Şampuan ve Saç Kremleri Defne garlı mı , sebamed mi ,sarımsaklı şampuan mı?

slm kızlar bende 2 aydır saç dökülmesi sorunu vardı herşey kullandım olmadı yine döküldü en son sarımsak yağı zeytin yağı ve badem yağını karıştırdım saçıma sürüp 1 saat bekledim son durulama suyuna da sirke koydum inanılmaz ama hemen kesti dökülmeyi üstelik saçlarım çok hacimli ve parlak oldu kokusuna gelince ıslakken kötü kokuyor kuruyunce geçiyor herkese tavsiyem ...

slm kızlar bende 2 aydır saç dökülmesi sorunu vardı herşey kullandım olmadı yine döküldü en son sarımsak yağı zeytin yağı ve badem yağını karıştırdım saçıma sürüp 1 saat bekledim son durulama suyuna da sirke koydum inanılmaz ama hemen kesti dökülmeyi üstelik saçlarım çok hacimli ve parlak oldu kokusuna gelince ıslakken kötü kokuyor kuruyunce geçiyor herkese tavsiyem ...

ilk kullanmda kesti mi :46:

Bioblas kullandım neredeyse bir seneye yakın. uzun süre kullanmadan hemen etkisini göstermez dediler bi sene sabrettim hiç bi etkisi olmadı:@

Yılan yağı şampuanı kullandım onunda pek faydasını göremedim (ama sadece 2 ay kullanmıştım)

Geçenlerde eczaneden sarımsak sampuanı alayım dedim saç kırana iyi geliyo buna neden gelmesin dedim:37:
Bir kaç marka vardı zigavusu tavsiye ettiler aldım.(tavsiye eden kardeşim oluncada aldım hemen)
Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum saç dökülmesinde azalma var inşallah böyle devam eder.
Bi yandanda revigenin saç dökülmesi için hapları var ondan kullanmaya başlıcam.
Vücutta ki demir oranım aşırı düşük bi yandanda demir hapı kullancam. (demir eksikliğide saç dökülmesi yapıyomuş sanırım)

Bu üçü birleşince dökülmemi kesmesini umuyorum:37:
Tutam tutam dökülüyo hergün bebeklerim:5:

Sarımsak sampuanının sarımsak kokmakla uzaktan yakından alakası yok. Hoş bi kokusu var.
Eczanede ki tüm sampuanları koklamıştım tüm markalar güzel kokuyo..

Bioblas kullandım neredeyse bir seneye yakın. uzun süre kullanmadan hemen etkisini göstermez dediler bi sene sabrettim hiç bi etkisi olmadı:@

Yılan yağı şampuanı kullandım onunda pek faydasını göremedim (ama sadece 2 ay kullanmıştım)

Geçenlerde eczaneden sarımsak sampuanı alayım dedim saç kırana iyi geliyo buna neden gelmesin dedim:37:
Bir kaç marka vardı zigavusu tavsiye ettiler aldım.(tavsiye eden kardeşim oluncada aldım hemen)
Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum saç dökülmesinde azalma var inşallah böyle devam eder.
Bi yandanda revigenin saç dökülmesi için hapları var ondan kullanmaya başlıcam.
Vücutta ki demir oranım aşırı düşük bi yandanda demir hapı kullancam. (demir eksikliğide saç dökülmesi yapıyomuş sanırım)

Bu üçü birleşince dökülmemi kesmesini umuyorum:37:
Tutam tutam dökülüyo hergün bebeklerim:5:

Sarımsak sampuanının sarımsak kokmakla uzaktan yakından alakası yok. Hoş bi kokusu var.
Eczanede ki tüm sampuanları koklamıştım tüm markalar güzel kokuyo..

bende sarımsak şampuanına başladım ama benimkinin markası sizinkinden farklı..ama sadece 1 kez kullandım iyi olacak gibi bende bekliyorum umarım düzelir

zeytinyağı falan sürüyor musunuz

bende sarımsak şampuanına başladım ama benimkinin markası sizinkinden farklı..ama sadece 1 kez kullandım iyi olacak gibi bende bekliyorum umarım düzelir

zeytinyağı falan sürüyor musunuz
Zeytin yağıı denemedim hiç ama arada sırada evigen, bemix, bephanten ve badem yağı karışımını sürüyorum diplerine masaj yaparak..
Bunuda kardeşim önermişti doktorlar öneriyolarmış sanırım..
Saç dökülmesine pek etkisini görmemiştim bi ara sadece bu karışımı kullanıyodum.
Ama saçlarım çoğalmıştı sanırım dökülen saçların yerine yenisinin gerlmesini kolaylaştırıyo..
Kuaförde bile farketmişlerdi diplerden yeni büyüyen saçlar çok diye

