• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değerlerime bakarmısınınz, dış gebelik olabilirmi, yardım ltfn?

duru2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
529
17
96
Kocaeli
3. tüp bebek denemem. ne de mutlu olmuştum, buradan ilan etmiştim..ilk pozitifimdi. maalesef sonuç hüsran. yorumlarınıza ihtiyacım var :

15 ocak transferin 11. günü 75
16 ocak transferin 12. günü 103
17 ocak transferin 13. günü 186
20 ocak transferin 16. günü 652
24 ocak transferin 20. günü 310 :(
27 ocak transferin 23. günü 569

652 ye kadar her şey yolundaydı , iki kat artmıştı...böyle bişey başınıza geldimi. 310 dan düşseydi kimyasal diycektik ama şimdi kafam çok karışık..

yardımlarınız için teşekkürler

Eger farkli labarotuvar´da yaptiysan sonuclar dengesiz cikabilir biliyorsundur referans degeri veya makineler yerden yere degisik oluyor. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah umarim dis gebelik degildir.

fikri olan yok mu kızlar :( benzer bişey yaşadınızmı ?3. tüp bebek denemem. ne de mutlu olmuştum, buradan ilan etmiştim..ilk pozitifimdi. maalesef sonuç hüsran. yorumlarınıza ihtiyacım var :

29 ocak transferin 25.günü 773

310 ayrı bi kliniktre, 75 ve 186 aynı, 652,569,773 başka bir klinikte

652 ye kadar her şey yolundaydı , iki kat artmıştı...böyle bişey başınıza geldimi. 310 dan düşseydi kimyasal diycektik ama şimdi kafam çok karışık..

duru merhaba canım değerlerin iyi gidiyormuş aslında sonra düşmeye başlamış ama bak şimdi tekrar yükseliyor sana tutunmaya çalışıyor senin şimdi kendine çok dikkat etmen gerekli ani hareketler iş güç yapmamalısın yatmalısın canım benim başıma böyle birşey gelmedi inşallah senin değerlerde hep güzel yükselirde bebeğine kavuşursun canı gönülden diliyorum bunu

canım sın ben bıle senı ne kadar takıp ettım sonuna kadar canım sıkma canını degerın dusecekken yukselmıs canım doktoruna gıt sıkılma dınlen germe kendını olcak ınsaalh bak 25,gun degerın artmıs canım muhakkak doktoruna muayene ol vee bol bol dınlen allah bebgını sana bagıslasın canım

bencede sana tutunmauya calısıyor arkadasım mucadelecı bı melek oooo sana sıkı sıkı tutunsun bırakmasın annesını.....bıraz daha dınlen cok fazla yorma kendını

fikri olan yok mu kızlar :( benzer bişey yaşadınızmı ?3. tüp bebek denemem. ne de mutlu olmuştum, buradan ilan etmiştim..ilk pozitifimdi. maalesef sonuç hüsran. yorumlarınıza ihtiyacım var :

29 ocak transferin 25.günü 773

310 ayrı bi kliniktre, 75 ve 186 aynı, 652,569,773 başka bir klinikte

Valla canım dış gebelikte de maalesef kan değerleri artıyor anlayamıyorsun ama değerlerin 1000 üzerine çıkarsa normal gebelik 1000 altında kalırsa dış gebelik olabilir. Yada bebeğin sana tutunmaya çalışıyor olabilir muhakkak dr una danış düşük yaşamaman için bazı tedbirler alabilir. O yüzden en güzelini dr un bilir. Belkide ikizdi biri tutanamamış olabilir o yüzden değerlerin yarı yarıya düşmüş olabilir diğer bebişinde katlanarak hamişliğe devam etti. Yada dediğin gibi dış gebelik ama bu değerlerle dış gebelik gibi gözükmüyor benim kanımca. İçini ferah tut ve hemen doktora git

cnm dr un ne diyor bu durumda..biz burda ne desek sana yanlış bilgi verebiliriz..önemli olan dr unun ne dediği...

3. tüp bebek denemem. ne de mutlu olmuştum, buradan ilan etmiştim..ilk pozitifimdi. maalesef sonuç hüsran. yorumlarınıza ihtiyacım var :

benden sana tavsiye cnm moralini yüksek tut. yüksek ihtimalle kan değerlerini 2 günde bi takip e devam edicek. bende senin durumundaydım ama çok şükür bebeğim benimle. sen hep dua et moral çok önemli ve hep rabbime dua et.. herşey yoluna giricek görüceksin

tatlım progesteron baktır en kesin sonucu o şekilde öğrenirsin dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi ayrımını biz oradan yapıyoruz.öpüyorum seni içini ferah tut.inşallah sonuç ii çıkacak öyle gözüküyo çünkü.

