Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorunum saç dökülmesi :/
Piyasadaki sarmısaklı şampuanların üretiminde bulunan biri bu şampuanlardaki sarmısak oranının çok az ve işe yaramaktan uzak olduğunu anlatmıştı, böyle şeylere kanmayın diye de uyarmıştı. Kokusuna katlanabileceksen evindeki şampuana sarmısak rendeleyebilirsin
bioblas kullan canım kesinlikle önlüyor
Piyasadaki sarmısaklı şampuanların üretiminde bulunan biri bu şampuanlardaki sarmısak oranının çok az ve işe yaramaktan uzak olduğunu anlatmıştı, böyle şeylere kanmayın diye de uyarmıştı. Kokusuna katlanabileceksen evindeki şampuana sarmısak rendeleyebilirsin
bioblas benim saç dökülmemi arttırmıştı
aynen benimkini de anormal derecede arttırmıştı
ilginç bioblas sdece saçı ço yumuşak yapmıyor ama dökülmeyi artırması imkansız çünkü içinde silikon tarzı maddeler yok. saç uzatıyor ayrıca demek istisna olaylar olabiliyor bence sürekli kullanımda farkını gözlersiniz
arkadaşlar bu sarımsaklı şampuan saçı kötü kokutmuyomu ya?? bi de cidden uzatmada yardımcı oluyosa ve kötü de kokmuyosa kullanabilirim sanırım. Yanlız nerden bulabiliriz bi markası flan varmı ben hiç görmedm duymadım hiçbiyerde... :26:
hayır kokmuyor canım, ben eczanede o an bulunan bir markadan aldım, küçük boyu 20 TL. yeni aldım ve düzenli kullanmadım, saçımı yumuşak ve parlak yaptı, sac dökülmesi için aldım, faydasını gördüm gibi, ama boyutu küçük oldugu için bitmesinden korktum, az kullandım![]()
ben aylarca sarımsaklı şampuan kullandım bende çok işe yaramıştı kuaförüm ve arkadaşlarım saçına ne yaptın diye soruyorlardı. ama sırrımı kuaförlere söylemedim![]()
herkes sana ne yaptn derken ne açıdan diyolardı, uzamasında bi fark gördünmü mesela? :26: