Merhabalar. Samimi olduğum bir arkadaşım vardı... ta ki bana verdiği değeri anlayana kadar. Doğum günümde bana rengini sevmediğimi bildiği halde bir bluz almış. (Buruşuk bi poşete koyup getirmişti) bu biraz gözümü açtı vee,bona şunu aldım bunu aldım diyerek üste çıkmıyorum ama özen de gösterilmeli... mağaza bile soruyor nezaketen hediye paketi ister misiniz diye. Zaten dediğim gibi soğuyorum gitgide. Alçakgönüllüleri severim ancak, “benim göğüslerim büyük” “benim göğüslerim zaten büyük ya” “ben büyük göğüslüyüm” “göğüslerimi sıkılaştırmak için hareket yapıyorum” “göğüslerim güzel” vs gibilerini övüntü haline getirmediği müddetçe. Her konuşmada mutlaka açılıyor. maşallah diyince tekrarlamadı ama sürekli böyle yapması,kıskanacağımı düşünerek söylemesi beni üzüyor. Halbuki en güzelinin,en iyisinin onun olmasını istiyorum. Ama o mesajlarıma bazen cevap vermiyor. Bazen geç cevap veriyor. Gerçekten insanların gözünde değerimi sorgulamaya başladım... ne bu böyle aşik atma hevesi? Ya da nispet yaparcasına kendi övme çabaları... Yani artık çok soğuyorum.