Defne Kanal D

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Kanal D nin yeni sezon tanıtımlarında gördüm. Hümeyra oynayacakmış....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne DiziFilm de ne kanaldnin sitesinde bulamadım bir bilgi :44:

Son düzenleme:
Hürriyet'in sitesinde okudum:

DEFNE

İşte çekimlerin en müthiş ismi... “Defne” adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hümeyra, stüdyoya girdiği andan itibaren enerjisiyle herkesi şaşkınlığa uğratıyor. Tüm ekipler gibi önce koreografi çalışmasına alınan sanatçı öyle bir performans sergiliyor ki, Tan Sağtürk provayı yarıda kesip kendisini direkt sahneye davet ediyor.

çetin tekindor varmıydı fragmanda oysa eğer adı dedemin insanları.. sanırım dizi değil film.. çünkü yeni dizi olsaydı bu zamana kadar muhakkak fragmanları her reklam arası yayınlanırdı

Son düzenleme:
çetin tekindor varmıydı fragmanda oysa eğer adı dedemin insanları.. sanırım dizi değil film.. çünkü yeni dizi olsaydı bu zamana kadar muhakkak fragmanları her reklam arası yayınlanırdı

Bir Çocuk Sevdim değil mi Çetin Tekindor'un dizisinin adı??

onu biliyorum ama bir ara kanal d'de 1 hafta olmuyor denk geldim.. çetin tekindor ve hümeyranın bu söylediğim filminin fragmanı yayınlanmıştı belki o gözüne çarpmıştırda diye yazdım.. çünkü hiçbir bilgi yok hiç olmadı kanl d'nin resmi sitesinde muhakkak reklamını yaparlardı orda yoksa hiçbir yerde olmamaı gayet normal

Rahşan Gülşan'ın yazısı:

Dizinin eylül sonu ekim başı gibi Kanal D'de yayınlanmaya başlanması düşünülüyormuş. Dizide Hümeyra ve Binnur Kaya kısmet peşinde koşan bir anne-kızı canlandıracakmış.

Dizi komediymiş.

Rahşan Gülşan'ın yazısı:

Dizinin eylül sonu ekim başı gibi Kanal D'de yayınlanmaya başlanması düşünülüyormuş. Dizide Hümeyra ve Binnur Kaya kısmet peşinde koşan bir anne-kızı canlandıracakmış.

Dizi komediymiş.

hmmm.. binnur kaya varsa o dizi komik olur zaten :D

wuuuuuuu fan of binnur kayaa:) kahkaha bombadımanı bizi bekliyoooooooooooooooooooooooooooooooo:66::66::66::66::66::66::66:

Milliyet Tvnin haberine göre dizi yayınlanmayacakmış.
Senaryosu hem oyunların hem yapım şirketinin içine sinmemiş.

Back
X