"degerini anlama ve süründürme" incileri

merhaba kızlar 10 yıllık ilişkimden dolayı bayağı bir tecrübeliyim :)
ilişkimizin başladığı ilk zamanlar da kesinlikle burnumdan kıl aldırmazdım, beni sinirlendirdiğinde asla ama asla ağzımı açmazdım.2 saat beni konuşturmaya çalışırdı ve benim sesimi duyamazdı asla.
beni kaybetmekten ödü patlardı çünkü bilirdi ki tek yanlışında ardıma bakmadan giderdim.bu durum ben üniye gidene kadar devam etti.ben istanbula gittim ve 4 yıl ayrı kaldık okul bitip geri döndüğümde ben artık çok farklıydım.büyüdüm olgunlaştım onu tamamiyle sahiplendim ve üstüne çok düşer oldum.böyle olunca da eskiden olan durum tersine döndü.tam 2 senedir o kaçıyor ben kovalıyorum resmen..ama artık yoruldum ve geçenlerde resti çektim ne halin varsa gör,senden nefret etmek için elimden geleni yapıcam ve unutmaki seni sevmek istediğim için seviyorum,nefret etmesini de bilirim dedim ve kapattım telefonu.o günden sonra değişmeye başladı.ben aramıyorum o arıyor.geceleri mesela iyi geceler mesajı atmadan yatmazdım şimdi çok önemli bir konu hakkında yazışırken bile muhabbetin ortasında ben yatıyorum bile demeden uyuyorum deli oluyor :) sabah uyandığında ilk yaptığı şey beni aramak oluyor sesi uykulu uykulu geliyor biliyorum gözleri hala kapalı.birden çok fazla yüklenmiyorum yavaş yavaş veriyorum ayarı ki iyice içine işlesin.ama gerçekten bıktım ya onun nazını çekmekten.yeter ulen ne hali varsa görsün :ssz:

geçenlerde bana ''sen susunca ben korkuyorum'' dedi. :3:

bayıldım tek kelimeyle :) wowwww tebrik ediyorum kesinlikle :) bize tavsiyen galiba önce kendimize verdiğimiz değer sonra karşıdakinden aldığımız değer doğrultusunda oluşan sevgimiz. taviz meselesi galiba erkeklere taviz verince kesinlikle ardı arkası gelmiyor malesef onu dengelemek galiba önemli olan:s

bayıldım tek kelimeyle :) wowwww tebrik ediyorum kesinlikle :) bize tavsiyen galiba önce kendimize verdiğimiz değer sonra karşıdakinden aldığımız değer doğrultusunda oluşan sevgimiz. taviz meselesi galiba erkeklere taviz verince kesinlikle ardı arkası gelmiyor malesef onu dengelemek galiba önemli olan:s

kızlar malesef erkekler bencildir.biz hem sevgili olarak düşünüyoruz onları hem de kadınlığımızdan dolayı annelik iç güdüsüyle düşünüyoruz.e tabi bu da bizi yıpratıyor.bizi kendimizden başka kimse düşünmez unutmayın.her zaman için önce ben sonra o olmalı.ben bunu anladım :34:

