Deforme bir yüz hayatımı kararttı

Konu sahibi özür dilerim istemsizce güldüm ( doritos) ve bundan sonrasını okuyamadım :) benimde burnum kötü napim ölümmi .her güzelin bı kusuru olur .buda bizim kusurumuz :/
Bu burnunuza kötü mü diyorsunuz gerçekten? Ben böyle bir burna sahip olmak için estetik bile düşünüyorum. Benim ki biraz uzun ve ucu kalın, çok kötü değil ama sizin ki gibi olsaydı çok iyi olurdu

Bu burnunuza kötü mü diyorsunuz gerçekten? Ben böyle bir burna sahip olmak için estetik bile düşünüyorum. Benim ki biraz uzun ve ucu kalın, çok kötü değil ama sizin ki gibi olsaydı çok iyi olurdu
Ya vallahi şuan soklardayim desem yeridir bu yorumları ss alıp yeğenime aticam sürekli o benimle ben onunla dalga geçeriz de

Teşekkür ederim yorumlarınız için ve beni anlamaya çalıştığınız için. Sözlerinizde haklısınız. Dediğiniz gibi doktor arıyorum ve umarım başarırım.

Çok teşekkür ederim çok naziksiniz. Ne yazık ki artan dolar kuru sebebiyle Türkiye bile beni çok zorlarken yabancı ülkelere gitmem imkansız. Yani bunun için 10 sene falan çalışmam gerekir ki bu süreden sonra da sanırım çok anlamı kalmaz. Ama haklısınız tabii ki çözüm arıyorum. Çok teşekkürler güzel dilekler için.
Dolgu yaptirsaniz geçici de olsa,doktorlar tavsiye etmiyor mu?
Ne yazık ki doktorlar dolgunun pek fark yaratmayacağını söyledi. Teşekkürler.
Çok teşekkürler, çok naziksiniz. Doktor öneriniz için teşekkür ederim sanırım kendisini biri daha önermişti. Kesinlikle daha detaylı araştıracağım. Güzel dilekleriniz için teşekkürler ve size de sağlıklı günler dilerim.

Konu sahibi özür dilerim istemsizce güldüm ( doritos) ve bundan sonrasını okuyamadım :) benimde burnum kötü napim ölümmi .her güzelin bı kusuru olur .buda bizim kusurumuz :/
Sizin burnunuzda endişelenecek hiçbir durum yok ki :)

Konu sahibi yazım tarzınız ve kendini ifade etme bakımından birçok insandan daha üstün olduğunuz direk anlaşılıyor. Derdinize gelince; burda bazılarının da yazdığı gibi gerekirse yüzlerce doktorla görüşün, arayışlara devam edin. Yüzleri paramparça olmuş insanları bile toparlayacak kadar tıp gelişti, bence tek şanssızlığınız iyi bir doktora denk gelememek. Ben herşeyin gönlünüze göre olacağını hissediyorum.

Merhabalar. Ben de ortognatik cerrahi ameliyatı oldum zaten. Estetik kaygılarım dışında fonksiyonel sorunlar da vardı ama estetik kaygılarım daha çoktu. Dediğiniz gibi çok iyi sonuçlar çıkıyor fakat ne yazık ki ben onlardan biri olamadım. Bu ameliyatı iki kez oldum (çift çene) ve ilki ne yazık ki yanlış doktor seçimi yüzünden hüsrandı. İkincisi ise iyi bir doktor ile yapıldı ancak ilk ameliyatın yarattığı enkazı ancak bir derece toplayabildi. Buna ek olarak genioplasty ameliyatı da yapıldı ki bu ameliyatın kötü yanı bu oldu. Geride olan çenem hem öne hem aşağıya alındığı için yüzüm şimdi olması gerekenden çok uzun. Bunu düzeltebilecek bir doktor arıyorum. Siz ortodonti uzmanı olarak bu işleri biliyorsunuz, çene ucu bölgesinde ikinci kez ameliyat olmak kaslarda, yumuşak dokuda vs hasara yol açabiliyor bu sebeple de biraz umutlarım azaldı. Mesajınız ve ilgi alakanız için çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim böyle düşündüğünüz için. Arayışlarım devam ediyor, yalnızca bazen insan kırılma noktası yaşıyor ve umutsuzluğa düşüyor. Teşekkürler ve sevgiler.

Kilonuz nasil?

Ben herzaman güzel kadınların dünyaya
1-0 önde geldiğini söylerim, bu bir gerçek malesef. Ama kendini sevmemek ya da başkalarının sevmeyeceğini düşünmek yanlış.
Diyelim ki gerçekten güzel bir kadın değilsiniz, dünyada milyonlarca öyle kadın var. Kimi karakteriyle, kimi kariyeriyle, kimi özgüveniyle örtüyor açığını. Dünya sadece güzel kadınlar mutlu oluyor diye bir kural yok.
Tarkan'in eşine bakın isterseniz, adam dünya starı, peşinde binlerce muhteşem güzellikte kadın var. Ama tarkan onunla evli. Güzellik bir artı sadece, herşey değil.

