Merhabalar hanımlar..
Ben 7 senelik evli bir kız çocuğu sahibi çalışan bir kadınım. Eşimle ite kaka giden hiç bir heyecanı kalmayan bir evliliğimiz var, kendisi bana hiç bir şekilde ilgi göstermiyor. Ve değer vermiyor. Bunu kendisine söylediğimde de beni dalgaya alıyor. İlgiden kastım asla maddi değil, ama güzel bir söz, jest vs vs.. Zaten çoğunlukla beni azarlamakla meşgul kendisi, normal birşey de söylesem tersine algılıyor, ya bozuyor ya tersliyor. Kendisinden aşırı derecede soğudum, ki eminim o da benden soğumuş gibi hissediyorum. Mesela bugün elini hiç birşeye sürmedi. Zorla markete, pazara götürdüm yalvara yalvara evde bişey kalmamış çünkü. Yine onca laf.. sıcakta ne işimiz varmış da, hep böyle uyumsuz uyumsuz laflar sarf etti.. neyse gittik geldik, yemek hazırladım bi sürü, çamaşır, bulaşık.. o hep telefonuna baktı o arada. Yemeği hazırladım, sofraya oturdu saçma sapan bir sebepten ötürü yine bağrındı (ya yerime oturma demiştim). Bu huysuz ve uyumsuzluğu bıktırdı, bezdirdi beni. Bide bana trip atıyor. Aşırı uyumsuz, ne desem ters anlıyor ve istediğim şeyleri yapmamaya yeminli gibi. Miskin miskin oturmaya bayılıyor, yerinden kaldırmak çok zor üşenci. Dayanamıyorum artık. Terapi alan var mı yada destek? Varsa faydası oldu mu, ben artık uyumsuzluğunu çekmek istemiyorum bu adamın..