Değer hissetmeme

eevren

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
178
102
18
35
Merhabalar. Samimi olduğum bir arkadaşım vardı... ta ki bana verdiği değeri anlayana kadar. Doğum günümde bana rengini sevmediğimi bildiği halde bir bluz almış. (Buruşuk bi poşete koyup getirmişti) bu biraz gözümü açtı vee,bona şunu aldım bunu aldım diyerek üste çıkmıyorum ama özen de gösterilmeli... mağaza bile soruyor nezaketen hediye paketi ister misiniz diye. Zaten dediğim gibi soğuyorum gitgide. Alçakgönüllüleri severim ancak, “benim göğüslerim büyük” “benim göğüslerim zaten büyük ya” “ben büyük göğüslüyüm” “göğüslerimi sıkılaştırmak için hareket yapıyorum” “göğüslerim güzel” vs gibilerini övüntü haline getirmediği müddetçe. Her konuşmada mutlaka açılıyor. maşallah diyince tekrarlamadı ama sürekli böyle yapması,kıskanacağımı düşünerek söylemesi beni üzüyor. Halbuki en güzelinin,en iyisinin onun olmasını istiyorum. Ama o mesajlarıma bazen cevap vermiyor. Bazen geç cevap veriyor. Gerçekten insanların gözünde değerimi sorgulamaya başladım... ne bu böyle aşik atma hevesi? Ya da nispet yaparcasına kendi övme çabaları... Yani artık çok soğuyorum.

Ne yapmalı? Arkadaştan uzaklaşmalı mı? Evlerimiz çok uzak. Şehrin bir ucunda denilebilir. Ama artık çok üzüldüm ve yoruldum.

Uzaklaşın, sizi kötü hissettiren her şeyden hem de.

Arkadaşınız sizi kıskanıyor bence:KK11: Ya da kendini çok beğenmiş biri. Böyleleri her zaman zarar verir...

Geçenlerde bende samimi arkadaşım ile ilgili bir konu açmıştım. Çözümü mesafeli olmada buldum. O yazmadıkça yazmıyorum, bu bazen iki gün görüşmediğimiz anlamına geliyor. İrtibata geçince de her zaman olduğum gibi yazıyorum. Sanırım ise yaradı, belkide sık görüşmediğimiz için kıymete bindim veya konuşacak konular birikti, gel buluşalım canım filan diye msj atıyor.
Ben burdan özlenildigimi anliyorum.
Sizde aranızda mesafe bırakın, o yazmadan yazmayın, yazarsada akşamına cvp verin çok yogundum yazisacak hiiic zamanım olmadı diyip sohbet edersiniz.
Her seferinde görüşlerini dile getirmesinde aslında bana problemi var gibi geldi. Yani bir insan sürekli birşey hakkında konuşuyorsa kafayı çok takmış demektir. Arkadaşınız da size içini döküyor galiba. Benim eskiden samimi bir arkadaşım verdi allahimmmmm kendini coook beğenmişti, beraber iken sadece herkes ona bakıyormuş yolda geçen ona korna calmismis o anlamış sırtı dönük olmasına rağmen filan. xD şimdi havası söndü oturdu yerine anca kaynanaya temizlik ve hizmet etmek zorunda kalıyor istemediği halde, eltiler onu sindirmis koca onu sindirmis:))) hediye paketlemede iyi değilim maalesef ama hediye paketi var dediğiniz gibi.
Bazen insan birşeylere çok özenir ama özel hayatında problemler filan olunca kendini önündeki ise veremez, belki arkadaşınız daha özenli yaptırmak isterdi ama kafası çok doluydu. Yinede sevmediğiniz bir renkte bişey alması ve bunu bilerek yapması sizi aslında çok onemsemedigini, normal bir arkadaşı olarak gördüğünü gösteriyor. Yada unutkan veya konu siz olunca unutuyor önemsemedigi için. Onemsenmek için yazmayın aramayın sessiz durun

Uzaklaşın, sizi kötü hissettiren her şeyden hem de.
Geçenlerde bende samimi arkadaşım ile ilgili bir konu açmıştım. Çözümü mesafeli olmada buldum. O yazmadıkça yazmıyorum, bu bazen iki gün görüşmediğimiz anlamına geliyor. İrtibata geçince de her zaman olduğum gibi yazıyorum. Sanırım ise yaradı, belkide sık görüşmediğimiz için kıymete bindim veya konuşacak konular birikti, gel buluşalım canım filan diye msj atıyor.
Ben burdan özlenildigimi anliyorum.
Sizde aranızda mesafe bırakın, o yazmadan yazmayın, yazarsada akşamına cvp verin çok yogundum yazisacak hiiic zamanım olmadı diyip sohbet edersiniz.
Her seferinde görüşlerini dile getirmesinde aslında bana problemi var gibi geldi. Yani bir insan sürekli birşey hakkında konuşuyorsa kafayı çok takmış demektir. Arkadaşınız da size içini döküyor galiba. Benim eskiden samimi bir arkadaşım verdi allahimmmmm kendini coook beğenmişti, beraber iken sadece herkes ona bakıyormuş yolda geçen ona korna calmismis o anlamış sırtı dönük olmasına rağmen filan. xD şimdi havası söndü oturdu yerine anca kaynanaya temizlik ve hizmet etmek zorunda kalıyor istemediği halde, eltiler onu sindirmis koca onu sindirmis:))) hediye paketlemede iyi değilim maalesef ama hediye paketi var dediğiniz gibi.
Bazen insan birşeylere çok özenir ama özel hayatında problemler filan olunca kendini önündeki ise veremez, belki arkadaşınız daha özenli yaptırmak isterdi ama kafası çok doluydu. Yinede sevmediğiniz bir renkte bişey alması ve bunu bilerek yapması sizi aslında çok onemsemedigini, normal bir arkadaşı olarak gördüğünü gösteriyor. Yada unutkan veya konu siz olunca unutuyor önemsemedigi için. Onemsenmek için yazmayın aramayın sessiz durun
Kesinlikle öyle. Biraz uzaklaşayalım. Artık akıllandım😂

Back
X