Zeytin yağıı denemedim hiç ama arada sırada evigen, bemix, bephanten ve badem yağı karışımını sürüyorum diplerine masaj yaparak..
Bunuda kardeşim önermişti doktorlar öneriyolarmış sanırım..
Saç dökülmesine pek etkisini görmemiştim bi ara sadece bu karışımı kullanıyodum.
Ama saçlarım çoğalmıştı sanırım dökülen saçların yerine yenisinin gerlmesini kolaylaştırıyo..
Kuaförde bile farketmişlerdi diplerden yeni büyüyen saçlar çok diye

hadi ya bende mi denesem... :44:

hadi ya bende mi denesem... :44:
Deneyin bence ben çok etkisini görmüştüm ama sürekli yapmaktan bıkmıştım.
O yğzden ara verdim..
Bephanten bemix ve evigen nin birer kutu kapsüllerine 30ml kadar badem yağı ekliyodu kardeşim.
Kapsüller 17 lira falan tutuyo ama sağlık ocağında yazdırırsanız daha ucuz üşenmezseniz alın yapın bence

Kızlar merhaba... saçlarım aşırı seyrek ve ince telli yeni çıkacak saçlara çok ihtiyacım vardı tavsiye üzerine ZİGAVUS sarımsaklı şampuanı kullanıyorum. İnanması güç ama dipten gelen ufaklıklar ve dökülmede gözle görünür azalma var.. Herkese tavziyemdir. Teşekkürle ZİGAVUS :1:

Kızlar merhaba... saçlarım aşırı seyrek ve ince telli yeni çıkacak saçlara çok ihtiyacım vardı tavsiye üzerine ZİGAVUS sarımsaklı şampuanı kullanıyorum. İnanması güç ama dipten gelen ufaklıklar ve dökülmede gözle görünür azalma var.. Herkese tavziyemdir. Teşekkürle ZİGAVUS :1:
Benimde saçlarım sizinki gibi iki aydır falan aşırı dökülmem vardı bi aydırda zigavus kullanıyorum.
Bu kadar belirgin etkisini göremedim.
Siz kullanmaya başlayalı ne kadar oldu

Benimde saçlarım sizinki gibi iki aydır falan aşırı dökülmem vardı bi aydırda zigavus kullanıyorum.
Bu kadar belirgin etkisini göremedim.
Siz kullanmaya başlayalı ne kadar oldu

ortalama 1 senden fazladır kullanıyorum ben. İlk aylarda sadece dökülmeler azalmıştı ama 3.-4. aydan sonra yeni saçlarım çıktı

zigavusu gecen sene netten almıstım ufak bir şişesi vardı bitene kadar kullandım ama fayda görmedim bir kaç ay devam etmek gerekti herhalde,ısırgan otu aldım kaynatıp süzüyorum banyodan sonra uyguluyorum faydasını gördüm tavsiye ederim
sarımsaklı şampuan aktarda da bir marka vardı onuda denemeyi düşünüyorum iyi gelirse yazarım
:34:

kızlar ben uzun zamandır saç dökülmesi yaşıyorum zaten biliyorsunuz

şu an doa saç dökülmesi için olan şampuana geçtim çok memnun kaldım hemde ilk yıkamada etkili oldu :53:

Benim saç dökülmemde çoookkk azaldı.
Kullandığım zigavustan mı revigen kapsülden mi yoksa demir eksikliğini gidermemden mi bilmiyorum ama bu 3 lü işe yaradı :)

Dfn garli içerik bakımından harika. Sulfat yok en önemlisi. Ben her yerde bulamadığım için kullanmayı bırakmıştım. Saçlarım şu an berbat kuru. Nette saçları en kötü yapan şeyin sulfat olduğunu okudum. Defne samyeli de bununla ilgili video paylaşmış. Gördüğüm kadarıyla bu üründe hem zararli icerik yok hem fiyatı uygun. Kesinlikle ben tavsiye ederim.ben tekrar bu ürüne döneceğim.

canım şampuanla sac dokulmesi duracagini hic zannetmiyorum ..vitamin eksikligi ,tiroid ,stres ,erkek tipi dökülme ..vb hersey olabilir once bir cildiye uzmanına gorunmeni oneririm .. badem yagi+z.yağı + sarımsağı ezip saçında aksam yatarken bekletip sabah yıkanırsan ki sac kremlerini ve ozel spreyleri de unutma derim bu sitede pek cok tarif yapildigina sahit oldum bu tip yollar hakkaten işe yarayabiliyor

harici priorin intense , biotin hap , perfectil ..vb gibi haplar da kullanabilirsin ama once doktora gorun derim o çok alakasiz bir şey de söyleyebilir

Back
X