• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defolup gitmesi için dua ediyorum :(

veee aylardır ki mücadeleme son vererek pes ederek biraz sonra istifamı vereceğim :( bir tarafına kına yakabilir. evet kredi kartı borcum var,ev kiram var, taksitlerim var, kızım okula gidiyor masrafları var, ve sekiz on binde tazminatımı yakarak gidiyorum :( yıllardır verdiğim emeğimi mesaileri arkadaşlarımı arkada bırakarak gidiyorum. bitti demezsen ne uyuyabileceğim ne gülebileceğim Allah büyük bir yerden başlar bir şekilde başa çıkarım :( Allah yardımcım olsun :(

Ah be canım, sen de zor durumdaymışsın. Yapma bence yaa:50:

Yedi yılı aşkın özel bir firmada çalışıyorum. son bir yıldır firmada X bir bölüme geçirildim bu tamamen kendi isteğim dışında gerçekleşti. Geldiğim günden beri bölüm sorumlusunun hazmedemediğim, kaldıramadığım hareketlerini seyretmek zorunda kalıyorum, kadınlara belden aşağı konuşmalar, el kol hareketleri, erkeklere hakaret etmeler ,pis tırnaklarına ,sapsarı dişlerine ve sarımsak kokusuna tahammül ediyorum. yüzüne güldüğü herkesin arkasını döner dönmez arkasından konuşuyor. ne satmayacağı nede iftira atmayacağı adam var. yanında çalışan 35 kişiye köpek gibi davranıp aşağılamalarını seyrediyorum. yalan yanlış işlerini ört pas ettiriyor yanında çalışan herkese, ilk zamanlar aptal olduğuma inandırarak benimle uğraşmasını ve rakip görmesini engellemiştim. ama sonunda rakip gibi görmeye başlayınca, yapmadığım şeyleri yapmışım gibi müdürlerimize iftira atarak ,beni şikayet etmesi ile zincirler koptu. bunları duyduğumda müdürlerimizle bahsettiği kişileri yüzleştirdim ve bana iftira attığını çıkarttım ortaya . yaklaşık bir aydır aynı ofisin içinde tek kelime etmeden akşam ediyoruz. bir insandan bu denli nefret edebileceğimi asla düşünmezdim. ama tam anlamıyla nefret bu, migde bulantısı, kadınları sexs objesi gibi gören mal bir zihniyet. her sabah dış kapıdan girerken içime oturan öküz akşama kadar yakamda duruyor. yıllardır ki emeğimi bir pislik için yakıp yıkıp gitmek istemiyorum. zevkle yıllardır çalıştığım işim benim için işkence oldu :( yaptığım iş gereği müdürlerimiz yerimi değiştirmiyor senin işini yapacak adam yok şuan diye. sinirle kalkıp zararla oturmak istemiyorum .beni başka bir yere alacakları yok. ya her gün bu baş ağrısı ve stresle yaşayacağım yada çıkıp gideceğim. sayesinde her gün migren atağı geçiriyorum . çocukları olduğu için beddua edemiyorum dün akşam kendimi onun için dua ederken buldum umarım süper bir iş bulup gider diye. her sabah her akşam defolup gitmesi için dua ediyorum....

ahh nasıl anlıyorum seni aynılarını tıpatıp yasadım çünkü. işten carılmasini istesem herif nasil torpilli mümkün değil. 1yıl oylece sabrettim sonra baska bi birime aldılar onu hem o mutlu hemde bn rahatladım. hhiç kafana takma kuzum bolye insanların yaptıkları eninde sonunda kendi ayaklarına dolanıyo. o yokmuş gibi rahat davran uyanık ol ki arkandan iş çevirmesine meydan verme. kimse senin saglığından onemli degil. umarım en kısa zamanda iş bulur baska bi yere gider de rahatlarsın:3:

arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki..
ben de aynı senin gibi ( seninki kadar pis olmasa da , sinsi ) biriyle çalıştım..
ve aynı senin gibi, beddua edemediğim için, " iyi bir iş bulsun da defolup gitsin ya da ben gideyim hayırlısıyla " diye dua ediyordum..
ve nooldu biliyo musun?

o adamla aynı gün işten ayrıldık..
ama ben daha iyi şartlarda bir iş bularak.. o ise gönderilerek :1:

sen de değmez biri için yakma tazminatını..
çok pişman olursun ilerde..
duanı et..
tak kulaklığını müzik dinleyerek çalış..
dosyalardan da paravan öre aranıza :1:

Bahsettiğin neyse tam anlamadım ama bu dil neyse anlatır mısın belki işe yarar. gerçi bu manyağa bir şey işlemez gibi geliyor . ama inanç her şeyin başı belli olmaz tabi
Enokyan diliydi yanlış hatırlamıyorsam..Bir sürü notum vardı sanırım annemin evinde kaldı notlarım.1580 yılında bulunmuş bu dil çok karmaşık..Arkadaşım bana okunuşlarıyla vermişti..Internetten araştırabilirsiniz..

Back
X