Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Defolu Akrep

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.119
31.188
1.123
61
Konya
Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat

nerde kötü içerik butonu -tatlicadiarzu-
bir akrep olarak bu başlığın kitlenmesini talep ediyorum :icecream:​

yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat
yaaaaa

Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat

elif hanım ne demek oluyorbu bende bi akrebim ve hiçte yeteneksiz ve talihsiz değilim çok şükür kimi adam yerine koymuyorsunuz lütfen bu konuya bir açıklık getirirmisiniz??????

elif hanım ne demek oluyorbu bende bi akrebim ve hiçte yeteneksiz ve talihsiz değilim çok şükür kimi adam yerine koymuyorsunuz lütfen bu konuya bir açıklık getirirmisiniz??????

yanlış anlamışsınız;akrep burcunun kötü özellikleri diye google yazsanız bu cümleler çıkıyor bunları elif hanım yazmış değil şutarafagitti
akrep burcu forumu altında bu tür eğlenceli komik konularda olmalı komplekse gerek yok,ben aslan burcuyum aslan burcu forumundada bu tür bir konu yeralıyor ben severek okuyoruma.s.

Kızlar bunlar şaka misali yazılan şeyler neden bu yüzden kapışıyosunuzki burda kimse kimseye hakaret içerikli yazmaz o amaçla yazılsaydı kaldırılırdı. bende yayım http://www.kadinlarkulubu.com/yay-burcu/22134-defolu-yay.html ve kendim yazmışım
Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın yay burcundan çıktığı görülmüş?
kendim kendimemi hakaret ettim yapmayın lütfen

ben de onu diyorum durum anlaşıldı problem çözüldü elif hanım

Back
X