Değer görmüyorum..

Yyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
140
72
48
34
Merhabalar hanımlar..
Ben 7 senelik evli bir kız çocuğu sahibi çalışan bir kadınım. Eşimle ite kaka giden hiç bir heyecanı kalmayan bir evliliğimiz var, kendisi bana hiç bir şekilde ilgi göstermiyor. Ve değer vermiyor. Bunu kendisine söylediğimde de beni dalgaya alıyor. İlgiden kastım asla maddi değil, ama güzel bir söz, jest vs vs.. Zaten çoğunlukla beni azarlamakla meşgul kendisi, normal birşey de söylesem tersine algılıyor, ya bozuyor ya tersliyor. Kendisinden aşırı derecede soğudum, ki eminim o da benden soğumuş gibi hissediyorum. Mesela bugün elini hiç birşeye sürmedi. Zorla markete, pazara götürdüm yalvara yalvara evde bişey kalmamış çünkü. Yine onca laf.. sıcakta ne işimiz varmış da, hep böyle uyumsuz uyumsuz laflar sarf etti.. neyse gittik geldik, yemek hazırladım bi sürü, çamaşır, bulaşık.. o hep telefonuna baktı o arada. Yemeği hazırladım, sofraya oturdu saçma sapan bir sebepten ötürü yine bağrındı (ya yerime oturma demiştim). Bu huysuz ve uyumsuzluğu bıktırdı, bezdirdi beni. Bide bana trip atıyor. Aşırı uyumsuz, ne desem ters anlıyor ve istediğim şeyleri yapmamaya yeminli gibi. Miskin miskin oturmaya bayılıyor, yerinden kaldırmak çok zor üşenci. Dayanamıyorum artık. Terapi alan var mı yada destek? Varsa faydası oldu mu, ben artık uyumsuzluğunu çekmek istemiyorum bu adamın..

Çekme zaten, yazdıklarınızdan evdeki bütün işleri sizin yaptığınız izlenimini aldım.merak ediyorum söylenmek dışında iş paylaşımı yapar mısınız

Terapi alın mutlaka faydası elbette oluyor. Ne zamandır böyle peki, ne zamana başladı bunlar? Başından beri değildir diye düşünüyorum. Altındaki sorunu anlarsak belki çözebiliriz

Çekme zaten, yazdıklarınızdan evdeki bütün işleri sizin yaptığınız izlenimini aldım.merak ediyorum söylenmek dışında iş paylaşımı yapar mısınız
İkna yöntemiyle evet yapar, şimdi yapmaz diyemiyorum. Ama bikaç gün önceden ben yalvarmaya başlıyorum tabi kendiliğinden yaptığını daha hiç bilmem

Terapi alın mutlaka faydası elbette oluyor. Ne zamandır böyle peki, ne zamana başladı bunlar? Başından beri değildir diye düşünüyorum. Altındaki sorunu anlarsak belki çözebiliriz
Başında da yardım etmiyordu ama bu kadar hödük değildi çok afedersiniz. Hödüklük başlayalı da bi 4 senesi var en az.

Öğretmediyse kendi çeksin derdini, görsün oğlunun hizmetini. Elin yontulmamışlarıyla ne uğraşıyorsunuz? Sinir oluyorum böyle tiplere.
Zaten şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim. Hem hizmetini görüyoruz beyfendinin hem azar, kötü söz, ilgisizlik.. Değer görmüyorum, kendi mutsuzluğunda beni boğuyor.

Başında da yardım etmiyordu ama bu kadar hödük değildi çok afedersiniz. Hödüklük başlayalı da bi 4 senesi var en az.
Daha 3 yıllık evliyken hödüklüye başlayanı da.. Bilemedim vallahi, çok zor Allah yardımcınız olsun.
Terapi almayı muhakkak deneyin en iyi uzmanı bulup.

