Değersiz hissetmek

Boş bir teselli değil. İnan ki 24 yaş başarılar için erken bir yaştır. Ümit hep var. Hani önünde uzun yıllar kadar kariyer ve aşk hayatı oturtturulabilir.

Boş bir teselli değil. İnan ki 24 yaş başarılar için erken bir yaştır. Ümit hep var. Hani önünde uzun yıllar kadar kariyer ve aşk hayatı oturtturulabilir.
Bana her şey imkansız geliyor çıkmazdayım hayatım bitmiş gibi sanki yolun sonunda gibiyim başarabilecek güç bulamıyorum kendimde ne yapacağım nerden tutunacağım bilmiyorum

Merhabalar.. mesajınız beni çok etkiledi.. yıllardır ara ara burayı takip ederim ama üye olma ihtiyacı hissetmemistim.. gecenin ikisi olacak neredeyse vakit.. üye olup yazmak istedim size.. öncelikle yalnız değilsiniz sizin gibi hisseden o kadar çok kişi var ki.. yıllar önce ben de sizin gibi hissediyordum.. kendime değer vermeyi öğrendiğimde kendimi sevmeyi basardigimda bakış açımla beraber dünyam değişti.. sizin için de öyle olacağına inanıyorum.. bu bir yolculuk.. geriye dönüp baktığınızda bu günleri tebessümle anarsiniz diye tahmin ediyorum.. sıze daha pek çok şey yazmak istiyorum ama ne yazsam eksik olacak.. sevgilerimi ve dualarımı göndereyim en güzeli

Çook teşekkür ederim biliyorum hayat herkese farklı imtihanlar veriyor herkes bu yollardan geçiyor zamanla geçecek düzelecek biliyorum ama bu süreç beni dibe çekiyor çabalıyorum uğraşıyorum yukarı çıkmak için umarım her şey iyi olur bir gün bende dönüp baktığımda geçti gitti diyebilirim teşekkür ederim güzel kalbiniz için her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…