• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Çalışan anne adayları merhaba fitili nasıl yapıyorsunuz cslisirken iciyormusunuz

Kadın doğum ya da kardiyolojiden alabiliyorsunuz. Doktor kullanımınıza gerekli diyorsa hamilelikte, yazabiliyorlarmış rapor. Benim ek olarak trombofili sonucum da vardı.

Çalışan anne adayları merhaba fitili nasıl yapıyorsunuz cslisirken iciyormusunuz
Benim fitil günde 3 defa sabah daha erken uyanıyorum fitili yapıyorum öğlen de iş yerinde yapıyorum mecburen dükkana gelen giden olmazsa arkada uzanmaya çalışıyorum bazen yoğunluk oluyor . akşam zaten evde

Benim fitil günde 3 defa sabah daha erken uyanıyorum fitili yapıyorum öğlen de iş yerinde yapıyorum mecburen dükkana gelen giden olmazsa arkada uzanmaya çalışıyorum bazen yoğunluk oluyor . akşam zaten evde
İşyerinde koyduğunuz fitil hemen eriyormu benimki en az iki saatte eriyor hatta az bişey geri cikiyor

Rapor ne işe yarıyo kızlar
Bize üç kere reçete ile alma hakkınız var denildi ve nasip olursa benim hamilelik boyu kullanmam gerekiyor. Ama esas olay reçete ile olduğunda bitmesine yakın stres oluşuyordu, bitmeden de eczane vermedi yenisini vs. Şimdi toplu kutu alabildim💐🤲🏻

Back
X