Değerim düştü

Mavilimavi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
63
16
8
Selamlar hanımlar 3 gun önce hamilelik oldu diye sevinmiştim testim pozitif çıkmıştı bugün tekrar test verdim ve beta değerim düştü henüz kanama başlamadı ama artık sonlanması muhtemeldir dr kimyasal gebeliktir tutunamamistir dedi hakkimizdq hayırlısı farklı duygular içindeyiz eşimle Allahtan gelen her şeye razıyız tabii. Var mi aramızda kimyasal gebelik geçirip ardindan hemen hamile kalan bu süreç nasıl bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

Ben yaşadım kimyasal gebelik fakat hemen hamile kalamadım ardından. Tüp bebek için görüşmelere başladık sebep yok gebe kalamamam için. Tüp bebek doktoru bile 3-4 ay daha deneyin dediği için şuan tüp bebek süreci beklemede. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnanıyorum ki siz hemen hamile kalıcaksınız yeter ki sağlıklı olsun.

Ne kadar geçti peki üzerinden gebelik sonrası

Ne kadar geçti peki üzerinden gebelik sonrası
9 ay kadar geçti ama eşimin sperm değerlerine kimyasaldan sonra baktırdık ve morfolojide sıkıntı vardı ben bir sıkıntı yoksa kısa sürede tekrar gebe kalıcağınıza eminim. Şuan takvilerin etki etmesini bekliyoruz açıkcası tüp bebek için bile erken dedi doktorlar

Anladım bir sıkıntı yok görünüyor su anlik sadece ben geçen ay prolaktin hormonun düşmesi için hap kullanmıştım ve ayni ay pozitif gördük ama işte sonu böyle oldu maalesef haktan hayırlısı İnşallah sizde en kısa süre de güzel sonuçlar alırsınız

Max bir iki ay içerisinde gebelik haberinizi alırım diye düşünüyorum :) inşallah amin hepimiz için hayırlısı olsum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…