Deformite Kaynaklı Revizyon Doktor Önerisi

Perpul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
1.428
2.034
133
Herkese merhabalar 2018'de ameliyat olmuştum. Mandal burun denilen deformite oluştu maalesef. Çok doktor araştırdım baktım ama bir türlü karar veremiyorum. Bu şekilde bir sorunla karşılaşmış ve burnu düzeltilmiş arkadaşlar var mı aramızda acaba doktor önerecek?
Görsel ekli.

Eklentiler

• IMG_20220506_194541.webp
    IMG_20220506_194541.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 205
Herkese merhabalar 2018'de ameliyat olmuştum. Mandal burun denilen deformite oluştu maalesef. Çok doktor araştırdım baktım ama bir türlü karar veremiyorum. Bu şekilde bir sorunla karşılaşmış ve burnu düzeltilmiş arkadaşlar var mı aramızda acaba doktor önerecek?
Görsel ekli.
Nefesiniz nasıl Tural fatuyallev Ahmet İslam hakkında olumlu yorumlar var

Nefesiniz nasıl Tural fatuyallev Ahmet İslam hakkında olumlu yorumlar var
Nefesim iyi daha doğrusu eskiden nefes alamadığım için şu anki hali çok iyi geliyor.
Tural Bey çok uçuk fiyat diyorlar Ahmet İslam'i bilmiyorum.

Görsel ekli.
benim burnumda birebir aynı siznkiyle hatırlarsanız size daha önce özelden mesaj atmıştım sizin ameliyatınızı yapan doktor hatasını kabul ediyor mu benim ki kabul etmiyor benle dalga geçer gibi pskiyatra git diyor bende size foto atmak istiyorum ama nasıl atacağımı bilmiyorum buraya nasıl foto ekleniyor bana anlatırsanız bende size fotomu atmak istiyorum

benim burnumda birebir aynı siznkiyle hatırlarsanız size daha önce özelden mesaj atmıştım sizin ameliyatınızı yapan doktor hatasını kabul ediyor mu benim ki kabul etmiyor benle dalga geçer gibi pskiyatra git diyor bende size foto atmak istiyorum ama nasıl atacağımı bilmiyorum buraya nasıl foto ekleniyor bana anlatırsanız bende size fotomu atmak istiyorum
Dmden atabilirsin. Benimki de etmedi bir daha da gitmedim zaten etse ne olacak sanki tekrar ona ameliyat mı olucam. Şimdiki aklım olsa dava açardım ama. Siz kime ameliyat oldunuz?

burnunuz güzel duruyor bence bir kez daha düşünün revizyon işleri daha kötü yapabilir

O düşüncem de var valla çok sıkıntılı durumdayım.
nefes sorunum da yok diyorsunuz, göze batan bir durumda yok burnunuz da şimdi neredeyse bir araba parası
kadar revizyon parasına hiç değmez emin olun, hem revizyonlar zor dediğim gibi revizyon sonrası sıkıntı çekenler de çok

Hangi doktor bu?

Back
X