Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DEĞER GÖRDÜKCE DEĞİŞENLER,DEĞER VERDİKCE DEĞERSİZLEŞENLER,
bundan sonra kimseye fazla değer vermicem......desemde bi zaman sonra unutuyorum aklımla değil duygularımla davranıyorum herkeze cok güveniyorum,huyumdan nefret ediyorum nasıl düzelicem
Esim mesela erkek adam karisi kapida karsilasin istemezmikapida karsilarsam cok suratsiz asabi sinirli oluyor ama kapiyi acip kacarsam sorun yok bende kapida beklemiyorumacip kaciyorum is yapiyorum napiim,tuhaf dimi
bu sorun bende de var. duyguları belli etmeyim diyorum. bu seferde soğuksun ciddisin diyorlar. bi ayarı yok. bence biz yanlış kişiye değer verdiğimiz için böyle oluyor.
Ne diyor...karsindakine tepkiyide tekmeyide ayni anda koyacaksinki bidaha cesaret edemesin seni uzmeye...ama olmuyor iste yapamiyorum oyle,yada hep cinsler beni buluyo yada usulunu bilemiyorum.bazi insanlar cok acimasiz kalp kirmaktan korkmuyolar bende de o yok aman demiyim alinir,aman demiyim uzulur,kirilir.ama el oyle diil iste.pat ummadigin anda geciriyo