Erkek İnfertilitesi Değerlerime Bakar mısınız ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim yaşın sizin için artı afantaj sakın unutma bunu.moralin yüksek olmalı bide.ben 31 yaşındayım(ben eczanede çalışıyodum ama bir süredir evdeyim canım::::)

canım benim yaşın sizin için artı afantaj sakın unutma bunu.moralin yüksek olmalı bide.ben 31 yaşındayım(ben eczanede çalışıyodum ama bir süredir evdeyim canım::::)

canım benim neden 4 yıl düşünmedinizki bebiş keşke olsaymış hemen şimdi 3-4 yaşlarında olurdu yerim ben o kuzucukları rabbim bizede kısmet etsinn

canım benim neden 4 yıl düşünmedinizki bebiş keşke olsaymış hemen şimdi 3-4 yaşlarında olurdu yerim ben o kuzucukları rabbim bizede kısmet etsinn

ilk zamanlar çalışıyodum evim kiraydı.sonra annem bir hastalığa yakalandı.onun yanına taşındık.işten çıktım.o hastaykende yapmaya cesaret edemedim çünkü zamanımın çoğu hastanede tomogrofilerde emarlarda geçti.bişey olur korkusu vardı.sonrada kaybettim onu zaten.şimdi artık kalmadı bi uğraşım...artık onu daha çok istiyorum inan...

canım yaa Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun..Tez zamandada bebişin olur inşallah çok kafaya takma olacak inşallahh vakti zamanı vak demekki bizde birgün o mutlulugu tadarız inşallah

canım yaa Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun..Tez zamandada bebişin olur inşallah çok kafaya takma olacak inşallahh vakti zamanı vak demekki bizde birgün o mutlulugu tadarız inşallah

inşallah canım inşallah.çok saol.rabbim artık diyorum bide evlat acısını vermesin.onu alim kucağıma yeter bana.ne babam kaldı ne anam...allah içinde evlat isteği olan herkese tattırsın bu duyguyu yaa(

inşallah canım inşallah.çok saol.rabbim artık diyorum bide evlat acısını vermesin.onu alim kucağıma yeter bana.ne babam kaldı ne anam...allah içinde evlat isteği olan herkese tattırsın bu duyguyu yaa(

valla zor canım yaa eşim işe gidince insan evde ses arıyor bide oldugum yerde kimsem yok hemen olsun dedik bebiş canım sıkılmaz en azından onla zaman geçer diye dşünmüştük ama vakti zamanı gelmemiş demekki..Alırsın inşallah yavrunu kucagına ama sizde çok beklemeyin artık aşılama falan deneyebilirsiniz bacım

bakalım canım şu doktor nedicekte elimden geleni yapıcam artık.sende haklısın.evlenipmi gittin oraya.yoksa orda mı evlendin...canım benim az işim var ama gece girerim olurmu yazışır dertleşiriz yine.eşimin işi varmış makinede.

evlendim geldim canım buraya.tamam bacım işine bak sen benimde uykum geldi.yarın devam ederiz öptüm iyi gecelerrr

size bir önerim var. durumunuz müsaitse hemen tüpbek tedavisine başvurun. durumunuz müsait değilse mutlaka 3-4 tüp kadar sperm dondurtun. yoksa allah göstermesin o spermlerde bitebilir veya yok olabilir. siz işi sağlama bağlayın bence. inşallah bunlara da gerek kalmaz ama siz işi sağlama alın bence. sonra bitkisel kürlere başlasın eşiniz.

haklısınız.zaten gittiğim yer çapanın tüp bebek merkezi.sperm testinide onlar istedi.bakalım eylülün 2.haftası falan gidicez nedicek doktor.doktorlarada bişey diyosun tersliyolar.belki onlarda tüp bebek önercek bilemiyorum ki.tabi bende isterim normal yollardan olmasını.ama kısmet.eğer doktor uzun bir süreç gerektiren tedavi önerirse söylicem tüp bebek diye.öyle pekte durumumuz yok.yani allaha şükür normal şartlardayız ama bir kaç kez yapılması gerekse yaptıramam.allah yardımcımız olsun hepimizin canım.saol.

Bu değerlere göre normal yoldan hamile kalma olasılığınız şimdilik görünmüyor.Fakatbu hiç hamile olamayacağınız anlamına gelmez.Size tavsiyem öncelikle eşinizde varikosel problemi olup olmadığını öğrenin.Varikosel varsa değerlerinizin düşük olması çok normal çünkü varikosel sağlıklı sperm yapımını engeller.Varikosel ortdan kalkınca zaten sperm sayınız yükselecektir.artı besin takviyeleride sperm sayısının yükselmesi için çok işinize yarayacaktır.
Daha size 1 yıl olmuş bu ümitsizliğe kapılmanız için çok erken bi süre.Öncelikle sabırlı olmanızı ve hiçbirzaman ümidinizi kaybetmemenizi öneririm.bu şekilde emin olun tedaviniz çok kısa sürede sonuç verecektir.

peki varikosel problemi olup olmadığını ürolojimi anlar..yada acaba değerleri doktorumuz görünce direk gönderirmi?kafam karışıyo git gide.ümitsizlik değilde endişe diyelim benim yaşadığım şeye...henüz yeni gittik doktora ve tedavi olarak ne uygulayacak eylüde öğrenicem.iple çekiyorum çok merak ediyorum..

Değerleri doktorunuza gösterince bu düşüklüğün sebebini anlamak için muhtemelen sizden doppler çektirmenizi isteyecektir.Doppler ultrasonda varikosel olup olmadığı net bir şekilde anlaşılır.Eğer varikosel varsa önce onun tedavisine başlanır yoksa ona göre bir tedavi uygulanır.Endişelemekte haklısınız tabi ama malesef her istedğimiz hemen olmuyor.Mesela bizimkide 3 yıl sonra gelmişti.Belki okumuşsundur topiğimde bizede az çektirmedi bacaksız.
Bu arada siz direk üroloğa gitmedinizmi? Evet ürolog anlıyor.

anladım bakalım ne diyecek hakim bey ozaman:)biz üroloğa gitmedik canım.benim kadın hastalıkları doktorum bir yıl bekle demişti.normal yoldan gebe kalamazssam eşimle beraber infertiliteden randevu alıp gitmemizi söyledi.bizde oraya gittik.sperm testini ordan istedi doktor canım.ama belki o yönlendirir bakalım.topiği okumadım canım.açıkcası yeni üye oldum nerede bulabilirim canım senin yazını.bacaksız geldi yani.totosuna bitane ısırık kondursaydın gelince:)) tabi kıyabilirsen canım:)maşallah yaa.

Anladım ardaşım.merak etme doktorunuz sizi gereken yere yönlendirir zaten.Benim bacaksızıma gelince Allaha çok şükür şimdi 3 yaşında.babasıda hep derdi helebir gelsin bak ben ona ne yapacağım diye ama doğunca kıyılmıyor malesef. İnş Allah sizede gösterir o günleri tez zamanda.

doğru hiç kıyılırmı yaa:)benim içinde güzel yanaklarından öpün onu ama koklayarak:)bakalım ya inşallah.senin yaşın kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…