Değerlendirmesi gerekti?

Sirine_fb

Ulaş'mmm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
487
469
53
Günaydın kızlar,
Benimkide dert sayılmaz ama fena halde kafayı takmış durumdayım acilen sizlerle dertleşmem gerek
Erkek arkadaşımla eylülde yani 4 ay sonra nişanlanacağız.Fakat hala bir evlilik teklifi yok
Edeceğini biliyorum hatta geçen hafta 500.günümüz dolmuştu ve 400.günde de 500.günde artık evlenme teklifi ederim falan demişti.
Yani bence 4 ay kalan bi süreç için zamanı değil mi
Biraz maddi olarak yetersiz dönemdeydi yeni yeni toparlamaya başladı.Bu yüzden hiç sorun etmemiştim kendini toparlayınca eder hani yüzük olayları o açıdan gerçi benim için yüzüğün fiyatı önem dahil taşımıyor sadece o önemli anı yaşamak istiyorum
Gelelim takıntı yapmama neden olan konuya.Geçen hafta bi oyundan 1500 tl para kazanmış ben istemiyorum bu tarz oyunları kazandığını söyleyince dahil bidaha oynama dedim ne yapacaksın nakitle bile diye sormadım.Sonra gece yatarken düşündüm belki bişeyler hazırlar teklif için diye
Neyse yarın oldu bana 750 tlsini babasına gönderdiğini söyledi onun kredisini ödemişti çünkü ailesine yardım ediyor.Ama daha iki gün öncesinde zaten 600 tl göndermişti.Göndersin tabikide ne mutlu ailesinide çok seviyorum zaten ama ben hazır haydan eline bir para geçmişken belki değerlendirir diye düşündüm açıkçası hayal kırıklığına uğradım.Kalan nakitlede yine üç beş borcunu ödedi.İşte böyle durum.Uzun oldu kızlar ama gerçekten takmışım biraz okuduğunuz için teşekkür ederim.Yazıp rahatladım valla

Bunun tek çözümü evlilik teklifi almadan ciddi adım atmamak kızlar. Konu sahibi dışında tüm kızların kulağına küpe olsun bu.

Konu sahibi sana gelince de, yani niye evlenme teklif etsin ki adam? Zaten belirlemişsiniz tarihi falan. Hani düşündüğünüz şey "masuscuktan evlilik teklifi" ötesi değil. Bununla mutlu olacak mısın cidden? Bence bu düşünceden uzaklaş. Ya da bir daha nişan konusu açıldığında "evlilik düşünmüyorum" şeklinde keskin çıkış yap. Haydaa olunca da lafı sokarsın.

( şu erkekler de iki mum, bir çiçek, bir diz çökme, bir tektaşın nesini beceremiyor anlamadım gitti)

Kumar oynaması bunu bir düşün derim. İlerde çok büyük sorunlar yaşayabilirsin. Çevremde bunun bi kaç örneğine rastladım çok kötü sonuçlar... Evlilik teklifi konusunda sanki oyalamış gibi geldi bana bilemiciğimm.

İlerde sorun olur bu oyunlar bağımlılık yapar iyki yapmamış bence evlenince o parayla sana bunu bunu yaparken sesın çıkmıyordu bile der...bence dik durun ne oynuyorsa istemediğinizi dile getirin

Bende evlilik teklifi almadım. Boşver. Aldırma. daha zaman varmışta elbet yapar.
Yapmazsada boşver. Evlenceksiniz teklifimi olur bunun falan fistan fıstık
Oyun konusunda ciddi konuş. Evlenince ciddi sorunlar yaratabilir. Paranın yüzü sıcaktır malum

Siz zaten söz tarihinizi almışsınız, teklif olmasa da evlilik konuşulmuş ki bu kadar takıp üzülmeyin.
Bana söz veya nişan tarihi alındıktan sonra yapılan teklifler anlamsız geliyor.
Hani evlilik teklif sürpriz olur. Benimle evlenir misin diyor ama zaten evlenecekler belli her şey net. E o teklif değil ki. Sanki aradan çıkarılan bir prosedür gibi oluyor öyle. Bana komik geliyor prosedür teklifler.
Siz zaten evleneceksiniz her şey net. Bu kadar takmayın ondan. Benim bir arkadaşım da resmen yüzüğünü kendi seçti, evlenme teklifi alacağı yeri seçti rezervasyonu bile o yaptı. Ama bu evlilik teklifi değil ki işte. Bu kadar yönlendirme ve taleple o sadece teklif edermiş gibi çek şov yapalım oluyor. Beklentiye girmeyin bence.

Bazıları anlamıyo yada anlamıyo gibi gözükmek istiyo.

Oyüzden gezerken bir kuyumcunun önünden geçerken 'aa aşkım ne güzel yüzükmüş gel bakalım' de ve sok içeri. Beğendiğini gözüne sok.

%100 çalışıyor.

Oyun dediğim iddia oynamış ama pek oynamaz yani bir yada iki kere gördüm neyse ben karşıyım zaten birdaha oynmayacağını söyledi bakalım görcez
Evlenme teklifi edeceğini biliyorum hatta arkadaşıma ağustos falan demiş ağustosta doğum günüm var sanırım o zaman bi süpriz yapacak ama benim taktığım konu sadece durumu olmadığı için o zaman değerlendirmesini istememdi

şans oyunundan 1500 tl kazanması onu çok daha büyük paralar yatırma hevesine sürükleyebilir. bu çok ince ve tehlikeli bir çizgi. bir daha asla böyle bisey yapmasını istemediğine dair sert konuş. bu konuda çok katı olduğunu söyle. gerekirse ilişkiyi bitirmekle tehdit et. şuanda sana masum gibi görünen bu konu ilerde sizi çok felakete sürükleyebilir. bir komşumuzun oğlu şans oyunlarında kaybettiği para yüzünden boşanmanın eşiğinden döndü. maddi kayıpları da yüksek.

iddia dediğin kumar işte..
burda bir arkadaş var bulda konusunu oku neler gelmiş başına iddiadan..

soruna gelince zaten tarih belli ne teklifi bekliyorsun ki hala.. danışıklı dövüş gibi komik olmayacak mı

Kumar var.
Para yok.
Ama evlilik teklifi etmememiş... Vah vah vah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…