meltem2012 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 177 Emoji Skoru 104 Puanlar 33 10 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi meltem2012 #1 merhaba kızlar....15 gun adetım gecıkti.. gittim kan testi yaptırdım malesefff negetıf cıktı....meğer içten içe çokta heveslenmısım.. negatifi görünce gözyaşımı tutamadım.. ..asıl sorun şimdi sanırım neden olamıyorummm....bugün doktordan randevu aldım muane olmaktanda çok korkuyorum napcaksamm...umarım kotu bısey cıkmaz....
merhaba kızlar....15 gun adetım gecıkti.. gittim kan testi yaptırdım malesefff negetıf cıktı....meğer içten içe çokta heveslenmısım.. negatifi görünce gözyaşımı tutamadım.. ..asıl sorun şimdi sanırım neden olamıyorummm....bugün doktordan randevu aldım muane olmaktanda çok korkuyorum napcaksamm...umarım kotu bısey cıkmaz....
nehneh Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2013 Mesajlar 1.027 Emoji Skoru 99 Puanlar 93 Yer Diğer 10 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi meltem2012 #2 canım benim hakkında hayırlısı olsun inşaallah.. moralini yüksek tut. doktorlar 1 yıla kadar gebe kalma süresi tanıyorlar ama elbette en güzeli bir doktora gidip görünmen...
canım benim hakkında hayırlısı olsun inşaallah.. moralini yüksek tut. doktorlar 1 yıla kadar gebe kalma süresi tanıyorlar ama elbette en güzeli bir doktora gidip görünmen...
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 5.477 Emoji Skoru 95 Puanlar 163 9 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi meltem2012 #3 Hayırlısı olsun tatlım inş. en kısa zamanda duymak istediğin haberi alırsın