degapeptyl ignesi vurulurken adet oldum kizlar:(

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
kizlarr yardim edin neolur ya ben hic bise anlamadim bu isten 9 martta ignelerime basladim bugun birhafta olucakti ama ben bugun adet oldum ilk tup bebek denememde dozaj ayniydi adet filan olmamistim simdi niye boyle bise yasadim anlamadim canim cok sikkin kafam karisik lutfen bana yardimci olun inanin soktayim ya bide kasiklarim fena agriyor kiizlar benim gibi bi durum yasayan varmi lutfen benimle paylassin benneyaptımki:a015::a015::a015:

canım çok geçmiş ols..........valla böyle bışey hıç yaşamadım ve duymadım canım sen enıyısı doktoruna sor.......belkı ilacın bı etkısıdır veya başka bı sebep vardır.........mutlaka doktora ulaş........telefonla sormadınmı.......inş önemsızdır ve herşey yolunda gıder.........inş canımmmmmmm

CNM BENIM SAGOL YA VALLA MECBUR YARINI BEKLEMEM LAZIM DOKTORUMA ULASAMIYORUM CUNKI AMA YINEDE SAGOL COK TESEKKUR EDERIM:a015: DESTEGIN ICIN

canim bende senin durumdan anlamadim neden uzuldun simdi olmasi gerekende bu zaten decapeptyl yumurta baskilayici igne sen uzun protokol tedavi olmusun farkinda degilmisin yoksa
simdi adetin 2. veya 3. gunu diger igneye baslayacaksin
canim acinca bana ulas isters
sen bu igneye kacinci gun basladin adetin

NASIL YANII YA
ANLAMADIM
BENIM DOKTORUM BANA AYIN 26 SINDA GEL DEDI GONAL F BASLAMAK ICIN BENIM ILK TEDAVIMDEDE BOYLE BASLADIK BIZ ADETIME 1 HAFTA KALA IGNELERIME BASLIYORUM ADET OLMUYORUM SONRA SUREKLI KONTROLE GIDIYORUM CNM SENIN DEDGIN GIBI OLSAYDI DOKTORUM BANA DERDI CNM BENIM AMA INS YINE SENIN DEDIGIN GIBI OLUR AMA KAFAM COK KARISTI YA BEN BUGUN IGNEYI VURULMADIMKI ADET OLDUM DIYE:bbo::uhm:

CNM BU ARADA BEN 9 MARTTA BASLADIM IGNLERIME ALAMADIGIM NIYE ILKINDE BOYLE BISEY OLMADIN SIMDI OLDU AYNI SEYI YAPCAZ DEDI OFFFFFFF OFFFFF GURBETIN GOZU CIKSIN KENDI VATANIMDA OLSAM BOYLEMI OLURDU HERSEYI ANLAR VE ANLATIRDIM SIMDI BAKALIM YARIN NEOLUCAK CNM BENIM SAGOL BAYA RAHATLATTIN BENI GERCEKTEN INS SENIN DEDIGIN GIBI OLUR :teselli:a.s.

canim benim senin dedigin gibi cikti :1shok: gercekten saskinim ama neyse sonucu guzel oldu doktorumu aradim sevindi bana persembe gel gonal f e baslicaz dedi inan hala anlamiyorum bu gicik bana niye demedi ya boyle bisey denedigini anlamadim iste boyle cnm benim bende gelismeler boyle :1hug:a.s.

Back
X