• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Aa bilmoyordum boyle bir kisitlama oldugunu. Ilk uc ay kullanacaksak da rapor verir mi doktor ?
Bir danışın inşallah verirler, gebeliğiniz var çünkü şimdi inşallah (zira bana tedavi dönemindeyken-reçete ile aldığım dönemdi yani, öncesinde de kendimiz almıştık ücretli- ) rapor verebilmem için hamilelik gerekli demişti.

Ben ilk çocuğumda üç ay tüp Bebek doktoruma devam etmiştim. Sizin tercihiniz tabi . Benim iki tane embriyo transfer edilmişti. İkiz olma oranı düşük demişti doktor tutunma şansını artiralim diye iki tane koymak doğru olandır dedi bizde ona bıraktık açıkçası. Çok şükür ikisi de tutunmuş. Bakalım nasip inşallah kalp atimlarini duymakta nasip olur. Ben ilk transferimde çok ısrar etmiştim iki embriyo konulsun diye ama doktorum yapmamisti 35 yaş altı olduğum için. Bu transferde kendisi iki tane koymanın doğru olduğunu söyledi. Hem mutluyum hem endişeliyim. Herşeyin hayırlısı 😊😊
Merhaba. Hayırlı olsun öncelikle. Kaçıncı gün embriyolarıydı? Bir de ikiz gebelikte beta değeriniz kaç çıkmıştı?

Merhabalar T+16.günümde beta 1714 çıktı doktorum kese için 10 gün sonra çağırdı geç değil mi kafam karıştı

Kızlar benim bebeğimin kalbi durdu 7+3 olmuştu. Maalesef son kontrolde bradikardik demişlerdi bugün ise tamamen durmuş dedi. Umarım sizinkiler güzelce ilerler zorluklardan uzak olursunuz. Ben artık bi haziran annesi değilim bu mesajı da dolu dolu yazıyorum 3. Transferimdi bu. İlk defa pozitifi görmüştüm betam 3 katı şeklinde artıyordu. Ama nasipte olmayınca olmuyor işte.

Kızlar benim bebeğimin kalbi durdu 7+3 olmuştu. Maalesef son kontrolde bradikardik demişlerdi bugün ise tamamen durmuş dedi. Umarım sizinkiler güzelce ilerler zorluklardan uzak olursunuz. Ben artık bi haziran annesi değilim bu mesajı da dolu dolu yazıyorum 3. Transferimdi bu. İlk defa pozitifi görmüştüm betam 3 katı şeklinde artıyordu. Ama nasipte olmayınca olmuyor işte.
Ne cümle kursak şuan seni acını rahatlatamiycaz çok üzgünüm basın sağolsun canım Allah'ım sana tekrar nasip etsin 😥

Cok guzel sevindim adına 😇😊
Tesekkurler canım
Rabbim sabır versin inşaAllah en kısa zamanda saglıklı sekılde gebe kalıp kucagına alırsın canım

Allahım en kısa sürede size tamamına erecek bir sevinç nasip etsin.

Gec canim ama bazi doktorlar boyle tercih ediyormuş bende okumustum. Ben senin yerinde olsam arada bi doktora gider bakardim🫠😅
Merhabalar T+16.günümde beta 1714 çıktı doktorum kese için 10 gün sonra çağırdı geç değil mi kafam karıştı
Evet bana da T+12 den sonra 10 gün dedi bekliyorum bir bildikleri vardır muhakkak, sadece T+16 da beta verdim artışta vs sıkıntı var mı diye günümü bekliyorum. Kese ve şayet mümkün olursa kalp atımını görelim, erken dönemde görülmezse stres olmayalım diye bence bu yaklaşım.

Back
X