Gozden irak gonuldende irak derler.bi suru olumsuzluk yasamissiniz bosluktasiniz o yuzden kararsizsiniz.hele bi gelsin dokunun kokusunu alin hersey eskisi gibi olur.soyle yapayim boyle davranayim gibi planlar yaparsaniz ters teper.su akar yatagini bulur merak etmeyin
İlk zamanlardaki heyecan, sevgi dolu sözler yerini ister istemez monotonluğa bırakıyor. Ki siz bir de uzaktasınız.
O gelene kadar tartışmamaya çalış. Geldikten sonra duygularında değişim olmazsa fazla süründürmenin anlamı yok
off aynı dert bende simdiden bsladi
son senem okul bitince ben aydinda o ankarada olacak bizdemi boyle olucaz acaba
insallah canim:)kotu dusunme canim biz 1 yillik iliskide sadece 2 ay beraberdik yinede ben uzaktada olsa mutluydum ama son zamanlar agir gelmeye basladi iste herkesin psikolojisi farkli, sizde boyle olmaz umarim, zor malesef uzaktan iliski zor
Allah razi olsun canim sagol yorum yaptigin icin
Bence sen aynısın ama değişen o yurtdışında güzel hatunları görünce senin değiştiğini söylüyor üstüne üzüyor seni zaten bu erkek kısmı yurtdışına gittimi mutlaka oralarda akıllı durduğunu sanmam , bozuk barlar,diskolar ve ucuz ve 1 gecelik ,kadınlar çok
oralar çok farklı şimdi gelip seni aşağılayacak bence ayrılmak istiyorsa zora koşma zaten o kararı ı vermiş gibi ,sende zaten gençsin atlatırsın
Bence sen aynısın ama değişen o yurtdışında güzel hatunları görünce senin değiştiğini söylüyor üstüne üzüyor seni zaten bu erkek kısmı yurtdışına gittimi mutlaka oralarda akıllı durduğunu sanmam , bozuk barlar,diskolar ve ucuz ve 1 gecelik ,kadınlar çok
oralar çok farklı şimdi gelip seni aşağılayacak bence ayrılmak istiyorsa zora koşma zaten o kararı ı vermiş gibi ,sende zaten gençsin atlatırsın
tatlim uzaklik iliskiyi yipratir evet ama bence yurtdisinda olmasina ragmen senden hala ilgi alaka bekliyor ve eakisi gibi ask dolu olmani istiyorsa bence bu cocugu birakma. yurtdisina giden erkekler genelde rahat ortami buldugu zaman arkada biraktiklarini unutuyolar. ne mutlu sana ki seni cok seven bi sevgilin var. zaten bence onu gordugun an herseyi unutcaksin. mutlu numarasi yapma mutlu ol ve onu da mutlu et :)) bence cok guzel bi iliskiniz var bi hataya dusme ikiniz de cok uzulursunuz
Tamam canim cok tesekkur ederim yorumun icin, 1 yildir okadar mutluydum ki anlatamam hayatimin en guzel gunlerini mutluluklarini yasatti bana, canimi istese verebilirdim ona 10-15 gun oncesne kadar, ne olduysa oldu uzaklastim sogudum, mesafelerden biktim simdi ikimizde mutsuzuz son 10 gun var bunlari burnumdan getirdin dedi bana, ne yapabilirim bende uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?