Aynı durumlardaayiz sonuclarimiz eşimi aynı hemen hemen mesajın üste kalsın diyede yazıyorum aşılama başlamadım çünkü yoksa yorum yazardım iyi akşamlarKızlar bu ay ikinci aşılamama başladım .. benim amh değerim 2.25 yaşım 32. İyi mi bu değer sizce??? Reglim her ay düzenli 28 gün. Kist yok pcos yok. Değerlerim iyi. Reglde sağda 7-8 solda 3-4 yumurtam görüldü
Eşimin sperm değerleri düşük . Hem sayı hem ileri hareketlilik düşük. Morfoloji de düşük. Proxedd plus kullanmaya başladı 1 aydır. Bunun yanında badem ceviz keçiboynuzu tüketiyor 1-2 aydır.
Ekim değerleri - sayı 22 m. Hızlı hareket %9. Yavaş hareket %20 . %29 yani hareketlilik. Morfoloji %1 in altında
Bu değerlerle aşılama tutanlar var mı? Takviyeler işe yarar mı sizce?
Az önce konuştuğun kişiyim tekrar yazayım dedim sorun üste kalsınKızlar bu ay ikinci aşılamama başladım .. benim amh değerim 2.25 yaşım 32. İyi mi bu değer sizce??? Reglim her ay düzenli 28 gün. Kist yok pcos yok. Değerlerim iyi. Reglde sağda 7-8 solda 3-4 yumurtam görüldü
Eşimin sperm değerleri düşük . Hem sayı hem ileri hareketlilik düşük. Morfoloji de düşük. Proxedd plus kullanmaya başladı 1 aydır. Bunun yanında badem ceviz keçiboynuzu tüketiyor 1-2 aydır.
Ekim değerleri - sayı 22 m. Hızlı hareket %9. Yavaş hareket %20 . %29 yani hareketlilik. Morfoloji %1 in altında
Morfoloji 4 ve üstü olmalı galiba sperm yapısı şekli normal değil sizin değerleriniz olması gerektiği gibi zaten. Doğal destek de çok önemli ben doktor MFK nın ürününe yeni başladım erkek faktörlü hikayelerde onun ürünlerinin değerleri fazlaca arttırdığını gördüm sonuçlarınıza göre tavsiyede bulunuyor zaten kendisini biraz araştırıp canlı yayınlarını izleyin katılmaya çalışın bence çok başarılı bir doktor muayenehanesi Ankara’da. Tedavi süresindesiniz inşallah aşılamanız tutar en kötü ihtimal olursa da bu tarz takviyelerle eşinizin değerlerini iyileştirmeye çalışın arkası aşılama bile gerek kalmaz belki doğal yolla bile olabilir yaniKızlar bu ay ikinci aşılamama başladım .. benim amh değerim 2.25 yaşım 32. İyi mi bu değer sizce??? Reglim her ay düzenli 28 gün. Kist yok pcos yok. Değerlerim iyi. Reglde sağda 7-8 solda 3-4 yumurtam görüldü
Bende baya duydum bunu Mfk özellikle bu ara buMorfoloji 4 ve üstü olmalı galiba sperm yapısı şekli normal değil sizin değerleriniz olması gerektiği gibi zaten. Doğal destek de çok önemli ben doktor MFK nın ürününe yeni başladım erkek faktörlü hikayelerde onun ürünlerinin değerleri fazlaca arttırdığını gördüm sonuçlarınıza göre tavsiyede bulunuyor zaten kendisini biraz araştırıp canlı yayınlarını izleyin katılmaya çalışın bence çok başarılı bir doktor muayenehanesi Ankara’da. Tedavi süresindesiniz inşallah aşılamanız tutar en kötü ihtimal olursa da bu tarz takviyelerle eşinizin değerlerini iyileştirmeye çalışın arkası aşılama bile gerek kalmaz belki doğal yolla bile olabilir yani
Kadın doğum da yıllardır takip edip güvendiğim tek doktor hatta ülkede pcosla ilgilenen ilacını yapan tek doktor da kendisi doktor güzellemesi yapmıyorum ama tv lerde reklamını yapıp ünlü olan doktorlara bin basar eşiniz için araştırın benceBende baya duydum bunu Mfk özellikle bu ara bu
Tamam arastircam teşekkür ederim tekrarKadın doğum da yıllardır takip edip güvendiğim tek doktor hatta ülkede pcosla ilgilenen ilacını yapan tek doktor da kendisi doktor güzellemesi yapmıyorum ama tv lerde reklamını yapıp ünlü olan doktorlara bin basar eşiniz için araştırın bence
Çok teşekkür ediyorumAz önce konuştuğun kişiyim tekrar yazayım dedim sorun üste kalsın
Ankaraya gitmem zor ama araştırıcam tam adını yazar mısınızMorfoloji 4 ve üstü olmalı galiba sperm yapısı şekli normal değil sizin değerleriniz olması gerektiği gibi zaten. Doğal destek de çok önemli ben doktor MFK nın ürününe yeni başladım erkek faktörlü hikayelerde onun ürünlerinin değerleri fazlaca arttırdığını gördüm sonuçlarınıza göre tavsiyede bulunuyor zaten kendisini biraz araştırıp canlı yayınlarını izleyin katılmaya çalışın bence çok başarılı bir doktor muayenehanesi Ankara’da. Tedavi süresindesiniz inşallah aşılamanız tutar en kötü ihtimal olursa da bu tarz takviyelerle eşinizin değerlerini iyileştirmeye çalışın arkası aşılama bile gerek kalmaz belki doğal yolla bile olabilir yani
