Değersiz hissetmek ve eski günleri özlemek

Bunların hepsini biliyorum aslında herşeyin farkındayım ama uygulayamiyorum sanırım psikolojik destek olmadan düzelemeyeceğim

Gerekiyorsa alin. Kendinize yönelin. Sosyal medyada onunla alakali olan insanlari takip etmeyi birakin. Kendine maasli eleman bulmussa bile bunu bilmenize gerek yok.

Boşver

Öyle adamdan zaten hayır gelmezdi

Ayrıca parayı bulunca dediğin de memur maaşı da çok bir şey değil

Parayı da bulmamış aslında
Yani işte bi havalara girdi. İyi bi puanla da atandı beni kendine layık görmedi demekki. Zor gününde destek alacak birini buldu sonrada bıraktı bu kadarmış

Bende takıntı oldu resmen hergün profiline bakıyorum gerçekten nasıl bırakıcam onu da bilmiyorum

Öyle seyleri genelde mutsuz oldugumuzda yaparız. Hepimiz eskiden birilerinin profiline bakmisizdir. Artik kimsenin profiline bakmiyorum. Bakmadan önce kendinize sorun: 1. Neden bakiyorum? 2. Göreceklerimin hayatima katkisi ne olacak? 3. Onu stalkladiktan sonra kendimi daha iyi hissedecegim mi? Böyle baksaniz aslinda sadece kendinize eziyet ettiginizi zamanla anlayacaksiniz

Eski günlerimi bende çok özlüyorum, daha geçen gün arkadaşımın annesinin evine uzun uzun öylece baka kaldım , o zamanlar kendi evimden heyecanla çıkıp o eve giriyordum arkadaşımı alıp gezmeye giderdik hemen, ne kadar mutluymuşum o zaman yürümüyordum sanki uçuyordum tabi o zaman anlayamadım bunu şimdi anlıyorum , şimdi ne o arkadaşlık kaldı nede sevgililer zaten sevgili olayinada pek takilmazdik ayrilsakta gezip eğlenmeye devam ediyorduk :) daha sonra o evlendi 1 saatlik uzağa gelin gitti, ben ciddi ilişki yaptım evlenip boşandım 3 senedir yüzüm gülmüyor :KK43: ama siz üzülmeyin elbet hayatınıza biri giricek mutlu olucaksiniz , belkide benimde hayatıma biri giricek geç olsun ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah .

O kız muhtemelen siz görün diye koydu. Engelleyin gitsin. Yarım kalmışlığın verdiği burukluk var bu çok normal,ilişkisi biten çoğu insan yaşar bunu…Geçmişe üzülmenin size artık hiçbir faydası yok. Kısmetinizde kaderinizde o kişi yokmuş demek ki… Gereksiz insanları sosyal platformlardan silip önünüze bakın. Çünkü o kişi çoktan bunu yapıyor. Sizde kendinize yepyeni bir sayfa açın. Seneye bu zamanlar bi bakmışsınız bambaşka birisi var hayatınızda…İmkansız mı? Asla.

Hayatta her şey nasip gerçekten. İnsan geçmişi çok özlüyor evet ama olmuyorsa da vardır bunda bir hayır demek lazım. Lütfen kendi hayatınıza odaklanın, tüm güzellikler sizinle olsun🌸

O kız muhtemelen siz görün diye koydu. Engelleyin gitsin. Yarım kalmışlığın verdiği burukluk var bu çok normal,ilişkisi biten çoğu insan yaşar bunu…Geçmişe üzülmenin size artık hiçbir faydası yok. Kısmetinizde kaderinizde o kişi yokmuş demek ki… Gereksiz insanları sosyal platformlardan silip önünüze bakın. Çünkü o kişi çoktan bunu yapıyor. Sizde kendinize yepyeni bir sayfa açın. Seneye bu zamanlar bi bakmışsınız bambaşka birisi var hayatınızda…İmkansız mı? Asla.
Yok ben görüyüm diye değil yanlış anladınız galiba. O kızın sevgilisi kıza teklif etmiş benim eski sevglim değil ona dair bişey atmadı. Yani biz onlarla beraber falan oturuyoduk onları öyle görünce biz neden böyle olduk diye düşünüp üzüldüm. Umarım yakın zamanda umursamamayı öğrenirim

