Degersizlik

Sen nasil tanistin erkek arkadasinla
Benim reelde sevdiğim beğendiğim biriydi aynı şehir ilçedeydim yani ama uzaktan uzaktan izlerdim aynı bölgede karsilasinca hep yıllar sonra o beni buldu mesaj attı öyle başladı konuşma

Benim reelde sevdiğim beğendiğim biriydi aynı şehir ilçedeydim yani ama uzaktan uzaktan izlerdim aynı bölgede karsilasinca hep yıllar sonra o beni buldu mesaj attı öyle başladı konuşma
Aa ne guzelll 🙂 sevindim canim

Kizlar cinsel obje miyim ben neden butun erkekler boyle yaklasiyor. Kendimi degersiz hissediyorum artik

Albert Einstein’a atfedilen bir söz vardır
“Delilik, Aynı Şeyi Tekrar Tekrar Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemektir”

Biraz gerçek dünyaya dönseniz fena olmaz. Kimse yüzünü görmediği, duygusal paylaşımı olmayan bir kadına sevgi beslemez.

Öğrenmek için daha kaç kişiyle deneyeceksiniz?

Albert Einstein’a atfedilen bir söz vardır
“Delilik, Aynı Şeyi Tekrar Tekrar Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemektir”

Biraz gerçek dünyaya dönseniz fena olmaz. Kimse yüzünü görmediği, duygusal paylaşımı olmayan bir kadına sevgi beslemez.

Öğrenmek için daha kaç kişiyle deneyeceksiniz?
Haklisin galiba. Her seferinde umit ediyorum belki olur diye

Diğer konunda sosyal çevrenin olmadığını söylemiştin. Sanalda erkek aramak yerine biraz sosyal çevre edinsen daha iyi olmaz mı? Sosyal çevrenin olması bir erkekten daha çok fayda sağlar sana hem de arkadaşlarınla aktiviteler yaptıkça hayırlı birini bile bulabilirsin...

Aa ne guzelll 🙂 sevindim canim
Daha güzelleri senin olsun ama lütfen bir 2 kişi cinsel yönde konu açtı diye değersizlik hissine bürünme , konuşuyorsan konuş ama baştan ağırlığını koy hemen öyle konulara giren biriyse ve bundan rahatsızlık duyuyorsan engelle geç yeni insanlar tanı 🤷🏻‍♀️

Size burada verilen tavsiyelerin çıktısını alıp kitap yapsak milyon satardı. Ben artık sizde kısa ila orta vadeli hafıza kaybı olduğunu düşünüyorum. Aynı soruyu her sorduğunuzda farklı bir cevap alacağınızı mı düşünüyorsunuz.

Daha güzelleri senin olsun ama lütfen bir 2 kişi cinsel yönde konu açtı diye değersizlik hissine bürünme , konuşuyorsan konuş ama baştan ağırlığını koy hemen öyle konulara giren biriyse ve bundan rahatsızlık duyuyorsan engelle geç yeni insanlar tanı 🤷🏻‍♀️
Tamam canim

Haklisin galiba. Her seferinde umit ediyorum belki olur diye

Söz dinlemiyorsunuz. Burada kimse düşmanınız değil.
Belki olur diye bir şey yok olmaz.

Bir kaç münferit olay vardır, netten tanışmış evlenmişlerdir. 100 kişi varsa 99'u seks konuşmak mümkünse yaşamak için yazıyorlar.

Erkekler kanlı canlı tanıdıkları kişilere bile evlilik konusunda mırın kırın ediyorlar (çok büyük halt olduklarından değil, toplumun gazından), nerede kaldı internetteki herhangi biri.

O kişiler sadece size mi yazıyor sanıyorsunuz. 40 kişiye yazıyor 5 tanesi düşüyor, oradan da Allah ne verdiyse artık.

Hayır cidden anlamıyorum niye devam ediyorsunuz bu saçma iletişimlere? Kafa yorgunluğundan başka bir işe yaramıyor.

Arkadaşınıx yok mu bir resim, el sanatları kursuna gidiverin, iki sayfa kitap okuyun yahu bu nedir.

Bende ekleme yapayım
Asıl sanal ortamda evlilikten ciddi ilişkiden bahseden erkekten korkman lazım bunun yerine kendini değersiz hissediyosun. Bu evlilik ciddi ilişkiden bahseden erkeklerin yanında cinsellik konuşanlar bence bi nimet en azından dürüst.

Back
X