Son düzenleme:
ben unıversıte ogrencısıyım gecen yıla kadar kımseyle cıkmamıstım.ben bılgısayar muh okuyorum.okulda cok dıkkat ceken 2 erkek vardı yuzuculer cokta yakısıklılar.arkadaslar sureklı bunların pesındeydı.benım cok dıkkatımı cekmemıstı ama kızlar merak edınce ıstersenız tanımanız ıcın bırını tavlım dedım.2 haftada oglanı tavladım tekstıl muh okuyor oda.bız 4 ay konustuk ama ben degıl arkadaslar yazısıyordu onunla.demekkı fazla havalara soktukkı bu bı havalara gırdı.sonra ben buna asık oldum.kaybetmemek ıcın ustune dustum hep.ama ben ustune dustukce o gerı cekıldı.ve bı gun bıttı dedı konusmak ıstemıyorum senınle dedı.cok uzuldum agladım daha acımasız oldu.tmm bende artık konusmak gorusmek ıstemıyorum gordugunde selam bıle verme bana dedım.nasıl yanı sen yanımdan gecıceksın ve sana gunaydın bıle demıcekmıyım dedı hayır dedım deme.desende cvap almassın dedım.ve ınanın 4 ay ınadına yuzune bıle bakmadım aramadım sormadım.başkalarıyla takıldım o donemde konustum gezdım tozdum amac kafa dagıtmak.başka kızla cıkmaya başladı ılk zamanlarda kıskanclık kudurdum oda farkkettı kızla daha samımı olmaya basladı.ilgimi bi kestım onu kızla gorunce bakıp selam verdım gulerek.takmadgımı gorunce yuzu dusuyordu hep.20 gun kızla cıkmıs.3 ay yaz tatılı donemı gırdı.ve okul acılınca gelıp ozur dıledı.barısalım dedı.ve yaptıkları ıcıme ıslemıs elıme dustun dedım kendı kendıme sımdı burnunu surtımde gor dedım.başladık tekrar cıkmaya ben buluşmaya gıdıyordum onunla donunce aramıyordum.asla 2 gun 3 gun gectıgı oluyordu merak edıp kendı arıyordu.soruyordu.onunlayken cok mutlu gıbı yapıyırdum.ama herkez evıne donunce bı ılgısız oluyordum o bıcım.okulda başka erkeklerle dolasıyordum sorunca arkadasım sende kızlarla gezıyon bısey dıyormuyum dıyordum.hep sevdıgımle sevmedıgım arasında bıraktım onu.tam 7 ay surdu bu durum.en sonunda dayanamadı bu davranıslarıma restı cektı bıktım artık dedı bana cok ezıyet edıyorsun cok uzuluyorum sevmıyorsun benı saçma bı ılışkımız var ne cıktıgımız bellı ne cıkmaıgımız bıtsın artık kaldıramıyorum dedı.işte o zaman benı gercekten sevdıgını anladım zaten bende onu sevıyordum ama bellı etmıyordum intikam hırsım vardı cunku.ben dedım tmm bıtmesın ıstedıgın gıbı bır ılışkımız olsun bende senı sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum dedım.dusunmem lazım dedı.ben gıttım buna kocaman bır hedıye paketı hazırladım resım cızıyor cok otantık bır cızım defterı aldım maket gemı aldım hayalıydı bır gemısı olsun.bır kutu dolusu cıkolata aldım.hepsının ustune kucuk notlar yazdım bırde tanıstıgımız gunden ıtıbaren onun ıcın gercek dusuncelerımı yazdıgım bır mektup koydum kutuya.sana aıt bısey ıstemıyorum artık hayatımda dedı.gecelıgımı de pakete koydum hepsını verdım sehır ıcı kuryeye evıne gonderttım.bu bır havalara gırdı bır havalara gırdı.nuh dıyor peygamber demıyor ıstemıyorum allah senı ıstemıyorum.demeye başladı sevıyormusun benı dıyorum cevap yok sevmıyorsun o zaman dıyorum sessız kalıyor resmen benı peşınde 1 ay koşturdu.2 yıldır gormedıgı ılgıyı 1 ayda somurdu benden.başkasıyla cıkmaya başladı yıne oncekı taktık.ılk zamanlarda uzuldugumu bılıyordu bellı oluyordu yuzumden sonra bende bır arkadasımla okulda dolasıyorum yakısıklı erkek onunla cıkıyorum sanıyor resmen sevgılısını durdurup yol ortasında benı ızlıyor.arkadaslarıma benı sorduruyor napıyor ne edıyor dıye ama artık bıttı herşey gerı donusu yok.bende bu olaylardan tecrube alarak demekkı dedım yuz vermemek lazımmıs erkeklere dedım.sonrasında 5 sınıf tıptan bırıyle başlıcaktık aynı taktıklerı yaptım bunda tutmadı boğa burcuydu arada ılışkılere gelemıyorum dedı bır gunun bır gununu tutmuyor dedı sevıp sevmedıgın arasında kalamam ben dedı ayrıldı.tıp 6 dan bırıyle gorustum koç burcuydu bu adama cok ıyı ıslıyordu taktıkler.aılesı cok tesetturlu bır aıleydı ben onlarla yapamıyacagımı anladım.ayrıldıım.ortapedı asıstanıyla cıktım ondada ısımı bu taktıkle tam 4 ay surdurdum ama sonra ben sıkıldım ondan ıkızler burcuydu oda bu tarz taktıkler yapmaya başladı.suan boştayım yanı erkeklerı tavlamakta ustayım ama ilşkilerde degılım sanırım yada cok sıkıldım usteleyemıyorum bılmıyorum sız ne dusunuyorsuz bu konuda.

Back
X