• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değersizlik mi? Sevgisizlik mi?

arkadaşlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...
Biraz önce uyandı ağladığımı farketti sordu konuştuk falan telefonında ayın 10 diye kayıtlıymış o yarın sanıyormuş neyse çıktı pasta falan aldı tatlıya bağladık anlayacanız... Ama bana ders oldu bir daha susup beklemek yok :)))
Gozunuzaydinnnnn:) çok sevindim. Allah muhabbetinizi artirsin.

Unutmuş olabilir.Git elinle itekle uyandır.Deki bugün benim doğum günüm iyiki doğdum kalk git bi pasta al bende çay demliyimde yiyip içelim de olsun bitsin.Ben bu hayatta bir kere doğum günü kutlamasını hiç söylemeden sadece bekledim.UNUTULDU.O yüzden ohooo doğum günüm gelmeden 1 ay başlarım sevgilime pastam meyveli olcak canım çikolatalı yemiyorum aklında bulunsun yani,geçen bunu beğendim alabilirsin şimdiden doğum günü hediyesi sayarım diye.Gerekirse emrivaki yaparım ama katiyyen o doğum günümü yok saydırmam.YAPILACAK.Süpriz filan bekleyenler hep üzüldü zaten onu çözdüm ben.O yüzden o taraklarda bezim yok.Söylerim yapılır.TEMİZ.

ahhahahhahha aynı ben de böyleyim, herşeyi kendim organize ederim sürpriz bekleyince insan çok bekliyo çünkü :)

doğumgünün kutlu olsun papatyagibisin papatyagibisin nice mutlu mutlu yıllar dilerim.

Doğum günün kutlu olsunnn :) Olan olmuş artık erkek işte...O hatırlamadıysa sen de onunkini hatırlama içinde bir burukluk kalsın ne hissettiğini o zaman anlar

Iyi ki doğmuşsun :)

Konuya gelince erkekler böyledir gün içinde Hatırlatma çıksa bile o yine unutmuş olabilir, ben her daim beklentimi sıfırda tutar ne olursa kendimi mutlu sayarım. Eğer çok hatırlasın istiyosan bi kaç hafta önceden sürekli anımsat. Ama mutlu bi Evliliğin varsa bunun için kendini yıpratna

Rakamlarla aram iyidir ama ben bile o gün aklımda olur akşam şu saatte kutlarım derim sonra tv ya da pc ye takılır kalır unuturum belki ondada vardır bunu değersizlik gibi hissetme belki aklındadır yüz yüze kutlamak istemiştir ama kanepede uyuyor demişsin yorgun bir gün geçirdiyse sonradan aklından çıkmıştır canım .Erkekler yüzeysel düşünür senin bu kadar üzüleceğini bilse bir hafta önceden kendini ayarlardı hatta hatırlamaması bile doğal gelebilir malesef bizim kadar duygulu değiller üzülme canım biz kadın kadına kendimize yeteriz
doğum günün kutlu olsun yenin yaşın istediğin tüm güzellikleri sana yaşatsın İnşallah :KK15::KK5:

Benim kendi doğum günümü unutmuşluğum var dert etmeyin ya ve ima edin böyle şeyleri.
Bir kaç gün önceden sezdirin siz karşımdaki düşünsün istiyorsunuzda olmuyor işte öyle.
İnsanlık hali.

Back
X