değerimiii anlasınnn diye ama ya ters teperseeeeeee :(

hazel18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
252
103
mrblarrr bayanlar....nişanlımla tartştk az önce canım cok sıkkınn yaa..nikahımız kıyıldı düğüne 2 ay var....birbirimizi cok seviyoruzda bende biraz duygusallık alınganlıkk nişanlımdada inatcılık var .bu da bizi mahvediyo.....

bugun beni üzdü biraz bende üzgünüm filan dedim oralı olmadı geciştirdi bende neden üzgün olmam umrnda degil dedim oda düğün stresi filan canım sıkkın herşey yetişecekmi korkuyorum filan dedi.neyse işte bende destek olmaya calıştım yinede ama baktım bana ters konuştu kırıcı konuştu neymiş kendimi düşünüyomuşum ben hep filan .halbuki yok öyle bişi ben ona hep destek oluyorum farkında ama işte bilmezlikten geliyo.....neyse şimdi telefonu kapatırken bi iki kırıcı laf edince bende seni bu kez affetmicem hatanı anlayp telafi edene kadar karşıma cıkma dedim...oda iyi diyip kapattı cünkü biliyo ben yarın yumuşarım sanıyo..normalde ben hemen yumuşayan biriyim yani böyle net konuşmam.oda tabi bundan güc aldıgından beni rahat kırıyo....işte böyle yapmasın diye rest cektim .....üstünede mesaj attım''bu şekilde beni kaybediyosn habern yok artık ugrasmıcam bu ilişki devam etsin diye'' yazdım........şimdi bu kesin triplere girer mesaj atmaz aramazz etmezz mesaj atsada sitem msjı atar yada beni suçlayıcı mesajlar......e ben napim sizce? naparsam en sonunda hatasını görür ve beni kaybetme korkusuyla hatasını telafi ederrr???? :KK43::KK43::KK43::KK43: gelde uyu bu geceeeeeeee offf:/

SON DURUM:sabah mesaj attı cok net konuştum beni kaybettn dedim baya kararlı oldgumu gösterecek şeyler söyledim en son o da trip attı sen kaybettn untma bu yaptgnı dedi .neyse sonra aradııı senle konşmak istemiyorum diyp kapattm baktm sitem msjı attı ardından dayanamayıp tekrar aradıı ::) benle küs olunca çalışamıyomuş kafası rahat değilmiş.özürler diledi falan filan derken hallettik daha dikkat edecekmişşşş bakalımm hayırlısı :)zaten bizde uzun süreli küslük olmaz ama normalde ben dayanamaz mesaj atardım yada arardım bu defa kararlıyım diyince baktım kendi adım attı konuşmya çalıştı bende kıyamadm.teşekkürler yorumlar içinnnnnnn:)

Son düzenleme:
Seni kaybetme korkusunu ona zorla kazandıramazsın ki, şu aşamada yapabileceğin tek şey kararlı durmak, attığın o mesajın arkasında durmak.
Kaybetme korkusu sevgiden gelir diyebiliriz çok da genellemiş olmayayım ama.
Sen birkaç gün kararlı durursan, o korkunun onda kendiliğinden depreşmesi gerek, yok, eğer herhangi bir korku duymuyorsa senin hala yumuşayacağını mı üşünüyor yoksa korkusu genel olarak mı yok, onu ayırt etmen gerekecek.

Madem öyle bir mesaj attın arkasında dur. Evlenince yani aynı evin içine girince daha zor olucak. Tripler, küsmeler evlilik sıkıntılı olur. Kararlılığını göster düğüne kadar bu şekilde davranmasından şikayetçi olduğunu söyle. Ama huyu buysa kolay kolay değişmez haberin olsun. Şimdi gene iyisin ama aynı evin içinde küs kalmak insana çok dokunuyor..

canım bir erkeğin küsmesi mesaj atmaması falan bende öyleyim çünkü inata biner biter heralde ama nikanız kıyılmış belki ondan güç alıyordur bırakamaz vs diye .Bir de evlenince sorumluluk altına giricek şimdi borç du eksikti vs maddi durumda yıpratmış olabilir ama kaybetme korkusunu acilen vermelisin ve attığın mesajın arkasında dur derim inadı kırılana kadar bekle gözü kara ol bence.Krıldıgında neler yapabileceğini her zaman seni kolayca elde edip hemen barışmayacağını bilsin.yoksa evlenince zorluk çekersin affeder unutur kızmaz vs derken kendini yıpratırsın biraz disipline sok kesinlikle on a muhtaç gibi görünmemeye çalış güçlü dur gerekirse boşanabilecegini bile senden beklecek kadar korksun eger seviyorsa zaten o senden beklemez ama sevmiyorsa hiç aramaz bence ilk adımı ondan bekle ararsa da kesin konuş ve güçlü ol bnm ilişkimde pek parlak değil gerçi açtgım konudan görürsün ama benm durumum farklı :)

Kızlar haklı, kesinlikle yazdığının arkasında dur. Eğer dayanamaz mesaj atarsan büsbütün kötü olur durum. Yalnız barıştığınız zaman sakin kafa ile sorunlarınızı konuşun ki evliliğiniz mucadele ile geçmesin.