Eski günlerimi bende çok özlüyorum, daha geçen gün arkadaşımın annesinin evine uzun uzun öylece baka kaldım , o zamanlar kendi evimden heyecanla çıkıp o eve giriyordum arkadaşımı alıp gezmeye giderdik hemen, ne kadar mutluymuşum o zaman yürümüyordum sanki uçuyordum tabi o zaman anlayamadım bunu şimdi anlıyorum , şimdi ne o arkadaşlık kaldı nede sevgililer zaten sevgili olayinada pek takilmazdik ayrilsakta gezip eğlenmeye devam ediyorduk :) daha sonra o evlendi 1 saatlik uzağa gelin gitti, ben ciddi ilişki yaptım evlenip boşandım 3 senedir yüzüm gülmüyor :KK43: ama siz üzülmeyin elbet hayatınıza biri giricek mutlu olucaksiniz , belkide benimde hayatıma biri giricek geç olsun ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah .
Ay inşallah hepimiz geçmişteki yarım kalmışlıkları boşverip mutlu olabiliriz ya

Öyle seyleri genelde mutsuz oldugumuzda yaparız. Hepimiz eskiden birilerinin profiline bakmisizdir. Artik kimsenin profiline bakmiyorum. Bakmadan önce kendinize sorun: 1. Neden bakiyorum? 2. Göreceklerimin hayatima katkisi ne olacak? 3. Onu stalkladiktan sonra kendimi daha iyi hissedecegim mi? Böyle baksaniz aslinda sadece kendinize eziyet ettiginizi zamanla anlayacaksiniz
Ah şu merak merak. Benden sonra başka kızla foto attı yine baktım bu sefer yine atacakmı diye ayrıldılar yime stalkladık kendimi tokatlıcam

Ah şu merak merak. Benden sonra başka kızla foto attı yine baktım bu sefer yine atacakmı diye ayrıldılar yime stalkladık kendimi tokatlıcam

Kendinize tokat atmayin lütfen :D Ama ortada ki problemi görün. Bu hödükün ic dünyanizda kapladigi yer cok fazla. Aslinda ne kadar hödük oldugunu bildiginiz halde. Asıl soru: neden birakmiyorsunuz?

Aslında seni çok iyi anlıyorum bu kaderi tek başına yaşayan sen değilsin İnan. Bende işsizlik sürecinde iken iş güç bulan insanların mutluluklarını evlilik süreçlerini hayatlarını gördükçe daha çok üzüldüm daha çok yıprandım. Onlar anın tadını çıkarırken ben kendim için bir adım atmadım. Kendimi toplamak adına sosyal medyayı bıraktım. Bana değer vermeyen iletişime geçmeyen herkesi kafamdan rehberden sildim. Şimdi kafam çok rahat
İş buldum kendi hayatıma bakıyorum. Sana tavsiyem iki ortam görmeyle azıcık para görmeyle değişen kişiden hiç bir şey olamaz. Ondan kurtulduğuna sevin iş güç bulmaya güçlü kadın olmaya çalış.

Geçen günlerde bi konu açmıştım. Eski sevglimin hep zor anlarında yanındaydım ama atanınca (yani parayı bulunca) değişti ve ayrıldık biçok şey daha oldu ama kısaca böyleydi. Biz birlikteyken arkadaşlarıyla tanışmıştım ve arkadaşlarının sevgilileriyle bi tanesiyle takipleşiyoruz sosyal medyadan hala. Şimdi gördüm evlilik teklifi etmiş kıza. İçimde bi burukluk oldu belki herşey yolunda gitseydi adam olsaydı biz de hala beraber olabilirdik diye. Bana o kadar değer vermedi diye (bu çiftte sürekli ayrılıp barışan insanlardı) bu çocukta atandı ama sevgisinde değişiklik olmamış demekki neden hep bana denk geliyo diye üzülüyorum. Özlenecek biri değil bana yaptıkları affedilebilir şeyler değil ama evlilik hayalleri kurardık neden bu kadar değişti diyorum. Onu değilde beraber geçirdiğimiz eski günleri özlüyorum. Bilmiyorum ya çok buruğum anladınız siz beni bi garibim yani.
Ya aslında bi düşünün o siz olmadan hayatına devam edebiliyor.Sizin yokluğunuzu hissetmiyor o kadar güçlü değilmiş duyguları sizsiz yapamasaydi arardi.Boyle düşünmeyi denediniz mi.Herkes aynı olmuyor demekki arkadaşı tamam bununla evlenebilirim diye kafaya koymuş.En azından bundan etkilenip sizi hatirlayabilirdi.Bence bu nedenle yolunuza bakın.

Back
X