- Konu Sahibi gulaciya83
-
Merhaba, 6 tup bebek yaptirdim, 4 Fransada hepsi négatif, 1 ANKARA HRS Negatif ve en son olan ocak 2010 ISTANBUL MEMORIAL Hastanesi positif su an 20 aylik dunyalar tatlisi bir kizim var arkadaslar asla pes etmeyin sagliginiz el verdikce devam devam derim RABBIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN AMIN .
çok sevindim senin adına benimde 6 negatifim var 7.başlıcam ama çok korkuyorum Rabbim kızına sağlıklı mutlu ömür versin bizlerinde yardımcısı olsun
Merhaba, 6 tup bebek yaptirdim, 4 Fransada hepsi négatif, 1 ANKARA HRS Negatif ve en son olan ocak 2010 ISTANBUL MEMORIAL Hastanesi positif su an 20 aylik dunyalar tatlisi bir kizim var arkadaslar asla pes etmeyin sagliginiz el verdikce devam devam derim RABBIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN AMIN .
AMIN canim hic korkma RABBIM NE DERSE O OLUR TESLIM OL VE BOL BOL DUA ET ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN senin sorunun neydi? benim kotu kaliteli embriolarim olusuyordu ve en son denememde co-kultur yaptilar MEMORIAL HASTANESINDE VE TUTTU cok sukur
allah bagislasin,bende fransadayim 7 tup bebek denemem oldu,4 . seferde tuttu ama maalesf 26.haftada sezeryanla almak zorunda kaldilar,bir gun dayandi bebegim,kaybettik onu,ondan sonra 3 sefer daha denedik ama maalesef olmadi simdi sigortanin karsiladigi bir hakkim kaldi sonra turkiyeyi dusunuyorum,herkez orda yap diyor bakalim iste,fransadaki tedevinle turkiyede yaptigin tedavi arasinda bi fark varmi,biraz bilgilendirirsen sevinirim
Allah yardımcın olsun canım valla yaşadıklarımız hiç kolay değil.
allah bagislasin,bende fransadayim 7 tup bebek denemem oldu,4 . seferde tuttu ama maalesf 26.haftada sezeryanla almak zorunda kaldilar,bir gun dayandi bebegim,kaybettik onu,ondan sonra 3 sefer daha denedik ama maalesef olmadi simdi sigortanin karsiladigi bir hakkim kaldi sonra turkiyeyi dusunuyorum,herkez orda yap diyor bakalim iste,fransadaki tedevinle turkiyede yaptigin tedavi arasinda bi fark varmi,biraz bilgilendirirsen sevinirim
fransadaki tedavim hep uzun protokol ve ayni ilac idi, her defasinda embryo olusuyordu fakat fragmantasion oluyordu yani kalitesi dusuk embryolar olusuyordu.Turkiyede ilk basta adetin 21 gunu ko-kultur islemi yapildi ve daha sonra ki adet doneminde tedaviye basladim, kisa protokol gonal-f cetrotide ilaclari kulandim.Turkiye ye gitmeden once sogan, ve incir kuru yaptim birde SARACOGLU hocamla gorustum ve bana aslan pencesi suzencay gondermisti artik bilmiyorum ALLAH nasib edecek ya, RABBIM emeklerimizi bosa cikartmasin.Fransanin hangi sehrinde kaliyorsun? ve hangi merkezinde tedavi gordun?
Rabbim sabirlar versin canim cok zor yasadiklarin cok gecmis olsun. 4 defa DIJON tedavi gordum maalesef 4 négatif doktor artik yapacak bir sey yok olsaydi bu 4 denemede olurdu dedi,ve evlat edinme secenek olarak bize sundu.ve ben ona su cevabi vermistim ASLA ASLA PES etmeyecegim sonuna kadar deneyecegim ve gorursunuz bir gun bebegim olacak deyip cikmistim.daha sonra turkiye MEMORIAL okmeydani hastanesini karar verdik, cok iyi bir merkez ilk tedavimde hamile kaldim cok sukur, ambiyans cok farkli turkce konusmalari bile beni rahatlati anlatamam, cok positif hisediyordum cok sukur RABBIME darisi bu yolda tum caba gosterenlere nasib etsin RABBIM, bu gun kandil gecesi bu arada kandilin mubarek olsun rabbim tum duallarini kabul etsin.[/QUOT seninde kandilin mubarek olsun canim,igslh bende turkiyede yaptirisam sana ulasmaya calisirim burdan senin gittigin hastaneye giderim belki,burdaki doktorlar bana hep umut verdiler,o yuzden pes etmedim,etmiyecemde allah buyuktur
ben lyon bolgesindeyim,clinique val d'ouest tedavi goruyorum,ben de de embrio kalitesi dusuk o yuzden tutmuyor,ama en kalitelerini seciyorlar son sefer yaptigimda 5. gun de transfer ettiler,gene tutmadi,bu dedigin otlari turkiyede heryerde satiliyormu,incir kurunden fayda gordun mu,sen nerde kaliyorsun fransada,yakinizdir belki
89 bolgesinde kaliyorum baya uzagiz birbirimize, sana tavsiyem SARAOGLU sitesine gir ve hocamla gorus derim anlatirsin derdini ona gore sana kurler gonderir.Pazartesi, sali, carsamba oglenden sonra ara ama biraz zor dusuyor pes etmeden surekli ara bir 20,30 dakikani aliyor baglanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?