Arkadaşa katılıyorum siz kaza geçirmiş siniz geçmiş olsun ondan böyle olmuş ama normalde üçgen surata sahip çok kadın var.dogru saç kesimi mesela omuzlarınizin altında olsun mutlaka uzunluğu ,güzel percemler ,gözlerini ön plana çıkaracak makyajlar sizi daha iyi hissettirir.
Siz kendiniz ile barışın lütfen.
Ki etrafinizada güzel enerjiniz yayılsın.

Merhaba, güzelliğin bu kadar önemli olduğu ve herşeyin görsele döndüğü bir zamanda yaşıyoruz. Yaşadığınız durum kolay değil. Nacizane tavsiyem bir alan seçip odağınızı o alana kaydırmanız. Anladığım kadarıyla değiştirilecek bir durum olmadığından bahsetmişsiniz. Bu sebeple yapılacak en sağlıklı şey bence odağınızı değiştirmek, en azından denemek. bir de gün içinde meşgul kalmaya çalışın boşluk bırakmayın. Dolu dolu bir programınız olsun. Programınızı aksatmadan devam etmeye çalışın. İnanın yapılacak en güzel şey bu bence.
Çok klişe olacak ama durumu değiştiremeyiz ama bakış açımızı değiştirmek mümkün.

cok ılgınctır son zamanlarda kadınlar hep boyle cene yaptırıyor hatta aysegul melısa dogan mıydı ılk onda gordum ıste benım stılımdekı yuvarlak yuzlu kız bır anda bu sekıl yaptırdı kendısını cogu unlu ceneyı boyle uzattı yuzunu uzattı
sız dogustan estetıklı oluyorsunuz bu durumda :)
yuze gore sac kesımı yuze kontur uygulaması her seyı cozer

Aminn benim icinde dua edermisniz.doyamadim yasamaya. Hersyi gectim annemin babamin yasliliginda onlara bakamayacak olmak en cok uzuldugum nokta bu.ben hep onlar yaslandiginda onlarin eli ayagi oludrum diye dusunruken simdi onlar hala bana bebek gibi bakiyor. Cok agliyorum çileleri bitmedi dogdum baktilar buyudum baktilar el bebe gulbebe. Evlendim yine baktilar. Simdi 30 yasindayim yine bakiyolar. Hep dua ederken agliyorum Allahim bana acı diyorum.onlarin bana ihtiyaci olacak. Ne olur onlar icin yaşat beni diyorum. Ne bilim yaa ahiretim daha onemli benim evim zaten orasi yalan bu dunya. Yasama hevesimden degil ailem icin yasamak istyorum ben

Ya size haksızsınız demicem, inşallah muhteşem bı doktorla karşılaşırsınız.

Doktor çok önemli beni ameliyatimda doktorlar öldürüyordu. Ve kendi hatalari acemilikleri. Zorla hayata döndürüldüm.
Daha sonra tekrar ameliyat oldum süper bı ameliyat oldu. (Kadın doğum üzerineydi ameliyatların)
Doktor çok önemli.

Hayati hoca var duydunuz mu? Hayatı akbaş. Bı görüşseniz. Muhteşem güzel operasyonlar yapıyor.

Benim inme, kalp krizi, beyin kanaması, iç organ iflası riskim o kadar yüksek ki. Bu güne kadar geçirmemem mucize. Hamileliklerim %700 ölüm riskli geçiyor.
Size bunlari inanın moral olsun diye yazıyorum.
Hepimizin sınavı farklı farklı.

Bravo

İçim gitti be arkadaş. Ne diyeyim ne söyleyeyim inan cümlem tükendi. Kalpten gönülden duam seninle. Allah yardımcın olsun ne olur üzülme ne olur güçlü ol

Bişey sormak istiyorum. Kilonuz ne durumda? Bazı insanlara kilo yakışıyor, zayıfken yüzüm daha inceydi şimdi kilo aldım ve toparladı yüzüm. Eğer zayıfsanız kilo almaya çalışın. Kilo almaktan kastım sağlıksız bir kiloya ulaşmak değil tabi.

Yorumunuz için teşekkür ederim, sevgiler.

Bahsettiğiniz kadının hesabına baktım fotoğrafları altındaki yorumlar tamamen hakaret içeriyor. Herkes çenesinin ne kadar uzun olduğunu söylemiş ve çirkin olduğunu. Açıkçası daha çok moralim bozuldu. Ama niyetinizin iyi olduğunu biliyorum teşekkürler.
Çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim yorumunuz için. Umarım sağlıklı olursunuz.
Teşekkürler yorum için. Kilo almayı da denedim ama yüzümde iskeletsel bozukluk olduğu için kilo da alsam bir değişim olmuyor, zaten yüzüm hiç kilo almıyor, kilo basenlere gidiyor. Ama tavsiye için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…