Degerli üyeler sizlere birseyler anlatmak istiyorum

Kalbimin_Aynasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
82
0
36
İstanbul
Degerli üyeler...
3 yil bundan önce ben burda kayit oldum.
Burda hayatimda yasadigim bazi seyleri paylastim sizlerle.
Bazilari benim icin hayatimda bir zamanlar önem tasisalarda gecici seylerdi fkt bazilariysa benim hayatimda cok büyük iz birakmis seylerdi.
Biliyorsunuz insan bazen icinde kalan ve kimse anlatamadigi,hayatinda önem tasiyan seyleri anlatinca rahatliyor fkt fazla detayli sekilde anlatincada pismanlik duyabiliyor.

Bende burda kayit oldum ve sizlere anlattim.

Anlatinca rahatladim ama bir süre sonra anlattigim bazi seylerden dolayi pismanlik duydum.

Insanlar genelde yargilamayi sever, burdaki uyelerde herkes gibi bazen yargilayici yorum yapabiliyorlar.Yada yeni bir konu acinca bazi üyeler "ah ben seni hatirliyorum, sen o kocasi tarafindan aldatilan bayansin " diyerek konuyu bir sekilde eski konuya bagliyabiliyorlar.

Fakat herkes hayatinda hergün ve ya her yil binlerce seyler yasar, binlerce seylerden etkilenebilir.Herkesin hayati bir anda degisebilir.Ve bende herkes gibi gecmisimde ne yasamissam yasiyim onu arkada birakmak ve gecmisime göre yorumlanmak istemiyordum.

Ve kendimi rahat hissetmek icin bir kac tane uyelik aldim.

Belirli süre icerisinde...
Misal: ihanetine ugradigim sevgilimle ilgili konu acarim.Sonra o bittigi zaman siteye ugramam.
5 ay sonra her hangi bir zor durum yasarim yeni bir uyelik alirim onunla ilgili konu acarim.

Fakat ben hic kimseyi kandirmadim, burda ne anlatiysam hepsi gercek (ufak tefek detaylarda degisiklik yaptim, yas gibi) ve hatta gecen hafta tüm uyeliklerimin iptal edilmesi isteginde bulundum.

Neyse bugün siteye girdim baktim biri konu acmis herkes baska üyeligi oldugunu anlamis.

En iyisi bende kendim anlatiyim dedim.Fakat ben o üye gibi mitomoni hastasi degilim, anlattigim hersey gercek.Sadece kendimi rahat hissediyim diye yeni üyelik aldim.

Üyeligimin ban degil iptal olunmasini kapatilmasini istiyorum.Admin heralde biliyor benim kim oldugumu.Tüm üyeliklerimi kapatin.Rica ediyorum hic bir üyeligim ve kimligimle ilgili birsey söylemeyin.Sonucta kimseyi kandirmadigimiz sürece anonimlik hakkini kullanmak ayip degil.

Not: Kusuruma bakmayin, yurtdisinda büyüdügüm icin kendimi türkce ifade etmekte zorlanabiliyorum.

Son düzenleme:
Türkçeniz de bir sorun yok,gayet net ifade ettiniz.
Böyle durumlar karşısın da artık hiç kimsenin konusuna yorum yapasım gelmiyor.
Kandırılmış hissediyorum kendimi.

Bende alıcam 3-5 üyelik.
Site yönetiminin haberi olmadan almak yasak değil demekki.

pek muhterem kk hatunları bugün mideme belirsiz ağrılar girmeye başladı.kk 'nı bazı üyelerince aldatıldığımı düşünüyorum

sadece yönetim değil biz de biliyoruz senin kim olduğunu..

şimdi böyle bir açıklamanın ne anlamı vardı ki, günah çıkartmaysa herkesin karnı baya bir tok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…