- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
İçime sıkıntı veren bi olaydan bahsetmek istiyorum, geçen dönem yaz aylarinda internetten tanistigim biri oldu. O dönemde ruhsal olarak bunalimdaydim. Onunla konustuk bi süre sonra konusmamiz kesildi. Sonra aradan zaman gecti tekrar konusmaya basladik. Kendi yasadigi olaylari anlatti onu tanidim az da olsa ve ben kendimden pek bahsetmedim. Bahsedilecek pek biseyin yoktu. O ailesini falan anlatti ben o siralarda kendi hayatima bakip değersizlik duygusuna kapildim. Bu gune kadar hiçbirşey yapmamisim yasamamisim gibiydi. Bi depresyona girdim evde surekli aglamaya başladım. Sonra ondan ayrildim. 3 ay geçti . Ben ona söz vermistim birakip gitmicem diye ama kendimi degersiz hissediyordum sevgiyi hak ettigimi dusunmuyordum. Ne yapacağımi falan bilmiyordum. sonra mesaj yazdim biseyleri degistirmek icin degil ama kafaya cok taktigim ve üzgün olduğum için. O da guzel bi karşılık verdi ve beni hala sevdiğini söyledi. Ordan basladik yine konusmaya. Suan da konusuyoruz bi ay olacak. Ama bende yine degersizlik duyguları var. Onu hak ettigimi dusunmuyorum ve bana gore cok cok kültürlü ve zeki biri. Yabanci dili var, arkadas cevresi vs. cok iyi. Bense daha üni okuyorum ve boşa gecen bi üni. Bölüm guzel olsada okul küçük bi sehirde ve pek bi katkisi yok. Bende kendimi insanlara cok kapattigim için suan hersey bitmiş gibi gözümde. Benim ailem ve onun ailesi bile cok farklı. Bizim aile köyde cocuk baya bilgili ve sesehirli ulke gormus biri sonuçta. ben onun yaninda nasil yapicam bilmiyorum suan hersey nette güzel ama kafam çok karışık. Keske basinda gorseydim biseyleri diyorum , pismanim suan ama ayri kaldigimda ise onunla konuşmak istedim. Bilmiyorum ah bilmiyorum