tatlım progesteron baktır en kesin sonucu o şekilde öğrenirsin dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi ayrımını biz oradan yapıyoruz.öpüyorum seni içini ferah tut.inşallah sonuç ii çıkacak öyle gözüküyo çünkü.

doktorum hiç progesteron istemedi,belki de1 hafta öncesine kadar progesteron içeren jeller kullandığım için yanıltıcı olabilir diye mi ki... değerleri çok az artıyo ve bu haftaya göre çok düşük değilmi.. yine de bana moral oldun .. çok da başını şişirmek istemiyorum ama, eğer gerçekten bebeğim halen benimleyse daha doğrusu doğru yerdeyse ve gebeliğimin devam etme şansı varsa bu bebek sağlıklı olurmu ki? değerler çok az artıyo :(
ilgin için teşekkürler,

hanımlar hepinize ilginiz ve yazılarınız içinçok teşekkür ederim.. doktorum 2-3 günde bir bhcg istedi. şuan beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok dedi... 1000 in üstüne çıkınca ultrason bakacakmş. dış gebelik demedi açık açık ama sanki ben öyle anladım. yada kendimi buna inandırdığım için öyle anladım..
değerm 310 a düştüğünde tüm ilaçlarımı bıraktırdılar. vitaminler, sulandırıcılar.....yani bir bebek olma ihtimali bile olsa biraz devam etttirmezlermiydi...
umutlanmak istemyorum. değerlerim çok az artıyo, transfer olalı 25 gün oldu değerim daha 770.. çoğu tüp bebek bu değeri 16-18. günlerinde yakalıyo.
umarım dış gebelik değildir. zaten hamile kalamıyorum tüplerimi veya yumurtalığımı kaybetmek istemiyorum. yarın tekrar baktırıcam bakalım ne olaccak..
hepinize bu yolda bol şans.. sevgilerimle

benden sana tavsiye cnm moralini yüksek tut. yüksek ihtimalle kan değerlerini 2 günde bi takip e devam edicek. bende senin durumundaydım ama çok şükür bebeğim benimle. sen hep dua et moral çok önemli ve hep rabbime dua et.. herşey yoluna giricek görüceksin

nasıl yani değerlerin benim gibi az arttı ama bebişin seninle.. kendim için bu ihtimali hiç düşünemiyorum... bunun adı mucize olur, pek de bu fikre alıştırmak istemiyroum.
mahsuru yoksa senin değerlerin nasıl arttı hatırladığın kadarıyla.. bide şuan nekadrlık hamilesin.
dualarım seninle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

canım ya inşallah dış gebelik değildir değerlerin benimkilerle çok benziyo ben aralık 23 de ameliyat olmak zorunda kaldım inşallah seninki öle değildir allah yardımcın olsun inşallah...

canım ya inşallah dış gebelik değildir değerlerin benimkilerle çok benziyo ben aralık 23 de ameliyat olmak zorunda kaldım inşallah seninki öle değildir allah yardımcın olsun inşallah...

teşekkürler. aslında durumumn başka da açıklaması yok. dış gebelik dışında. ama doktorlar niye bekliyolar halen bilmem. ilaç filan kullandırmıyolar şimdilik.. ameliyat olmak istemiyorum :(
umarım bundan sonra şansın yaver gider. sevgilerimle

canım ALLAH hakkında hayırlısını-sağlıklısını versin öncelikle..
bu değer artımı dış gebeliği gösteriyor.. ben mayıs ayında ilk denememi yaptırdım 2embriyo yerleştirildi..değerler;
10.gün:69,77
12.gün:120,07 tekrar test yapılmadı.. 10gün sonrası için kese görmeye gittik
değerim 238 idi
ertesi gün 221
2gün sonra 440
2gün sonra 550
düzgün bir ilerleme kaydetmeyen değerlerde mutlaka bir sorun oluyor.. ve hiç unutma rahim hatalı üretimi atıyor..
benim durumum hem iç gebe hem dış gebe olmuşum..
benim öncesinde zaten sağ tüpüm+yumurtalığım yoktu.. sağ tüpün küçük bir kısmı bırakılmış önceki ameliyatımda, embriyo gidip oraya yerleşmiş..
rahim içerisindeki tutunan embriyoyu sonlandırmış.. ve kendi gelişimine devam etti..
düşük yapıcı iğne vuruldum.. 2yada 3kere yapıldı bu iğne.. değer düşmeye başladı.. sonrasında da içeride gebelik ürünü kalmasın diye kürtaj yapıldı.. bazı doktorlar gerek duymuyor tabi.. her ikiside normal.. benim doktorum biraz detaycı..
erken teşhis olduğundan korkulacak bir durum yok eğer seninki dış gebelik ise.. yani herhangi bir organına zarar gelmeyecek inş.. ameliyata gerek olmayan bir dönemde olduğundan doktorun bekliyor.. ilaçla tedavisi mümkün..
ben sonrasında 4ay ara verdim 2.denemem yapıldı.. şükür kavuştum.. ALLAH.ım sana da nasip etsin..
eğer bu gebeliğin sağlıklı ise bunu.. değil ise en kısa zamanda sağlıklı bebişlerini nasip etsin..
şunu da ilave etmek istiyorum.. okuyacak arkadaşlar için; dış gebeliğe en büyük sebep SıGARA! ne olur çok dikkat edelim..

