İnanın aslında bende istemiyorum.. hatta bu ay çok rahattım.. kendimi sevdiğim şeyler le oyaladim.. iyide oldu zaman çabuk geçmiş oldu.. test zamanı gelince sadece su iki gündür böyle stress altına girdim istemeden..
Ama bende sanırım çıkmıyor.. belki şaşıracaksınız ama geçen ay gebeydim ve bu tetslerde çıkmadı kan testi bile çıkmamıştı gecikmsitim baya.. sonra ne oluyor diye doktora gittiğimde kese gördüm biliyordum sanki hissediyordum.. yanilmamisim.. bekledim bebiş görmeyi umdum köşede birdaha ki gidişimde kese aynıydı gelişmemiş ti doktor yine bekleyelim dedi 3 gün sonra düşük başladı kürtaj olmadan düşürdüm.. kanama bitince hsg çekildi Şubat sonu.. şimdide bu durumdayım .. aynı belritiler var ancak daha hafif seyrediyor .. ilk kez rahim de batma hissettim sadece bu ay bugünde oldu baya keskindi.. şimdi diyorum yine aynısımi.llacak acaba testlerde çıkmayıp yine ultrasonda mi belli olacak diye düşünüyorum
.. İnshaAllah vardır uzun yıllardır bekliyorum cunki
Bu arada Allah bağışlasın.. çok sevindim sizin adınıza.. ve kesinlikle katılıyorum dediğinize aynısını bende sürekli savunuyorum..