Şampuan ve Saç Kremleri Defne garlı mı , sebamed mi ,sarımsaklı şampuan mı?

alliswell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
490
16
48
defne garlı mı , sebamed mi ,sarımsaklı şampuan mı?

bunları kullananlar tecrübelerinize muhtacım...

Sorunun ne? Saç dökülmesi mi?

Ben Sebamed'i kullanıyorum, memnunum ama saç dökülme problemim yok benim.

sorunum saç dökülmesi :/

Canım, annemin ve abimim de saç dökülme problemi vardı.

Bioxcin kullandılar, açıkçası faydasını gördüler ama uzun süre kullandılar anlayacağın.

Bioxcin'in normali, Forte ve Genesis olarak birkaç çeşidi var.

En son da sanırım bayanlar için ayrı bir çeşidi çıkmıştı Femina isimli.

Eczacına danış bence bu konuda.

Bir de annem şampuana ek olarak spreyini kullandı Bioxcin'in.

Spreyni de kullanınca daha iyi sonuç aldı.

Piyasadaki sarmısaklı şampuanların üretiminde bulunan biri bu şampuanlardaki sarmısak oranının çok az ve işe yaramaktan uzak olduğunu anlatmıştı, böyle şeylere kanmayın diye de uyarmıştı. Kokusuna katlanabileceksen evindeki şampuana sarmısak rendeleyebilirsin

Piyasadaki sarmısaklı şampuanların üretiminde bulunan biri bu şampuanlardaki sarmısak oranının çok az ve işe yaramaktan uzak olduğunu anlatmıştı, böyle şeylere kanmayın diye de uyarmıştı. Kokusuna katlanabileceksen evindeki şampuana sarmısak rendeleyebilirsin

ben aylarca sarımsaklı şampuan kullandım bende çok işe yaramıştı kuaförüm ve arkadaşlarım saçına ne yaptın diye soruyorlardı. ama sırrımı kuaförlere söylemedim :27::27::9::9:

sarmısak şampuanı bende gerçekten işe yaramıştı
HİÇ saçım dökülmüyordu
bu günlerde gene tutam tutam dökülüyor niye oldu anlamadım :43:

şampuana sarımsak ekleyince saçlar kokmuyormu kokusu nasıl çıkıyo

ilginç bioblas sdece saçı ço yumuşak yapmıyor ama dökülmeyi artırması imkansız çünkü içinde silikon tarzı maddeler yok. saç uzatıyor ayrıca demek istisna olaylar olabiliyor bence sürekli kullanımda farkını gözlersiniz

bioblasın içinde dimethicone yani silikon var daha bugün baktım=/

ve imkansız değil cidden arttırdı :44:

Son düzenleme:
arkadaşlar bu sarımsaklı şampuan saçı kötü kokutmuyomu ya?? bi de cidden uzatmada yardımcı oluyosa ve kötü de kokmuyosa kullanabilirim sanırım. Yanlız nerden bulabiliriz bi markası flan varmı ben hiç görmedm duymadım hiçbiyerde... :26:

arkadaşlar bu sarımsaklı şampuan saçı kötü kokutmuyomu ya?? bi de cidden uzatmada yardımcı oluyosa ve kötü de kokmuyosa kullanabilirim sanırım. Yanlız nerden bulabiliriz bi markası flan varmı ben hiç görmedm duymadım hiçbiyerde... :26:

hayır kokmuyor canım, ben eczanede o an bulunan bir markadan aldım, küçük boyu 20 TL. yeni aldım ve düzenli kullanmadım, saçımı yumuşak ve parlak yaptı, sac dökülmesi için aldım, faydasını gördüm gibi, ama boyutu küçük oldugu için bitmesinden korktum, az kullandım:17:

hayır kokmuyor canım, ben eczanede o an bulunan bir markadan aldım, küçük boyu 20 TL. yeni aldım ve düzenli kullanmadım, saçımı yumuşak ve parlak yaptı, sac dökülmesi için aldım, faydasını gördüm gibi, ama boyutu küçük oldugu için bitmesinden korktum, az kullandım:17:

tşk ederim canım... bi deneyelim bakalım.

ben aylarca sarımsaklı şampuan kullandım bende çok işe yaramıştı kuaförüm ve arkadaşlarım saçına ne yaptın diye soruyorlardı. ama sırrımı kuaförlere söylemedim :27::27::9::9:

herkes sana ne yaptn derken ne açıdan diyolardı, uzamasında bi fark gördünmü mesela? :26:

Son düzenleme:
Back
X