Ve durmadan aile ye para gondeiyor.Adam kumar oynuyor, sağa sola borcu var. Bu adamla evleniyorsunuz da evlilik teklifi etmemesi mi sorun oldu. Azıcık gözünüz yüksekte olsun kızlar, kendi değerinizi bilin.
iddia basit bir oyuncuk değil adı her ne olursa olsun bu da bir kumar.. Aileye habire para gönderen kumarbaz adamdan evlilik teklifi gelse ne gelmese ne ? ortada çok daha büyük sorunlar var.Ayrıca 500. gün yok bilmem kaç yüzüncü gün diye olayı abartırsanız daha çooook hayal kırıklığına uğrarsınızOyun dediğim iddia oynamış ama pek oynamaz yani bir yada iki kere gördüm neyse ben karşıyım zaten birdaha oynmayacağını söyledi bakalım görcez
Evlenme teklifi edeceğini biliyorum hatta arkadaşıma ağustos falan demiş ağustosta doğum günüm var sanırım o zaman bi süpriz yapacak ama benim taktığım konu sadece durumu olmadığı için o zaman değerlendirmesini istememdi
Yok canım bi üstte cevaplamıştım zaten saymadığımı telefonda bir program olduğunu herkeste ayrı bişeye takmışha ha ha,
süper ya, benim eşim de bana benim nişan yüzüğümle evlenme teklifi etmişti, ha ha nişandan sonra yani.
çakal işte ne yapıcan :)
neyse ben ondan çok 500. gününüze takıldım sanırım, nasıl yani, günleri mi sayıyorsunuz, çok enteresan geldi bu kısım bana.
yani evlilik konuşulmuş ki nişan tarihi belirlenmiş, evlilik teklifi kısmı formalite, olmasa da olur demeniz gerekir görüşündeyim.
daha nişanlanmadan evlenmeden babaya gönderilen paraya kafa takmanızı ise hoş görmedim.
onun dışında oyundan para kazanma olayına gelirsek, siz madem hoşlanmıyorsunuz o paradan gelecek hediyeyi kabul etmeyerek nişanlı adayınıza bu konuda ne kadar katı olduğunuzu göstermek fırsatını kaçırmayın derim.
Yok canım bi üstte cevaplamıştım zaten saymadığımı telefonda bir program olduğunu herkeste ayrı bişeye takmış
Gönderilen parayı takmadığımı ailesini çok sevdiğimi sadece hazır eline miktar geçmişken değerlendirmesii istediğimi belirttim niye yazdıklarım farkli okunuyor anlamş değilim
Haklı olabilirsin ama etrafımda çoğu arkadşım işin ciddiyetinden sonra teklif aldı.Bende yadırgayamadım bu yüzden.Tamam kumar yada değil, ben de o mevzuya takılmadım.
Ama siz evlenme kararı almışsınız, zaten günü ayı belli, sizce de teklif sadece prosedür işi olmuyor mu? Aman aradan çıksına dönüyor.
Yani buna takılmayın bence diyorum ben de.
Çünkü siz zaten evlenme kararı almışsınız, sürprizi de teklifi de anlamını akybetmiş.
Evlilik teklifi, bir tarafın haberi yokken yapılan bir tekliftir. Karar alındıktan sonra sizce de komik değil mi?
Buna takılmayın bence.
Bu kadar istiyorsanız teklif yokken ben söz nişah konuşmam deseydiniz keşke
Kesinlkile çok istiyorum hayatımda gördüğüm en saygılı efendi ve herkes tarafından sevilen bir insan.Alışkanlığı yok çok şükür ha bi sigarası var o sayılır mıKumarda helal olmayan parayla aldigi yuzuk ve evlenme teklifi seni gercekten mutlu edecek mi? Sen evlilik teklifinden once bu insanla birlikte olmak istiyormusun onu bi dusun. Bu tur aliskanliklar yuva yikan tarzda
Valla yorumlarınıza ağzım açık kaldı.Ben her konuyu okuduğumda konu sahibi yanlış bile düşünse asla kırıcı olmadan herkese destek verir derecesinde yorum yapmaya çalışırken sizler gömmüşsünüz çok teşekkür ederim
Erkek arkadaşım çok efendi ve herkes tarafından sevilen biridir o yüzden evlenmekte bi sakınca görmüyorum.Burada bana kumar oynayan insanla mı beraber olacaksın diye dövünen arkadaşlarım bir çoğunuzun eşleri muhakkak hayatlarında bir iki kerede olsa iddia oynamıştır.Söz verdirdim kendisine oynamayacağına dair ve güveniyorum.
Ne zaman konu açaçak olsam bin kere düşünür oldum gerçekten.Galiba artık sadece girip sizlerin konularını okuyacağım konu açmak mı asla
Ha bu arada gün falanda saydığım yok telefonumda bir program var o kendi sayıyor sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?