Son düzenleme:
canım ALLAH hakkında hayırlısını-sağlıklısını versin öncelikle..
bu değer artımı dış gebeliği gösteriyor.. ben mayıs ayında ilk denememi yaptırdım 2embriyo yerleştirildi..değerler;
10.gün:69,77
12.gün:120,07 tekrar test yapılmadı.. 10gün sonrası için kese görmeye gittik
değerim 238 idi
ertesi gün 221
2gün sonra 440
2gün sonra 550
düzgün bir ilerleme kaydetmeyen değerlerde mutlaka bir sorun oluyor.. ve hiç unutma rahim hatalı üretimi atıyor..
benim durumum hem iç gebe hem dış gebe olmuşum..
benim öncesinde zaten sağ tüpüm+yumurtalığım yoktu.. sağ tüpün küçük bir kısmı bırakılmış önceki ameliyatımda, embriyo gidip oraya yerleşmiş..
rahim içerisindeki tutunan embriyoyu sonlandırmış.. ve kendi gelişimine devam etti..
düşük yapıcı iğne vuruldum.. 2yada 3kere yapıldı bu iğne.. değer düşmeye başladı.. sonrasında da içeride gebelik ürünü kalmasın diye kürtaj yapıldı.. bazı doktorlar gerek duymuyor tabi.. her ikiside normal.. benim doktorum biraz detaycı..
erken teşhis olduğundan korkulacak bir durum yok eğer seninki dış gebelik ise.. yani herhangi bir organına zarar gelmeyecek inş.. ameliyata gerek olmayan bir dönemde olduğundan doktorun bekliyor.. ilaçla tedavisi mümkün..
ben sonrasında 4ay ara verdim 2.denemem yapıldı.. şükür kavuştum.. ALLAH.ım sana da nasip etsin..
eğer bu gebeliğin sağlıklı ise bunu.. değil ise en kısa zamanda sağlıklı bebişlerini nasip etsin..
şunu da ilave etmek istiyorum.. okuyacak arkadaşlar için; dış gebeliğe en büyük sebep SİGARA! ne olur çok dikkat edelim..

değerlerim seninkine benziyo :(
çok emek vermişsin sen de bu yolda.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
yarın da kan vericem, 1000 olursa vajinal bakılacak... pek sağlıklı gebelik gibi gözükmüyo...

güncel, bu arada yarın kan vericem... benzer durumda olanlar var mı acaba..belirsizlik beni bitiriyo...yardımınıza ihtiyacım var...

Ne yaptın duru tekrar kan tahlili yaptırdın mı ?

Ben benzer bir durum yaşadım canım.Ama düşük oldu. Halen dış gebelik miydi, erken dönem düşük mü net tanı konamadığı için net bilemiyoruz. Değerim günüme göre azdı, fakat 2 günde bir katlamıştı. Sonra sancı ve kanama ile düşük oldu. Kürtaj da yapıldı ancak pataloji almadığı için doktor, gebeliğin rahimde mi tüpte mi yerleştiğini bilemedik. Ayrıca bir ameliyat yapılmadı bana laparaskopi gibi. İnşallah dış gebelik değildir ancak öyleyse dahi 1000li değerlerin altında bir dış gebelik tüplere hasar vermez genelde demişti dr o zaman.

Sonucunu paylaşırsın değil mi canım. Beklemek çok yıpratıcı, biliyorum.. İnşallah belirsizliğin hayırlı bir son bulur.

Duru cnm geçmiş olsun.Umarım değerin artış gösterir ve bebeğini senden almazlar. Yanlız neden bu kadar kan tahlili yaptırdın anlamadım. Kanamam var mıydı?Sizin yazdıklarınızdan sonra bende korkmaya başladım acaba benimkide dış gebelik mi kimyasal mı diye. Benim 12.gün değerim 181 14gün 471 di.kanamam yok.Bana bilgi verirmisin......Bende korkmaya başladım. Çünkü bu değerden sorna dr. bana daha kan tahlili yapptır demedi......sizlere nedne dedi onu anlamadım....

Back
X