deflagyn kullanımı hakkında

duygu_878

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
168
63
18
38
merhaba arkadaşlar. Yurt dışındayım ve deflagyn gibi lezyonlara yönelik bir jel kullanıyorum birkaç gündür. yani yeni başladım.
kullanımla ilgili aklıma takıldı. kullandıktan sonra gece tuvalete gidince birazı akıyor. bu sorun olur mu? sizde de oluyor mu?hepsi tekrar akıyor diye endişe ediyorum. bi kullananlara sormak istedim.
vajinal fitil kullanırken de aynı şey oluyor.

Merhaba ben kullanıyorum 2 gün oldu başlayalı , en az 5 dk aynı pozisyonda durmama rağmen kalkınca akıyor ben de normal mi bilemedim ve yeterince içeri sokuyor muyum şırıngayı acaba diye şüphe ettim siz ne kadar sokmuştunuz? Prospektüste biraz akabilir kırmızı leke yapabilir iç çamaşırınıza yazıyor fakat benim jel şeffaf hiçbir kırmızılık yok sizin nasıl?

Merhaba ben kullanıyorum 2 gün oldu başlayalı , en az 5 dk aynı pozisyonda durmama rağmen kalkınca akıyor ben de normal mi bilemedim ve yeterince içeri sokuyor muyum şırıngayı acaba diye şüphe ettim siz ne kadar sokmuştunuz? Prospektüste biraz akabilir kırmızı leke yapabilir iç çamaşırınıza yazıyor fakat benim jel şeffaf hiçbir kırmızılık yok sizin nasıl
özelden yazdım

Bende 2. Kutudayım . Benimde kafamda soru işaretleri var . Yaptıktan sonra fazlalıgı alıyormusunuz genital dış bölgesinden cunku asırı ıslak oluyor ... Nasıl kullanıyorsunuz

Back
X