Rica ederim ,Çok teşekkür ediyorum
Ya yaşam tarzını pek değiştiremedk. İlk aşılamada 1 ay sigarayı bıraktık. Regl olunca moral bozulunca sigaraya geri başladık. Ben hala çık az içiyorum ama eşim bu ay da bırakamadıBizim morfoloji %1 di doktor morfoloji değişmez dedi ama 6 ay sonra %2 oldu. Sperm sayısı iyiyse çok önemli değil dedi doktorlar. Yani şöyle 1 milyonun %1 i ile 100 milyonun %1 arasında büyük fark var. Sizinde sayı iyi duruyor bence takviyeden ziyade hayat tarzı vs etkiliyor yükselmesini
Siz ne yaptınız peki gebelik oldu mu? Bir de sperm testi verirken girilen stres testi etkiliyor mu acaba? Bazı yerlerde etkilediğini söylüyorkar acaba testi tekrarlasak mıBizim morfoloji %1 di doktor morfoloji değişmez dedi ama 6 ay sonra %2 oldu. Sperm sayısı iyiyse çok önemli değil dedi doktorlar. Yani şöyle 1 milyonun %1 i ile 100 milyonun %1 arasında büyük fark var. Sizinde sayı iyi duruyor bence takviyeden ziyade hayat tarzı vs etkiliyor yükselmesini
Açıkçası komple hayat değişikliği bana da sürdürülebilir gelmiyor ya. Ama işte alkol sigara yapabildiğiniz kadar azaltmaya bakın o kadarYa yaşam tarzını pek değiştiremedk. İlk aşılamada 1 ay sigarayı bıraktık. Regl olunca moral bozulunca sigaraya geri başladık. Ben hala çık az içiyorum ama eşim bu ay da bırakamadıalkolü de ilk aşılamada bırakmıştık rrgl olunca o da gitti. Şimdi bu ay tekrar bıraktık.. ama bu yeterli değil işte
Mehmet Fatih karslı online da oluyor galiba ürünleri için denk gelirseniz kendisi de cevap veriyor yoksa asistanı yardımcı oluyor zaten. Kendi gebeleri yani ürün sonucu gebe kalanlara ilk muayeneyi ücretsiz yapıyormuş bence canlı yayınlarına katılıp sorunuzu ordan sormaya çalışınAnkaraya gitmem zor ama araştırıcam tam adını yazar mısınız
Kesinlikle komple bir değişim olmuyor.Açıkçası komple hayat değişikliği bana da sürdürülebilir gelmiyor ya. Ama işte alkol sigara yapabildiğiniz kadar azaltmaya bakın o kadaruyku düzeni stres vs
İlacıyla gebe kalsam tekrar muayeneye neden gidelim kiiMehmet Fatih karslı online da oluyor galiba ürünleri için denk gelirseniz kendisi de cevap veriyor yoksa asistanı yardımcı oluyor zaten. Kendi gebeleri yani ürün sonucu gebe kalanlara ilk muayeneyi ücretsiz yapıyormuş bence canlı yayınlarına katılıp sorunuzu ordan sormaya çalışın
Bence tekrarlamayın o kadar etkileyeceğini sanmıyorum. Ben 3 ay önce tüp bebek yapmıştım negatifti. Sonra süpriz bi şekilde kendiliğinden hamile kaldım ama malesef geçen hafta gelişimi durduğu için kürtaj oldum. Bizde benim sorunum daha büyük. Ve cidden seni rahatlatmak için söylemiyorum hiç bir doktor morfolojiye takılmadı bile. Sonuçta sayılar iyi sağlıklı spermlerde var. Seninde rezerv güzel çıkmış gayet iyi durum bence. Ha faydası olur mu bilmiyorum ama ben ilk defa arı sütü bal polen, pholicaps inositol, venatura Q10+alpha lipolik asid + omega 3 kullanmaya başladıktan 3 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden belki sana da faydası olur.Siz ne yaptınız peki gebelik oldu mu? Bir de sperm testi verirken girilen stres testi etkiliyor mu acaba? Bazı yerlerde etkilediğini söylüyorkar acaba testi tekrarlasak mı
Komple olmuyordur tabi ama bizim 0 takviye ile 6 ay da %1 den %2 oldu. Erkeklerin o dönemki stresi bile etkiliyormuş doktor öyle demişti. Dolayısıyla yaşam tarzı, mental sağlık vs minimal düzeyde de olsa faydası olduğunu düşünüyorum ben.Kesinlikle komple bir değişim olmuyor.
Ya hayır öyle değilİlacıyla gebe kalsam tekrar muayeneye neden gidelim kiikeşke ilk muayenesi ücretsiz olsaydı belki o şekilde gidebilirdik yolumuz düşerse vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?