İkna yöntemiyle evet yapar, şimdi yapmaz diyemiyorum. Ama bikaç gün önceden ben yalvarmaya başlıyorum tabi kendiliğinden yaptığını daha hiç bilmem

Bütün işler sizin göreviniz gibi üstlenmişsiniz , beyefendide rahatlıktan eleştiri getiriyor. bu kadar boş bırakmayacaksın.

işin içinde olan insan, zorluğu bilir, emeğe saygı gösterir.bardağın boş tarafını değil,dolu tarafını görür

Merhabalar hanımlar..
Ben 7 senelik evli bir kız çocuğu sahibi çalışan bir kadınım. Eşimle ite kaka giden hiç bir heyecanı kalmayan bir evliliğimiz var, kendisi bana hiç bir şekilde ilgi göstermiyor. Ve değer vermiyor. Bunu kendisine söylediğimde de beni dalgaya alıyor. İlgiden kastım asla maddi değil, ama güzel bir söz, jest vs vs.. Zaten çoğunlukla beni azarlamakla meşgul kendisi, normal birşey de söylesem tersine algılıyor, ya bozuyor ya tersliyor. Kendisinden aşırı derecede soğudum, ki eminim o da benden soğumuş gibi hissediyorum. Mesela bugün elini hiç birşeye sürmedi. Zorla markete, pazara götürdüm yalvara yalvara evde bişey kalmamış çünkü. Yine onca laf.. sıcakta ne işimiz varmış da, hep böyle uyumsuz uyumsuz laflar sarf etti.. neyse gittik geldik, yemek hazırladım bi sürü, çamaşır, bulaşık.. o hep telefonuna baktı o arada. Yemeği hazırladım, sofraya oturdu saçma sapan bir sebepten ötürü yine bağrındı (ya yerime oturma demiştim). Bu huysuz ve uyumsuzluğu bıktırdı, bezdirdi beni. Bide bana trip atıyor. Aşırı uyumsuz, ne desem ters anlıyor ve istediğim şeyleri yapmamaya yeminli gibi. Miskin miskin oturmaya bayılıyor, yerinden kaldırmak çok zor üşenci. Dayanamıyorum artık. Terapi alan var mı yada destek? Varsa faydası oldu mu, ben artık uyumsuzluğunu çekmek istemiyorum bu adamın..

Terapi deneyin bencede.. Allah yardimciniz olsun. Surekli kotu davranip birde haksız olan sizmişsiniz gibi davranan insanlardan nefret ediyorum.

Bide dün akşam bana işinden memnun olmadığını ve istifa edeceğini söyledi. Yani beyfendi çalışmak da istemiyor. İş bulmadan ayrılma dedim, susuyor.

İki taraf da çalışıyorsa ve erkek tüm ev sorumluluğunu kadının üzerine yıkmışsa buna hangi terapi süreci fayda edebilir ki,bildiğin erkeğin tembelliği hatta ve hatta öküzlüğü 😐

Merhabalar hanımlar..
Ya sefer ya tahammül.

Başka yol yok maalesef.

Sizin evlilik bitmiş malesef
Terapi alın ya da direkt boşanın,
adam sorumluluk almayı reddediyor

Çocuğu eline verip kapının önüne atın. Hanımlar en büyük hatayı çocuğu alıp erkeğe yan gelip yatmayı bırakarak yapıyor bence. Ver kızını ben zaten çalışıyorum her yere sığarım ne halin varsa gör de 3 gün içinde kuzu kapında köle. 👍

Bide dün akşam bana işinden memnun olmadığını ve istifa edeceğini söyledi. Yani beyfendi çalışmak da istemiyor. İş bulmadan ayrılma dedim, susuyor.

Sizin maasiniza mi güveniyor? İşiniz çok zor. Cidden is bulmadan ayrılmasına sakin müsaade etmeyin, gerekirse birsey alın borca girin. Bu kadar üşengeç insan işten çıkar rahata alışırsa bir daha zor toparlanır.

Bence terapiye ikna etmeye çalışın. Kolaylıklar diliyorum size.

Böyle tembel insanlardan nefret ediyorum,onun amaci senin soylediklerini yapmamak degil. Oyle olsa pazara markete gitmezdiniz onun derdi rahatını bozmamak. Bırakın b...unda bogulsun pisliginde
Yemekte yapmayin camasirda yıkamayın
Yapışsın koltuga kalkamasın.
Karantinaya alsinlar bunları.
Madem huysuz sende huyuna gitme. As suratini karisma biseye bunlari kendi alemine birakcaksin.
Yoksa nimet zannediyorlar kendilerini.
O senin yaptığın 1 tabak yemegi bile kendisi icin yaptığını zannediyordur.

Back
X