Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar , eşinizin en sevdiğin bir huyunu vereceksin, onda ençok olmasını istediğin bir huyu alacaksın deseler. ne yapardınız. hangi huylarının değiştirmek isterdiniz.
herkez eşinden çok memnun anlaşılan. peh şikayet ederken ediyosunuz ama. ne güzel bi fırsat sundum size nen
başlığı mı yanlış koydum acep:44: afilli bişeymi koysaydım acaba:44:
yok hosuma gitmemeisnden degil anlamak adina sormustum :)
ben kocisimin biraz daha romantik olmasini isterdim ama
bunun icin en güzel huylarindan vazgecemem ki.
Henüz evli değilim ama sevgilimin en sevdiğim huylarından biri, ilgisini çok belli etmesi, ben pek belli edemiyorum galiba, bu huyunu almak isterdim.
Benim en sevdiğim huylarımdan biri ise temiz ve bakımlı olmam , ona vermek isterdim kendileri pasaklı olurlarda
yok hosuma gitmemeisnden degil anlamak adina sormustum :)
ben kocisimin biraz daha romantik olmasini isterdim ama
bunun icin en güzel huylarindan vazgecemem ki.
aslında benim burda dikkat çekmek istediğim konu, her erkeğin iyi huylarıda var kötü huylarıda. hadi bi huyunu verde sana olmasını istediğin bir huyunu vereyim diye sorduğunda emin ol çoğu kimse veremez.
ama biz kadınlar onların hep kötü kusurlarını diken gibi gözümüze soktuğumuzdan iyi huylarını göremeyiz. sonrada kanayan yaramıza merhem arar dururuz
ailesine karşı biraz masaya yumruğunu koymasını ve kendini ezdirmemesini isterdim, yani saygısızlıkla hakkını savunmanın ayrımını bilsen isterdim, onun yerinede eşim kıskanç değildir(bu huyunu hem severim hemde sevmem %50 yani) bununla değiş tokuş olsun isterdim