transfer öncesi yanima geldi ikiside cok guzel çözüldü ve 5 oldular dedi ama iste..6.tedavi olacak benim de..sen ne zaman baslayacaksin yasnkac xanim

4ba 2 adetti.embriyolog transfer öncesi yanima geldi ikiside cok guzel çözüldü ve 5 oldular dedi ama iste..6.tedavi olacak benim de..sen ne zaman baslayacaksin yasnkac xanim
Embriyolag benim de yanima geldi çok iyi cozuldu iyiler dedi tabi benim umidim de artti.karar vermedim daha kimse istemiyor artik denememi.ogretmenim denersem 7.olacak.bu cocuk isteme isteğim gecsin Istiyorum kendime çok kiziyorum be yapcam bilmiyorum

Embriyolag benim de yanima geldi çok iyi cozuldu iyiler dedi tabi benim umidim de artti.karar vermedim daha kimse istemiyor artik denememi.ogretmenim denersem 7.olacak.bu cocuk isteme isteğim gecsin Istiyorum kendime çok kiziyorum be yapcam bilmiyorum
Ben de ikinciyi denemek istiyorum. Ama ruhen çöktüm. Çok rezil bir psikolojisi varmış negatifin. Kan testi yapmama rağmen inanamayip bir de idrar testi yaptım 😁
Zamanla gücüm toparlanır ama kanserojenler. Meme ve yumurtalık kanserine yatkınlık getirebilirler. Bu işin sınırı nedir nerde durmamız gerekir bilemiyorum

Embriyolarda genetik problem olabilir bir dahakine pgt yapalim dedi ama embriyo basi 300 dolardı cok pahalıya geliyor..gene pgt yaptırmayacağım..onun dışında histereskopi yapti rahme cizik atti..bi cok yöntem uyguladı ama kimyasal gebelikte wonclandi iste
Aynı şeyi söylediler bana da. Pgt yaptırsak ta garantisi yok

Ben de ikinciyi denemek istiyorum. Ama ruhen çöktüm. Çok rezil bir psikolojisi varmış negatifin. Kan testi yapmama rağmen inanamayip bir de idrar testi yaptım 😁
Zamanla gücüm toparlanır ama kanserojenler. Meme ve yumurtalık kanserine yatkınlık getirebilirler. Bu işin sınırı nedir nerde durmamız gerekir bilemiyorum
Gercekten Çok zor negatiften sonra toparlanmak tekrar deneme isteği biraz ayağa kalkmaya Yardımcı oluyor. Siz kayseri acibadem de mi denemistiniz

Histereskopiden sonra rahim dinlendirdimi sizde yada yumurta toplamadan sonra.Benim de esim azospermi tek tuk sperm cikti onu dondurduk onunla deneyecegiz. Cok tesekkur ediyorum iyi dileklerin icin.. insallah bir an once saglicakla kucagimiza aliriz. Siz simdi bir tedavi oluyormusunuz yoksa bekliuor musunuz
benim eşim de azospermi hastası bizde sperm bulundu çok şükür ancak ilk denemede kimyasal gebelik oluştu bende inşallah senin güzel haberlerini alırız canım

Back
X