Degerleri bana benzer olupta, hamile kalan varmi?

Nursu8406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
78
0
86
Almanya
Gecen hafta ilk tüp bebek denemem negatifle sonuclandi.

Bu sabah dokrotumu aradim, FSH ve AMH degerlerimi ögrendim.

FSH : 4,5 ( 6-10 arasi normal, 10-20 arasi tedaviyle, 20 den fazlasi cocuk sahibi olunmaz olarak degerlendiriliyor, internetten okuduklarimi göre )
AMH: 0,49

Fsh düser veya cok cok yükselirse, Amh´de 0,00 olursa ...

Degerleri bana benzer olupta, hamile kalan varmi?

Canım fsh 4,5 olmasına rağmen amh kötü çıkmış maalesef..Peki bu fsh a adetin 3. günümü bakıldı?? Birde lh ve e2 değerlerin varmı???

Birde ilk tüp bebek denemende opu da kaç yumoş çıktı???

Benim fsh:57 amh:0,2 ilk tüp denemye kalktım ama 4 folikül gelişmedi.Ama amh ye takılma senn..Eğer folikül sayın iyi ise ve fsh ta 4,5 değerlerinde ise bir an önce tekrar tüp yapma çalışmalarını araştır derim.Çünkü fsh yükseldikçe ymuoşları uyarmak çok zorlaşıyor..

Canım fsh 4,5 olmasına rağmen amh kötü çıkmış maalesef..Peki bu fsh a adetin 3. günümü bakıldı?? Birde lh ve e2 değerlerin varmı???

Evet adetin 3.günü bakilmisti. Doktor 14-15 yasindaki bi kizin yumurtaliklarina sahip oldugumu söylemisti.Yasim 27 buarada. Neden düstü yada hep böylemiydi bilmiyorum. diger degerleri sormadim acikcasi, burdaki yazilari okuduktan sonra, bugün aradim aldim bu degerleri.

ilk denememde 7 yumurta cikti, 5 tanesi döllendi, 2 iyi kalite transfer edilmisti.

Yeni tüp bebek arastirmalara basladim. Türkiye´nin yolu göründü yani. Kismetse 2. Ankara´da düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…