Mesajın arkasında durmazsan bir daha ciddiye almaz seni ve bunu evlilikte de kullanırsa tripli bir koca çekmek zorundasın. Eşim bana kelimelerini seçerek konuşur hiç affım yok bilir.:KK71:

canım bir erkeğin küsmesi mesaj atmaması falan bende öyleyim çünkü inata biner biter heralde ama nikanız kıyılmış belki ondan güç alıyordur bırakamaz vs diye .Bir de evlenince sorumluluk altına giricek şimdi borç du eksikti vs maddi durumda yıpratmış olabilir ama kaybetme korkusunu acilen vermelisin ve attığın mesajın arkasında dur derim inadı kırılana kadar bekle gözü kara ol bence.Krıldıgında neler yapabileceğini her zaman seni kolayca elde edip hemen barışmayacağını bilsin.yoksa evlenince zorluk çekersin affeder unutur kızmaz vs derken kendini yıpratırsın biraz disipline sok kesinlikle on a muhtaç gibi görünmemeye çalış güçlü dur gerekirse boşanabilecegini bile senden beklecek kadar korksun eger seviyorsa zaten o senden beklemez ama sevmiyorsa hiç aramaz bence ilk adımı ondan bekle ararsa da kesin konuş ve güçlü ol bnm ilişkimde pek parlak değil gerçi açtgım konudan görürsün ama benm durumum farklı :)
evett senin konuyu okumuştum ben :) :) valla sabah mesaj attı cok net konuştum beni kaybettn dedim baya kararlı oldgumu gösterecek şeyler söyledim en son o da trip attı sen kaybettn untma bu yaptgnı dedi .neyse sonra aradııı senle konşmak istemiyorum diyp kapattm baktm sitem msjı attı ardından dayanamayıp tekrar aradıı ::) benle küs olunca çalışamıyomuş kafası rahat değilmiş.özürler diledi falan filan derken hallettik daha dikkat edecekmişşşş bakalımm hayırlısı :)zaten bizde uzun süreli küslük olmaz ama normalde ben dayanamaz mesaj atardım yada arardım bu defa kararlıyım diyince baktım kendi adım attı konuşmya çalıştı bende kıyamadm

Mesajın arkasında durmazsan bir daha ciddiye almaz seni ve bunu evlilikte de kullanırsa tripli bir koca çekmek zorundasın. Eşim bana kelimelerini seçerek konuşur hiç affım yok bilir.:KK71:
ne güzell yaaaaaaa ...ilk defa ben kararlı oldgumu gösterdm aramadm mesaj atmadm o aradı biraz trip yaptı etti ama kararlı oldgumu görünce af diledi baya .....demek bundan sonra böyle olmak gerekiyomuş :)

Madem öyle bir mesaj attın arkasında dur. Evlenince yani aynı evin içine girince daha zor olucak. Tripler, küsmeler evlilik sıkıntılı olur. Kararlılığını göster düğüne kadar bu şekilde davranmasından şikayetçi olduğunu söyle. Ama huyu buysa kolay kolay değişmez haberin olsun. Şimdi gene iyisin ama aynı evin içinde küs kalmak insana çok dokunuyor..
ya hep böyle değil de işte son bikaç haftadır cok stresli oldgu icin buda aramıza yansıyo.ben stresli olacak bişey olmadgnı düşünüyorum ama o inatla cok düşünüyo cocugun sacı beyazladı artık ......mesajında arkasnda durdum ilk adımı o attı bi şekilde hallettikkkk .

Seni kaybetme korkusunu ona zorla kazandıramazsın ki, şu aşamada yapabileceğin tek şey kararlı durmak, attığın o mesajın arkasında durmak.
Kaybetme korkusu sevgiden gelir diyebiliriz çok da genellemiş olmayayım ama.
Sen birkaç gün kararlı durursan, o korkunun onda kendiliğinden depreşmesi gerek, yok, eğer herhangi bir korku duymuyorsa senin hala yumuşayacağını mı üşünüyor yoksa korkusu genel olarak mı yok, onu ayırt etmen gerekecek.
yumuşayacagımı düşündüğünden galiba.nasılsa ben haklıda olsam haksızda olsam ona karşı cok yumuşak davranıyorum oda güc alıyo bundan.bu defa ciddi olunca hemen etekleri tutuştu iyi yapmışım

ne güzell yaaaaaaa ...ilk defa ben kararlı oldgumu gösterdm aramadm mesaj atmadm o aradı biraz trip yaptı etti ama kararlı oldgumu görünce af diledi baya .....demek bundan sonra böyle olmak gerekiyomuş :)

Hayat duruşunuz sadece eşinize karşı değil, herkese karşı net olursa ibre her zaman size dönük olacaktır.
Cesaret insanı zafere , kararsızlık tehlikeye , korkaklık ise ölüme götürür.

evett senin konuyu okumuştum ben :) :) valla sabah mesaj attı cok net konuştum beni kaybettn dedim baya kararlı oldgumu gösterecek şeyler söyledim en son o da trip attı sen kaybettn untma bu yaptgnı dedi .neyse sonra aradııı senle konşmak istemiyorum diyp kapattm baktm sitem msjı attı ardından dayanamayıp tekrar aradıı ::) benle küs olunca çalışamıyomuş kafası rahat değilmiş.özürler diledi falan filan derken hallettik daha dikkat edecekmişşşş bakalımm hayırlısı :)zaten bizde uzun süreli küslük olmaz ama normalde ben dayanamaz mesaj atardım yada arardım bu defa kararlıyım diyince baktım kendi adım attı konuşmya çalıştı bende kıyamadm

iyiki kararlı olmuşsunuz :KK52: düğün stresi başka bişey ya ben aşkından öldüğüm adamı sinirimden kesicektim :-) neyse ki geçti gitti o günler :KK36:

benm konu karışık ya umarım yoluna girer ilişkilerimiz :) iyi yapmışsın canım arada sevgi olunca fazla küs kalamıyor insan :) sevgiye güvenip tribi at bence ama büyük bir mesele oldgunda ve gerçekten kırıldıgında yap bunu yoksa fazla naz aşık usandırır çocuga da yazık :) arada bir bunu yap kendini bulunmaz hint kuması sanmasın :KK66:

X