Değerlendirme 💃🏻

Ya misafirin sana değilde kendisine getirdiyse

Ben tatlı alırken kendimi düşünerek alırım. O gün çok iyi günümdeyimdir mesela çok güzel bir tatlı alırım. Ama çok umrumda olmayan birine standart bir zamanda tatlı alıyorsam uygununu alır geçerim.

Benim evime giren tatlı evimden anca kefenle pardon midemde çıkar

Ahahah öldürücüksün beni
Şekerim düştü sanırım Şakayı bir kenara bırakırsak evet ikram etmek görgü kuralıdır ama etmiyolarsa da napalım(ben cingar çıkarırdım yada 5 dk da bir üff şimdi bi tatlı olsa çayın yanına ne iyi giderdi be derdim) Bir dahakine de ya merdiven altı tatlı alırım yada hiç almam banane. Artık + layın kız beni boynum bükük kaldı böyle dsdahs

Bir kaç defa başıma geldi
Çıkartmayana daha da zırnık götürmem!
Bir defasında da ziyaretten eve döndüğümüzde ev sahibi telefon açıp özür dinlemişti ikram etmeyi unuttuğu için. Kadının hazırladıklarında yok yoktu zaten.
Kibar,cömert,nazik,harika,mükemmel...böyle kendim gibi insanları seviyorum ya

O zaman en azından birazını kendinize ayırıp kalanını az da olsa küçük porsiyonlar halinde ikram edilmeli diye düşünüyorum. Hiç ikram etmemek bence ayıp.

Çok çok samimi değilsek , her ihtimale karşı çocuk olduğu ıcın bir küçük ayrı paket alıyorum plastik çatalla çocuğun nefsini öldürüyorum yolda .

Samimi biriyse arıyorum direk tatlı ne alayım ne yeriz diyorum karşınında sevdiği bisey olsun yada karışık alayım die .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…